Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kahvaltimi yaptim..

2 dilim kepekli ekmek arasina light kasar toplamda 166 kalorilik bir kahvalti yaptim.
öglen yogun .. aksamida yine hafif gecirebilirim.

kizlar hic spor yapamasaniz bile mutlaka yürüyün. inanin cok faydasi oluyor,
yagmur camur demiyorum.. hergün yürümeye özen gösteriyorum.
esim bu hafta sabahci ..isten geliyor.. efeyi uyutuyor bende kendimi disari atiyorum.
hizli hizli yürüyorum.
bakin bir kac gündür cikolata ve cips atistiriyorum az az.
yinede 800 gram vermisim :teytey:
üstelik haftasonu cuma dahil gayet cok yedim.. pzzalari fln götürdüm yani.
ay cok mutlu oldummmmmmmmmmm :dance:

kahvaltimi yaptim..

2 dilim kepekli ekmek arasina light kasar toplamda 166 kalorilik bir kahvalti yaptim.

esim bu hafta sabahci ..isten geliyor.. efeyi uyutuyor bende kendimi disari atiyorum.
hizli hizli yürüyorum.

ayyy ne güzel... şu yürüme işine bi alıştıramadım kendimi :((
şimdi de bahanem var kış geldi diye aslında evde koşu bandım var ama ben ona da beynimde bi bahane bulurum :(("

merhaba fıstıklar a.s.
dosbacım ben alayım bi fincan :))
bizde 8 de kalktık kızımla ona sütünü içirdim ben biraz uyukladım koltukta uykumu alamamışım,kahvaltıyı 10 gibi yapabildim.
1 kk. kaşar,1 yumurta, 2 zeytin,2 lokma incir reçeli ( kayınvalidem göndermiş mükemmel ötesi kavanozu al kaşık kaşık ye yani:) bi dilimde uno.
ortalığı toparladım biraz bakayım dedim.şimdi ıhlamur iyi gider :)

kızlar özelliklede ferdacım biz cuma sabahı 5,00 gibi çıkıcaz evden Trabzon'a gidicez.yarın son kez takılırım yani.14' ü gecesi dönücez nasıl yaparsın izinlimi yazarsın bilmiyorum.yarın akşam kilomu bildiririm ondan sonraki iki cuma olmayacağım.
orda diyete nasıl devam ederim hiç bilemiyorum inşallah kilo almadan dönebilirim.malum bol tereyağlı mıhlamalar kuymaklar :)) kayınvalide kayınpederede diyetteyim ben almayayım diyemem çaktırmadan çok az yerim artık.

melisin o halini gözümde canlandırıyorum süpersir benimde kızım kendi yemeğe başladığında bayılıyodum o haline koca bir ekmeği bölmeden ısırmaya çalışıyodu üstü başı ağzı batınca hoşuma gdiyodu piskopat bir ruh benimkisi

aşkidocuğum bilmezmiyim aynı şeyi bende yapıyodum kaldır ortaya koy kaldır ortaya koy yok orda fazla tarttı şurası daha iyi

ama dosbacığım ben ıhlamurdan ve kokusundan nefrret ederim ıyyyyyyyyyy

canım karamanlım vallahi çok iyiyim bu ara bide zayıflayuım tam oalcak takıma girmek istemişssin canım istersen bi süre ben dışarıdan idare edeyim sen gir takıma uzun zamandır yoktun çünkü

meliscim küçük cadıyı öp benim için :))
evde olmak güzel ama bu soğuk günde daha da güzeldir....
tavsiyem ıhlamur için iştahınızı kesiyor :)) ben 1 haftadır sürekli ıhlamur içiyorum siyah çayı bıraktım....iştahımda daha iyi.. kış günlerinde insan daha yağlı şeyler yemek istiyor bu dönemde kilo verirsek kızlar kesin kalıcı olur

öptüm bile :))
evet canım çok güzel istanbul bir soğuk hiç sorma bir de yağmurlu. Ben de öyle kışın hiç salata meyve ve su istemiyorum hep sıcak şeyler yemek içmek istiyorum.

günaydin sekerler..
henüz kahvalti etmedim..
yeni kalktik oglusumla.
birazdan tartiya cikicam .
inanirmisiniz günde 100 defa tartiliyorum diye.. yatak odasinin dolabin en tepesina kaldirdim , sadece cumalari indirip tartilayim diye.
dün ilk gündü iste, hic üsenmedim günde 5 defa sandalyeye cikip indirip geri kaldirdim :roflol:
hastalik olmus :))))))))

sırnaşık şey

kahvaltimi yaptim..

hizli hizli yürüyorum.

