?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha önceki gönderimde de evlenmek istediğimi söylemiştim ama birisiyle konuşmaya gelince içimden gelmiyor acaba diyorum biri büyü falan mı yaptı ? Kimle konuşursam konuşayım biraz sohbetten sonra sıkılıyorum devamını getiremiyorum . Kendimi evliliğe hazır hissediyorum ama kafama göre biri çıkmıyor belki de çıkıyor ama sohbetin devamını getirmediğim için olmuyor . Kendimi zorlayayım diyorum konuşmak için belki sohbetten zevk alırım, ama yok olmuyor . Hep böyle olacakmış gibi , defalarca aynı şeyi yaşadım çünkü . Bir hocaya baktırmıştım zamanında . Kısmetimin bağlı olduğunu söyledi bana. Acaba psikolojik olarak da etkileniyor olabilir miyim diyorum . Başına böyle bir şey gelen var mı ?
Etraftada boyle konusuyosaniz ondan kimse yanasmiyodur.

Ozguven eksilikliginizi onardiginizda tüm düğümler çözülür.
Diğer insanların sizden bir farkı yok.
Düşüncenizi düzeltin yeter.

Yanlış anlamayın lütfen ama üyelik adınız bile T Tatszhayat güzel düşünün Allah gönlünüze göre versin. İçinizden şimdi gelmeyebilir, bir süre sonra içinizden gelir. Psikoloğa gidebiliyorsanız gidin, gidemiyorsanız youtube üzerinden tülay kök, beyhan budak'ın videolarını size öneririm

banaa kedi tırnağı ve bir tutam saç getir 5000+KDV ye bozarım guzum.

Oooo fatura kesip devletine vergi verecek büyücü çok iyiymiş 😂

Konu sahibi büyü müyü bilmem ne zaten yasak birazdan Mune Mune aplam banlar seni zaten de. Aşın artık şunları sizin gibiler yüzünden bir arpa boyu yol alamıyoruz ya biz onu napalım 🤷‍♀️

Sözüm forumu kullanan herkese, lütfen rica ediyorum tüm site kurallarına hakim olamasanız bile en azından konu açtığınız bölümün kuralları nelerdir diye bir kontrol edin, kurallarla ilgili başlıkları bulamıyorsanız yöneticilerden bilgi alın.

1- Konu açacağınızda gireceğiniz konu başlığı içeriği özetleyen bir başlık olmalıdır.
Nokta(.) Soru işareti (?) vb noktalama işaretlerinden oluşan ya da imdat, yardım, acil vb başlıklarla konu açılmamalıdır.
Konu başlıklarıyla ilgili site kuralı:

“Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (yardım, lütfen, kişiye özel gibi başlıklar uyarı yapılmaksızın silinebilir). Aksi halde yönetim tarafından müdahale edilebilir.”

2-Büyü, cin, peri, muska vb içerikli konu ve mesajlar yasaktır.

İlgili site kuralı:

3- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak, mesaj yazmak yasaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X