yaa kızlar nolur büyütmeyelim bu durumu biz kaç aydır birbirimize destek oluyoruz her konuda kilo veremediğimiz çooookkk zamanlar oldu ama paylaşımlarımız az olunca motivasyon düşüyo e bu da doğal olarak topikte olan herkeze yansıyor,çok üzüldüm okuyunca oysaki hep başka topiklerde karmaşa olur bizde olmazdı

(([/QU
Evet arkadaşlar daha fazla büyümesin,birbirinizi kırmayın.Yorumlarınızı yaparken ağlayan arkadaşlarımız olmuş.Birbirinizi üzmeyin arkadaşlar.
masem gidiyorum nasıl katıldığımıda yazayım 19 haftalık bebeğimi kaybetmenin şokunu üzerimden yeni atmıştımki babamın akciğer kanseri olduğunu öğrendim oğlum 4.sınıfa kızm 1sınıfa başlamıştı ikisi içinde kritik sınıflar babam benim yanımda tedavi görüyordu çok üğzgündüm üzüldükçe yiyiyordum yedikçe moralim bozuluyordu dahada gitgide kilo almaya başlamış tım diyet falan yapamıyordum kendimden iradesizliğimden nefret ediyordum ama yapamıyordum kk zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler topiğine çekinerek mesaj yazdım sabah ilk işim mesaja bakmak oldu hiç bir takım beni kabul etmemişti çok üzülmüştüm daha sonra melisin beni takıma davet ettiğini gördüm oka dar sevinmiştimki oturup ağlamıştım artık yeni bir başlangıç yapıyordum bana yazılan her mesaja nasıl mutlu oluyordum arkadaşlarım vardı bana destek oluyorlardı başarmaya başlamiştım evet kiloda veriyordum vbana bu süreçte destek olan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim beni hiç tahmin edemedikleri kadar sevindiriyorlardı evet şu aralar irademe maalesefki sahip olamıyorum burayada pek sık katılamıyorum şu anda çok üzgünüm sizin motivasyonunuzu düşürdüğüm takıma zarar verdiğim başkalrının hakkınıyediğim için özür dilerim bu takımda yazmıyorsan git denildiği için gideceğim hiç aklıma gelmemişti mezun olarak gimek isterdim çok üzgünüm ama yinede sizi seviyorum gerçekten bilmesenizde bana çok destek oldunuz göz yaşlarıyla geldiğim takımıma göz yaşlarıyla veda ediyorum hoşçakalın hakkınızı helel edin
Tatlım yapılan yorumlarda sen git diye bişy yazılmamış ki.Niye böyle düşündün?Takımda sana ihtiyacımız var.Bu arada üzüntülerin için geçmiş olsun.
guzeim amaneçmişi oıkuyup sakın yanlış düşüncelere dalma emi yazılanlar uyarı amaçlıydı geçmiş olsun bu arada bendede kalp sıkıntısı var problemini merak ettim eminim daha önce anlattın ama ben unuttum

((
Canım biliyorum uyarı amaçlı olduğunun bunun bilincindeyim.İlk takıma geldiğimizde kırmızı yazılarla meliscim belirli başlı şeyleri yazmıştı zaten.Sizlerde bu uyarıları takımımızın daha azimli ve daha çabuk kilo vermesi için yapılan bişey gibi geldi bana.Ne kadar paylaşım olursa sonuçta o kadar motivasyon yüksek oluyor.