Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

melzeyitim hoşgeldin evet site çok problemliydi biz de zor girdik.
gel bekliyoruz, öptüm ben de görüşürüz ben de çıkacğım birazdan.

ya kızlar geçmişi okuyorum ama alıntı yapınca diğer sayfaya geçemiyorum.... sayfaları okudum ama kime ne yazacaktım unuttum :))
bende bugün pek bişey yemedim sanırım 6 öğüne geri dönmem lazım
sabah klasik kahvaltı
öğlen minicik kıymalı pide... daha da yerdim ama eşimle tartışınca yarım kaldı:))
şimdi de bişey yiyesim yok ama gece acıkmaktan korkuyorum

bu cadılar hep aynı valla ben topluyorum duru dağıtıyo koltuk minderlerini kaldırıp duruyo.heryerden oyuncak çıkar oldu.topla topla bitmiyor ıvır zıvırları.kafamçokkarıştı bide şu sıralar herşeyin açılacağını sanıyor.eline aldığı bişeyde bi ek yeri bi kapak görsün hemen aç aç elinden gelse atomlarına kadar ayıracak herşeyi meraklı kızımsırnaşık şey melis iki kere uyuyodu değilmi.duru bir kere uyuyor birazdan kalkar 2,5 saat oldu çünkü.

çok meraklı ve fena oldular sorma, çok dikkatliler bir de birşeyi bir kere ben yaparken göreyim unutmuyor. 2 kereuyuyor canım, sabah 1.5 saate yakın uyudu bakalım şimdi ne kadar uyur 2-2.5 saati tamamlıyor o da.

Yirim ben onları alkisalkisalkis

Oglen 1 balık ve bır dılım ekmek,aralara bırer yesıl elma,aksam bılmıyorum hala bısey yapmadık bakalım

Menün gayet güzel ve sağlıklı olmuş canım.

bende bugün pek bişey yemedim sanırım 6 öğüne geri dönmem lazım
sabah klasik kahvaltı
öğlen minicik kıymalı pide... daha da yerdim ama eşimle tartışınca yarım kaldı:))
şimdi de bişey yiyesim yok ama gece acıkmaktan korkuyorum

Umarım gece dediğin gibi acıkmazsın canım.

Ben de öğleden sonra 1 bardak light süt, 1 pk etiform yedim
Akşam da yumurtalı fasülye, 1 ayran, 1 dilim ekmek ve salata vardı yemekte.

nachtigall canım sen çok sağlıklı besleniyorsun sanırım yaşam tarzı haline getirdin... tebrik ederim

nachtigall canım sen çok sağlıklı besleniyorsun sanırım yaşam tarzı haline getirdin... tebrik ederim

Canım, çok sağol. Umarım getirebilmişimdir. Asıl sınavım, hedeflediğim kiloya düştükten sonra olacak. Ne kadar koruyabileceğim :)

Sabah kahvaltıda 2 dilim ekmek, 1mparça peynir, 1 yumurta, 1 çay kaşığı zeytin ezmesi ve kahve vardı kızlar.

günaydın kızlar... geç bi kahvaltı yaptım... havalar iice soğudu severim aslında kışı ama sadece su içemiyorum :((
ıhlamur kaynattım yine gelirseniz ikram ederim

Merhaba kızlar nasılsınız?Şu siteye girmek bana bir işkence oluyor resmen...Bende bugün regl oldum,kaç gündür herşeye sinirleniyordum,sonunda rahatladım.Ama ağrım çok var.Grip geçmedi,dün kalp yine tekrarladı bütün gün yatmak zorunda kaldım.Ateşten dudağım ağzımın içi uçuk oldu hep.Ben bu hafta yine spora başlayamıycam sanırım.Genciza eski formuma dönene kadar idare ediver beni tatlım.Ben bugün öğlen yemeği yiyemedim çünkü öğlen uyandım.Kahvaltı klasik yaptım 3 bardak su,limon mandalin suyu içtim......Çok kötü her yerim.