yürüyüş işeyarıyordur canım tabi. Birşey soracağım patates diyetini dünmü yaptın bir tek tam uyguladınmı? 800 gr onun eseri mi? Kendim zayıflamış gibi sevindim alkisalkisalkis

öğle yemeğimi de yedim
2 köfte büyüklüğünde haşlanmış et
1 dilim ekmek
2 kaşık yoğurt

afiyet olsun tatlım.
merhaba fıstıklar a.s.
bizde 8 de kalktık kızımla ona sütünü içirdim ben biraz uyukladım koltukta uykumu alamamışım,kahvaltıyı 10 gibi yapabildim.
1 kk. kaşar,1 yumurta, 2 zeytin,2 lokma incir reçeli ( kayınvalidem göndermiş mükemmel ötesi kavanozu al kaşık kaşık ye yani:) bi dilimde uno.

kızlar özelliklede ferdacım biz cuma sabahı 5,00 gibi çıkıcaz evden Trabzon'a gidicez.yarın son kez takılırım yani.14' ü gecesi dönücez nasıl yaparsın izinlimi yazarsın bilmiyorum.yarın akşam kilomu bildiririm ondan sonraki iki cuma olmayacağım.
orda diyete nasıl devam ederim hiç bilemiyorum inşallah kilo almadan dönebilirim.malum bol tereyağlı mıhlamalar kuymaklar :)) kayınvalide kayınpederede diyetteyim ben almayayım diyemem çaktırmadan çok az yerim artık.

afiyet olsun tatlışım.
canım iyi yolculuklar kilonu yarın akşam bildirirsin bu hafta geçeriz, 1 hafta için de izne gerek yok haftaya kilonu aynı geçerim.
Oyyy oyyy yapmasalar o kadar nasıl dayanacaksın her lokmada bizleri düşün kaydirigubbakcemile5

merhaba fıstıklar a.s.

canım tabii ki hemen hazırlıyorum :))
yaa memlekete gitmek çok kötü yaa :(( benim 2 haftam bu yüzden çok kötü geçti şimdi de aldığımı vermeye çalışıyorum yani kafadan 1 ay düzenim bozuldu

melisin o halini gözümde canlandırıyorum süpersir benimde kızım kendi yemeğe başladığında bayılıyodum o haline koca bir ekmeği bölmeden ısırmaya çalışıyodu üstü başı ağzı batınca hoşuma gdiyodu piskopat bir ruh benimkisi

aşkidocuğum bilmezmiyim aynı şeyi bende yapıyodum kaldır ortaya koy kaldır ortaya koy yok orda fazla tarttı şurası daha iyi

canım karamanlım vallahi çok iyiyim bu ara bide zayıflayuım tam oalcak takıma girmek istemişssin canım istersen bi süre ben dışarıdan idare edeyim sen gir takıma uzun zamandır yoktun çünkü

hmmm hiç ıhlamur sevmeyen duymamıştım... olsun gel bende sana başka bitki çayı hazırlarım yada kahve yapayım ;:)

canım sorma her yemek sonmrası adeta tüm kıyafetlerini değiştiriyorum hiç sinirlenmiyorum ben de aksine çok eğleniyorum, kendisi yiyor ve daha iyi yiyor bu da bana yetiyor :)

ben de her wc ve yemek sonrası her banyoya gidişimde uyanışımda yatmadan vs tartılıyorum. Evdeki tüm kıyafetlerim kaç gr gelir bilirim önce kıyafetlerimle tartılıp kilo vermişsem soyunurum hihoyyyt psikopat gibi :roflol: melis de her banyoya gittiğinde tartılıyor, kilosuna dikkat ediyor ve zayıf:roflol:

dosbacım ben de çok zor alıştım çaylara kokularını sevmiyorum. Bol limon sıkınca kokularını bastırıyorum öyle içiyorum.

dosbacığım ankaraya geldiğimde mutlaka bi kahve içmek isterim tanışmayı çok issterim seninle

melisciğim benim kız bildim bileli formuna dikkat ediyor biraz kaçırsın spor yapar anne bu ara kilo aldım bana aktivya alsana der

canim sadece manti yedigisen o kadar buyuk sorun olmaz ama asil sorun onun yanindaki yediklerin.

koca bir tabak mantıydı canım kaç gündür dikkat ediyodum kaçamak yapmıyodum tatlıya bile hayır dedim düşün ama dün gitti onca emeğim :(

canım fikriyenin dediği gibi mantı çok abartılacak bişey değil,ama bol terayağlı yediysen o başka:oklava: off canım çekti bak olsada yesemcokacimcoooksırnaşık şey

gayet boldu tereyağı canım mantı yapılırda tereyağsız olur mu hiç bi de geç saatte yiyince kilo olarak geri dönüyo işte :oklava:

