Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Enfeksiyonum var sanırım bu iki gündür adetime 7 gün var heycanlıyım karıştırıyormuyum belirtiyle ve enfeksiyonlaEvet hele de yumurtlama günü olmuş gebelik tabikide olabilir
Akıntım böyle beyaz hafif yapışkan ve sulu bilmiyorum çok kararsızım enfeksiyon da olabilirBende hamileliğimi acaba vücudumda enfeksiyon mu var diye bilmiştim canım
Sen nasıl hissettin belirtileriBende hamileliğimi acaba vücudumda enfeksiyon mu var diye bilmiştim canım
Ben de hamilelikten once hastalanmıştım antibiyotik falan kullanmıştım crp değerim yükselmişti ki pek enfeksiyonun yükselmez benim tesadüfte olabilir tabi ama bir hafta sonra hamileliği öğrenmiştimEnfeksiyonum var sanırım bu iki gündür adetime 7 gün var heycanlıyım karıştırıyormuyum belirtiyle ve enfeksiyonla
Edete kaç gün kala hastalanmıştınBen de hamilelikten once hastalanmıştım antibiyotik falan kullanmıştım crp değerim yükselmişti ki pek enfeksiyonun yükselmez benim tesadüfte olabilir tabi ama bir hafta sonra hamileliği öğrenmiştim
10 gün kala falan hastalandım. 2 gün kala da testim pozitif çıktı.Edete kaç gün kala hastalanmıştın
Ay ben 7 gün nasıl beklicem aklım çok karışık10 gün kala falan hastalandım. 2 gün kala da testim pozitif çıktı.
ağrın falan varmıydı kasıkların da sırt kısımların daHiç bir belirtim yoktu vücudumda bir halsizlik ve hafif mide bulantısı hani enfeksiyon olunca da öyle oluyor ya bide biz depremden dolayı 5 aile bir arada kalmak zorunda kaldık,evlerime geldikten 1 ay sonra dedim kesin ben enfeksiyon kapmışım ama meğerse hamileymişim