ayy yemeğe misafirmi acıbiberim çok zor çocukla. Eşin oyalar sen yaparsın artık.
Menünü bir yaz bakalım.
ay o kadar zor oldu ki eşimde pazara gitti deliriyordum nerdeyse kucağımda oğlumla süpürdüm evimi..mercimek çorbası, bezelye,köfte patates pilav rus salatası salata ve patates püresi vee tiramisu yaptım..
burda henüz yağmurdan eser yok.hava açık ama soğuk.meliscim bizde grip korkusu henüz başlamadı.oğlum babaannesiyle gezip duruyor.ben biraz gribim diye evde maskeyle geziyorum. oğlum bana bakıp bakıp böö diyor,beni güldürüyor sürekli.maskeyi takmak çok sıkıcı ama onun sağlığı için olunca çok rahatsız olmuyor insan.
ay buarada o kadar yağmur yağdı ki anlatamam.bende oğlum 20 günkülkken hasta olmuştum ve maskeyle dolaşmıştım hatta uyumuştum
acıbiberim biz yardıma gelelim ne güzel 2 dk biterdi işlerin. hemde yemeğe misafir çok zor.akşamdan biraz bişeyler hazırlayınca kolay oluyor. menünde neler var canımcım.
ay gelseydiniz ne makbule geçerdi anlatamam.bu hafta 3. yemekli misafirimdi çookkk yorgunummm
bu arada benim eşlerim nachtigall ve melis sizlermişsiniz.
meliscim mümkün olan en erken saatte yemek yemeği bırakırsak karamanlım gibi bizde faydasını görürüz belki.yada tek tip beslenirsek dediğin gibi.gerçi sen eşinle faydasını görmüşsün.
amaaan şu boğazımıza hakim olsak sorun kalmıcakta yapmak mesele zaten. mafoldumben
eş derken?
günaydın kızlar... geç bi kahvaltı yaptım... havalar iice soğudu severim aslında kışı ama sadece su içemiyorum :((
ıhlamur kaynattım yine gelirseniz ikram ederim

ay ben alayım bir ıhlamur bende sizlere tiramisu ikram edebilirm k,i çabuk bitsin dimi ama..

geçmiş olsun güzelimm herşeyin başı sağlık takma kafana başlarsın toparlanınca sporuna da :teselli:
ben de sabah kahvaltımı yazayım kızlar
1 yumurta 2 dilim kepek ekmeği küçük bir parça peynir ve 2-3 kaşık kadar domates biber kavurması (bu aynı zamanda benim öğlen yemeğim de oluyor kızlar malum saate bakılırsa öğle yemeği çoktan geçti bile kaydirigubbakcemile3)

kızlar merhaba geçmişi yarım saatte ancak okudum sayfalar geç açılıyor hepinizin bugün temizlik yapası yokmuş bakıyorum da ben bitirdim bile ama sevmiyorum temizlik yapmayıııııııı delikafadulden ancak çok sinirliysem sinirimi çıkarmak için yaparım o da bir nevi terapi gibi geliyo insana kaydirigubbakcemile3
ben sabah klasik kahvaltımı yaptım geç kalktığım için öğle yemeği gibi bişey oldu o yüzden birazdan bişeyler atıştırırım artık acıkmaya başladım akşam da yemem yersem de salata ve yoğurt sadece bugün 6 öğün olamayacak sanırım..
Bende temizlikle terapi yöntemini çok kullanırım,hem söylenirim hem yaparım temizliği.2 günde bitirceğim bir yeri 1 günde silerim.Sonrada ağrıdan duramam ama.Bizim ev 4 oda 1 salon.Camlar büyük.ev büyük sinirlenince 1 günde bitiyor.
kızlar çorba diyeti diye bir şey okudum her öğün bir kase çorba ve salata aralarda meyve süt veya üç beş tane kuruyemiş tarzı şey etkili olduğu söyleniyor denemeyi düşünüyorum bakalım
Ne kadar kilo verdiriyormuş ki baharcım?Ekmek ne kadar yenilcek sınırı var mı?