Genciza sen simdi gece yarasi kalkip manti yapmayisin,ben de geleyim kiiiiiiiiiiii,oh ben de mantiya bagilirm,ufffffff niye hep kilo aldirici iyeceklere bagilir ben?

mantıya bi bayılmayan benim erkek kardeşimdir heralde onun dışında hayır diyebilecek bi insan olduğunu sanmıyorum hele de bol yoğurtlu ve tereyağlıysa(ben de sanki dün yememişim gibi ballandıra ballandıra anlatıyorum tam sopalığım haaa)

Kızlar günaydın,
Dün akşam eve geldiğimde çok yorgundum. Erkenden de yattım. Dün öğlenekmek arası tavuk döner yedim. Ekmeğin çoğunu yemedim. Akşam da 1 kase çorba ve kabak yedim. Keşke tavuğun ekmeğini daha da mı az yeseydim :kedi: Şimdi de kahvaltı saati. Menü aynı. 2 dilim ekmek, 1 parça peynir, zeytin ezmesi ve kahve.
Hepinize güzel günler..

canım öğlen yemişsin üstelik ekmeği bile tam bitirmemişsin bence kilo olarak ger dönmemiştir rahat ol yerimseniben

al bir tane daha seni de komşun yoldan çıkarmış. Ben 1 hafta evde tek kalsam işe gitmesem kimseyi görmesem verirrim kilolarımı. Afiyet olsun tatlım ne diyim.

aynen bende artık kilolarımı verene kadar yalnızlık istiyorummmmm kaydirigubbakcemile3

kahvaltimi yaptim..

hizli hizli yürüyorum.

hadi gözün aydın canım keşke burada da yürüyüş yapılacak bi ortamım olsa evdeki yürüyüş bandını kullanmak da gözümde büyüyo offf offf :kızgın:

ayyy ne güzel... şu yürüme işine bi alıştıramadım kendimi :((
şimdi de bahanem var kış geldi diye aslında evde koşu bandım var ama ben ona da beynimde bi bahane bulurum :(("

dosbacım bende aynen öyleyim kullanamıyorum evde süs gibi duruyo öylece keşke hiç aldırmasaydım annem söylenip duruyo kullanmıyorum diye :mymeka:

kizlar yürüyüs yapacak ortam yok demek sadece spor yapmamak icin bahane.
inanirmisiniz mahalle aralarinda yürüyorum .. hemde hic üsenmeden ayni mahallede 3 -4 defa bi assagi bir yukari.

meliscim ben patates diyeti yapmadim anacim yediklerime baksana ayol :))
yürüyüs yapiyorum ve mekik cekiyorum. dün gece yatmadan 100 mekik cektim aletle
hemde esim o anda yanimda bol kasarli firin makarna yerken :))

esimin yorumuda : Kiskaniyorum seni yha hayret biseysin ! nasil yapiosun bunu? :roflol:

bu arada efe de melis gibi.. herseyi kendi yemek istiyor. günde 3 defa üst bas degisiriz:)
ama cok güzel yiyior senin demen gibi .. bende mutlu oluyorum.

aysegülcüm aman canim dikkat et..bu kilolari vermek icin ne kadar ugrastigini düsün yazik sana dimi.
caktirmadan diyetine devamm
iyi yolculuklar simdiden sana. essek gözlümüde hasta etme oralarda haa :oklava:
muCx

canim benim icin sorun degil senin daha cok motive olman lazim ama diyorsanki ben biraz daha kafami toparlayim benim icin tamam ama takimdan ayri kaldigimda kilo aliyorum diyorsan sen gir
canım sorma her yemek sonmrası adeta tüm kıyafetlerini değiştiriyorum hiç sinirlenmiyorum ben de aksine çok eğleniyorum, kendisi yiyor ve daha iyi yiyor bu da bana yetiyor :)

ben de her wc ve yemek sonrası her banyoya gidişimde uyanışımda yatmadan vs tartılıyorum. Evdeki tüm kıyafetlerim kaç gr gelir bilirim önce kıyafetlerimle tartılıp kilo vermişsem soyunurum hihoyyyt psikopat gibi :roflol: melis de her banyoya gittiğinde tartılıyor, kilosuna dikkat ediyor ve zayıf:roflol:

ay sorma canim bende ayniyim kilo verdiysem hic üsenmeden soyunurum
ay yerim ben onu ee cocuklar büyüklerden ne görürse onu yapiyor
yazin benim kizimda teyzesi ne yaptiysa onun aynisini kendi bebeklerine yapiyor yegenim biz gittigimizde 2 aylikti

