Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meliscim bende cok memnunum bu aliskanligindan allah tan ikimizde de yok icki sigara oda esime sporun verdigi bir avantaj hep korkmus sigara icersem top oynayamam diyene güzel bir alışkanlık.Benim eşimdeki sorun içki yanında kuruyemiş cips falan tüketmesi haftada 1-2 yapar bunu geç saatte olunca tabi kilo oluyor bu.
bu arada minik cadına bayıldım alkisalkisalkis
karamanlım küçük küçük veriyorsun zaten kalıcı olan da bu, aynı yöntemle devam tüm k,ilolarından kurtulursun.
kizlar ben cikiyorum komsum hala hastanede onu ziyarete gidecem kendinize iyi bakin
kızlar merhaba geçmişi yarım saatte ancak okudum sayfalar geç açılıyor hepinizin bugün temizlik yapası yokmuş bakıyorum da ben bitirdim bile ama sevmiyorum temizlik yapmayıııııııı delikafadulden ancak çok sinirliysem sinirimi çıkarmak için yaparım o da bir nevi terapi gibi geliyo insana kaydirigubbakcemile3
ben sabah klasik kahvaltımı yaptım geç kalktığım için öğle yemeği gibi bişey oldu o yüzden birazdan bişeyler atıştırırım artık acıkmaya başladım akşam da yemem yersem de salata ve yoğurt sadece bugün 6 öğün olamayacak sanırım..
Aman, dikkat et akşam yiyeceklerineBen de iyi yedim akşama kadar ama ablama gideceğiz akşama korkuyorum.
Meliscim, senin cimcimenin tartılma biçimine bayıldım. zemuszemus Desene, şimdiden annesini örnek alıyor şeker.
Karamalıcım, senin minik de maşallah çok güzelmiş.
Ben de diyorum ki Ocak'a kadar şu kilolardan kurtulayım da bebeğim olsun...
Dosbacım, daha iyi olmana sevindim. Meyve porsiyonlarını arttırmakta iyi yapmışsın.
Adcım, eşimle birlikte geçen yıl bir heves aldık eliptik bisikleti. Ben biniyorum ama eşim bisikletin kollarının üztüne t-shirtlerini asmakta kullanıyor. Hele yazın, ne çok güldüm. İzmir'den geldiğim gün bir baktım bisikletin üstünde dünya kadar t-shirt, 4-5 tane pantolon.
Ama erkekler bizim gibi kilo almıyorlar. Kas oranları fazla ve yağ hücreleri az.
Baharcım, ohh iyi yapmışsın temizlik yaparak. Bana da sinirliyken iyi gelir temizlik.
Aman, dikkat et akşam yiyeceklerineklava:
aman canım çok kaçırma akşama kadar az yiyip alıştırmaya çalışıyoruz kendimiziakşam birden yiyince daha kötü oysa çok hataya düşüyoruz bu konuda ne yazık ki
merhaba kızlar a.s.
bugün site biraz daha iyi sanırım rahat girebildim.
sınıfı geçmişim oleyyy :teytey: ama benim hedefim daha fazla kilo vermekti yinede başarısız hissediyorum kendimi.tekrar toparlanmam lazım ilk iki hafta güzel vermiştim regl olunca ve baskülüm bozulunca saldım biraz.
bugün yediklerim
sabah bi kk. kaşar,iki zeytin,bi dilim uno ve şekersiz çay
öğle bi paket diyet bisküvi bi fincan şekersiz nescafe
az öncede ara olarak bi elma yadim
şimdi suyumu içiyorum
akşama levrek var yanına salata yaparım bi dilimde uno yerim.
yemekten sonra yeşil çayımı içerim ve günü tamamlarım.umarım tabii:))
benim eşiminde kilo problemi var bi 20 kilo verse filinta gibi olacak.ben 10 kiloyada razıyım ama bu konuda pek irade sahibi değil maalesef.bi çok kez girişimde bulunmasına rağmen en fazla 5 kilo verdi ve onuda sonradan geri aldı.içki yok sigara içiyo ama.
biz karı koca yemeği çok severiz.değişik tatlar yemekler denemeyede bayılırız.aynı şekilde tatlıya çok düşkünüz.cips,kuruyemiş,çikolata v.s. hergün yerdik hemen hemen.Duru'dan önce yesemde almazdım ama doğumdan sonra gittikçe aldım maalesef.allahtan çok ilerlemeden kendime dur diyebildimde bikaç kilo verdim.inşallah devamıda gelecek.
maalesef ferdacım hala gelmedi baskülüm.dünde alt komşuda tartıldımservis işi zaten sıkıntı elektronik eşya bozulunca en iyisi atmak sanırım.
bu cadılar hep aynı valla ben topluyorum duru dağıtıyo koltuk minderlerini kaldırıp duruyo.heryerden oyuncak çıkar oldu.topla topla bitmiyor ıvır zıvırları.kafamçokkarıştı
bide şu sıralar herşeyin açılacağını sanıyor.eline aldığı bişeyde bi ek yeri bi kapak görsün hemen aç aç elinden gelse atomlarına kadar ayıracak herşeyi meraklı kızımsırnaşık şey
melis iki kere uyuyodu değilmi.duru bir kere uyuyor birazdan kalkar 2,5 saat oldu çünkü.