günaydın kızlar... geç bi kahvaltı yaptım... havalar iice soğudu severim aslında kışı ama sadece su içemiyorum :(( ıhlamur kaynattım yine gelirseniz ikram ederim

Hemen geliyorum şekerim. Sen koy ıhlamuru 10 dk içinde oradayım :)

Merhaba kızlar nasılsınız?Şu siteye girmek bana bir işkence oluyor resmen...Bende bugün regl oldum,kaç gündür herşeye sinirleniyordum,sonunda rahatladım.Ama ağrım çok var.Grip geçmedi,dün kalp yine tekrarladı bütün gün yatmak zorunda kaldım.Ateşten dudağım ağzımın içi uçuk oldu hep.Ben bu hafta yine spora başlayamıycam sanırım.Genciza eski formuma dönene kadar idare ediver beni tatlım.Ben bugün öğlen yemeği yiyemedim çünkü öğlen uyandım.Kahvaltı klasik yaptım 3 bardak su,limon mandalin suyu içtim......Çok kötü her yerim.

Canım, çok geçmiş olsun. İlaç kullanıyor musun? Doktora gittin mi? Çünkü grip kendini tekrarlıyor gibi. Bol c vitamini al, bağışıklık sistemini kuvvetlendirici besinlere ağırlık vermeye çalış istersen.

geçmiş olsun güzelimm herşeyin başı sağlık takma kafana başlarsın toparlanınca sporuna da :teselli:
ben de sabah kahvaltımı yazayım kızlar
1 yumurta 2 dilim kepek ekmeği küçük bir parça peynir ve 2-3 kaşık kadar domates biber kavurması (bu aynı zamanda benim öğlen yemeğim de oluyor kızlar malum saate bakılırsa öğle yemeği çoktan geçti bile kaydirigubbakcemile3)

Çok sağol canım bu aralar bişey yapasım yok zaten dün kalp tekrarlayınca bütün gün uyudum .Antibiyotik kullanıyorum boğazım için boğazım dahada iltihaplandı antibiyotiğe başlayınca,tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum....

Bende temizlikle terapi yöntemini çok kullanırım,hem söylenirim hem yaparım temizliği.2 günde bitirceğim bir yeri 1 günde silerim.Sonrada ağrıdan duramam ama.Bizim ev 4 oda 1 salon.Camlar büyük.ev büyük sinirlenince 1 günde bitiyor.

Ne kadar kilo verdiriyormuş ki baharcım?Ekmek ne kadar yenilcek sınırı var mı?

yapanlar çok memnun okuduğum kadarıyla ben de bi denemek istiyorum hem bu soğuk kış günlerinde uygun bi diyet gibi geldi bana da ama ekmek yenmiyor sanırım :1no2:

merhaba kızlar a.s.

kahvaltıda 1 yumurta,az kaşar,iki zeytin,bi dilim uno şekersiz çay
öğlene doğru canım acılı bişeyler çekti bende kendime bol yeşillikli,acılı az yağlı kısır yaptım onu yiyorum bi porsiyon.
ikindide bi kahve içerim
akşam belli değil henüz.

guzelim canım çok geçmiş olsun,sen diyeti düşünme şimdi.zaten çok güzel kilo verdin bu seni bikaç hafta bile idare eder.yat dinlen ilaçlarını al bol bol c vitamini al güzel beslen bikaç güne ayaklanırsın ve bomba gibi dönersin yine.

merhaba kızlar a.s.

kahvaltıda 1 yumurta,az kaşar,iki zeytin,bi dilim uno şekersiz çay
öğlene doğru canım acılı bişeyler çekti bende kendime bol yeşillikli,acılı az yağlı kısır yaptım onu yiyorum bi porsiyon.
ikindide bi kahve içerim
akşam belli değil henüz.

guzelim canım çok geçmiş olsun,sen diyeti düşünme şimdi.zaten çok güzel kilo verdin bu seni bikaç hafta bile idare eder.yat dinlen ilaçlarını al bol bol c vitamini al güzel beslen bikaç güne ayaklanırsın ve bomba gibi dönersin yine.