melisciğim benim kız bildim bileli formuna dikkat ediyor biraz kaçırsın spor yapar anne bu ara kilo aldım bana aktivya alsana der

demekki böyle çıtır kız olunuyor baksana bizimkiler de o yolda kaydirigubbakcemile2

koca aynen bende artık kilolarımı verene kadar yalnızlık istiyorummmmm kaydirigubbakcemile3

baharım bu kadar yüklenme kendine 1 tabak mantı en fazla sana 300 gr olarak dönmüştür sabaha kadar bugün de dikkat edersen gider hemencecik.

kizlar yürüyüs yapacak ortam yok demek sadece spor yapmamak icin bahane.
inanirmisiniz mahalle aralarinda yürüyorum .. hemde hic üsenmeden ayni mahallede 3 -4 defa bi assagi bir yukari.

meliscim ben patates diyeti yapmadim anacim yediklerime baksana ayol :))
yürüyüs yapiyorum ve mekik cekiyorum. dün gece yatmadan 100 mekik cektim aletle
hemde esim o anda yanimda bol kasarli firin makarna yerken :))

esimin yorumuda : Kiskaniyorum seni yha hayret biseysin ! nasil yapiosun bunu? :roflol:

bu arada efe de melis gibi.. herseyi kendi yemek istiyor. günde 3 defa üst bas degisiriz:)
ama cok güzel yiyior senin demen gibi .. bende mutlu oluyorum.

aysegülcüm aman canim dikkat et..bu kilolari vermek icin ne kadar ugrastigini düsün yazik sana dimi.
caktirmadan diyetine devamm
iyi yolculuklar simdiden sana. essek gözlümüde hasta etme oralarda haa :oklava:
muCx

canım ne bileyim actifry muhabbeti dönüyor kaç gündür işim yoğundu 2 gün çok da geçmişe bakamadım yaptın sandım :uhm:
eşinin yorumu süpermiş. Benim eşim de çok kalorili bir şey yapalım dediğinde yok yapmayalım kilo alırız diyorum sen yeme diyor bana gıcık laelaelaelaelae
bunlar ne zaman büyüdüler canım anlamadım cadı ben kaşıkla verince yemiyor kendisi yiyince ağzını açıyor ben de sabah banyo yaptırdım çok kirletti kendini şimdi de yine iç badisine kadar değiştirdim sildim. Ama yine güzel yedi :)))

ay sorma canim bende ayniyim kilo verdiysem hic üsenmeden soyunurum
ay yerim ben onu ee cocuklar büyüklerden ne görürse onu yapiyor
yazin benim kizimda teyzesi ne yaptiysa onun aynisini kendi bebeklerine yapiyor yegenim biz gittigimizde 2 aylikti

evet yaa çocuklar inanılmaz taklitçi büyümüş de küçülmüş gibiler, bir de çişini söylese onu taklit etmiyor hala bezine yapıyor. Diyorumki kızım herşeyi taklit ediyorsun söylüyorsun onu da söyle sıfır tepki :))
yeğenin kocaman olmuştur şimdi tam sevilecek zamanları.:emir_bebek:

melisciğimi bırak özgür olsun canı ne zaman isterse söyler her çocuk bir değildir çocuklara öööööööözzzzzzzzzzzzzzzgürlük bilinçli bir nesil demektir çok devrimci gördüm kendimi:)))))))

karamanlıcığım sen gir takıma bi yarış bakalım özledik senide değilmi ben dışarıdan destek kuvvetim size yarışmada olmam takımda olmayacağım anlamına gelmiyor

melisciğimi bırak özgür olsun canı ne zaman isterse söyler her çocuk bir değildir çocuklara öööööööözzzzzzzzzzzzzzzgürlük bilinçli bir nesil demektir çok devrimci gördüm kendimi:)))))))

ayy zaten öyle hayatım bir özgür bırakma da gör bak neler yapıyor cadı bizim söylediğimiz hiçbirşeyi bizim söylediğimiz anda yapmıyor özgür takılıyor şimdiden, senden güç alıyor herhalde :teytey:
tuvalet eğitimi 3 yaşında başlıyormuş ne bileyim bana çok geç geliyor çok akıllılar aslında ama işlerine gelmiyor.

karamanlım o halde cuma saat 12ye kadar kilo bildirimi yaparsın listedesin sonra.

melzeyitim tabiki de öyle sen bu takımın kaptan yardımcısısın destek kuvvetimizsin zaten bir yere bırakmayız seni.

Back
X