13 yaşındaki oğlum

efsunnlu

Nirvana
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2007
716
47
643
44
Diğer
kızlar gece gece uykum kaçtı oğlum 13 yaşında ama arkadaşı hiç yok sayılır akranları ile iletişime geçemiyor kuralcı biraz küfür edip kötü konuşanlardan uzak durmayı seviyor ama böyle olunca da yalnız her şeyini bize anlatıyor haliyle ama bAzen de biz dayanamıyoruz sürekli onu dinlemek gerekiyor
Sizin bu yaş dönemi çocuklarınız nasıl çok mu kafaya takıyorum
Oğlum tablet oynamaz okul zamanı kaldırdık bizim telefonlardan oyun oynuyor bazen bilgisayarı da yaz boyu oyun oynayarak halletmiş
Derslerin de başarılı her dönem takdir getirir
Ama biraz çekingen ve içe kapanık değil ama utangaç biraz

Kafa dengi arkadaşı yoktur.
Bence onu sık sık yeni ortamlara sokun.
Belediyelerin yüzme kursu- grupanyadan cocuklar icin dublaj kursu, kodlama atölyesi falan...
Bakarsiniz bir kanka bulur kendine.
Ortamı kötüyse ne yapsın çocuk...
Ayrıca mektup arkadaşı bulabilirsiniz.
Hatta ben küçükken yabanci mektup arkadaşlarım vardı,fono'dan bulmuştuk. Şimdi onlarca site vardır. Kendi gibi bir ergen arkadaş bulsun mektuplaşsin. Nice güzel arkadaşlık başlıyor böyle....

Bence müzik sanat ya da sporla ilgili bir kursa gönderin, kendisi hangisini seçerse.. hem bi şeyler yapmak ona özgüven kazandırır hem de belki yeni arkadaşlar edinir

Valla bence sız onu bı hobı kursuna falan yazdırın.

yenGEnC e katiliyorum. Tiyatro kurslarinada gidebilir. O şekilde biraz daha kendini iyi ifade edebilir. Utangaçliğa çözüm olabilir.

Ilgi alani sadece bilgisayarmi? Hani ne bilim müzik, kitap? Bir gitar kursuda güzel olabilir mesela. Sikinti bence sadece arkadaş değil. Hobby eksikliği.

Küçük şehirde yaşıyoruz çoğu imkan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…