- 19 Nisan 2020
- 626
- 386
- 103
- 30
- Konu Sahibi Tatszhayat
-
Daha önceki gönderimde de evlenmek istediğimi söylemiştim ama birisiyle konuşmaya gelince içimden gelmiyor acaba diyorum biri büyü falan mı yaptı ? Kimle konuşursam konuşayım biraz sohbetten sonra sıkılıyorum devamını getiremiyorum . Kendimi evliliğe hazır hissediyorum ama kafama göre biri çıkmıyor belki de çıkıyor ama sohbetin devamını getirmediğim için olmuyor . Kendimi zorlayayım diyorum konuşmak için belki sohbetten zevk alırım, ama yok olmuyor . Hep böyle olacakmış gibi , defalarca aynı şeyi yaşadım çünkü . Bir hocaya baktırmıştım zamanında . Kısmetimin bağlı olduğunu söyledi bana. Acaba psikolojik olarak da etkileniyor olabilir miyim diyorum . Başına böyle bir şey gelen var mı ?
Bilmem belki eski kaynanam yapmıştırBacım ne büyüsü ya. Kim yapsın size büyü?
Böyle şeylere inanmayın gidin doktora uzman desteği alın. Depresyonda bile olabilirsinizBilmem belki eski kaynanam yapmıştır
Bilmem belki eski kaynanam yapmıştır
Daha önceki gönderimde de evlenmek istediğimi söylemiştim ama birisiyle konuşmaya gelince içimden gelmiyor acaba diyorum biri büyü falan mı yaptı ? Kimle konuşursam konuşayım biraz sohbetten sonra sıkılıyorum devamını getiremiyorum . Kendimi evliliğe hazır hissediyorum ama kafama göre biri çıkmıyor belki de çıkıyor ama sohbetin devamını getirmediğim için olmuyor . Kendimi zorlayayım diyorum konuşmak için belki sohbetten zevk alırım, ama yok olmuyor . Hep böyle olacakmış gibi , defalarca aynı şeyi yaşadım çünkü . Bir hocaya baktırmıştım zamanında . Kısmetimin bağlı olduğunu söyledi bana. Acaba psikolojik olarak da etkileniyor olabilir miyim diyorum . Başına böyle bir şey gelen var mı ?
banaa kedi tırnağı ve bir tutam saç getir 5000+KDV ye bozarım guzum.
Ben de dolunay vakti toplanmış yarasa boku getirirse indirimli olarak 500 usd'ye bozabilirim.banaa kedi tırnağı ve bir tutam saç getir 5000+KDV ye bozarım guzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?