Ay kısırı çok severim ben.Evdede benden başka kimde yemez,ondan yapmam.Misafir gelirse ancak o zaman yaparım.Afiyet olsun tatlım.

herkeze merhaba uzun bir aradan sonra,çok şükür hamdolsun toparladım ve inanın sesim dünden beri normal çıkıyo,bu arada sizleri çoooookk özledim arada nete gelip bakmak istedim ama çoğunlukla günlerim yatmakla geçti,hala takımda olup olmadığımı merak ediyorum hemde çok en son izin almıştım ama yinede merak ediyorumCADIARZUeğerki takımdaysam kii inş. öleyimdir pazartesiden itibaren başlamak istiyorum kaldığım ve özlediğim yerden....

Merhaba kızlar, akşam yemeğinde balık ve bol salata vardı. Buraya kadar güzel ama yemeğe gelene arkadaş eli boş gelmemiş ve nefis bir peynir getirmiş. Kaşargillerden ve çok yağlı. Yedim ama çok yemedim, belki bir parçadan biraz fazla olabilir. Tutamadım kendimi:oklava:
İyi geceler, güzel rüyalar opuyorumnanaktan

Karamalıcım, senin minik de maşallah çok güzelmiş.
Ben de diyorum ki Ocak'a kadar şu kilolardan kurtulayım da bebeğim olsun..
Adcım, eşimle birlikte geçen yıl bir heves aldık eliptik bisikleti. Ben biniyorum ama eşim bisikletin kollarının üztüne t-shirtlerini asmakta kullanıyor. Hele yazın, ne çok güldüm. İzmir'den geldiğim gün bir baktım bisikletin üstünde dünya kadar t-shirt, 4-5 tane pantolon.
Ama erkekler bizim gibi kilo almıyorlar. Kas oranları fazla ve yağ hücreleri az.
canim cok tesekkür ederim kizim icin söylediklerine darisi insallah senin basina allah gönlüne göre versin
canim bu bisiklet olayi bizde de aynin duruma geldi ilk basta üstünden inmiyorduk simdi aski vazifesi görüyor
offff evi bir görseniz savaş alanı gibi, herşeyi toplamıştım şimdi hiçbirşey yerinde değil. Çamaşırları eve çamaşırlığa serdim yağmır yağıyor onları bile topladı mandallar oyuncaklar offff offff uyutsam da toplasam cadımı. Azıcık otursa oynasa olmaz herşeyi karıştıracak. Bewnmelisin peşine bu kadar koşmasam daha kilolu olurdum bir nevi spor yapıyorum.
canim tam hareketli ve marakli zamani sana spor oluyor bide bu iyi tarafini düsün annesi
canim cok gecmis olsun kendine cok dikkat et hatta normalden daha fazla bence bir dr git ihmal etme
herkeze merhaba uzun bir aradan sonra,çok şükür hamdolsun toparladım ve inanın sesim dünden beri normal çıkıyo,bu arada sizleri çoooookk özledim arada nete gelip bakmak istedim ama çoğunlukla günlerim yatmakla geçti,hala takımda olup olmadığımı merak ediyorum hemde çok en son izin almıştım ama yinede merak ediyorumCADIARZUeğerki takımdaysam kii inş. öleyimdir pazartesiden itibaren başlamak istiyorum kaldığım ve özlediğim yerden....

canim merhaba hosgeldin iyi olmana cok sevindim

ya kizlar birsey soracam benim kizim parmagini emiyor ve agiz yapisi gittikce bozulmaya basladi ne yapabilirim bir önerisi olan varmi lütfen yardim edin

Back
X