Aynen ultrasonda benimki de öyle ama gerçekte ilk kez bugün hissettimBen daha hissetmiyorum ama ultrosonda gümbür gümbürdü
Üf yanoo.. 18de hissettim ilk. 15te hissedeni de duymadım hiç
Ben de öyle yaEvet ben arada hissediyorum sanki dönme hareketi gibi aşağı yukarı hareketler
Doktorumuz 4. Ay bitmeden hissetmenız çok çok zor demiştiKızlar bu haftaların erken olduğunu biliyorum ama sabahtan beri aynı yerde hareket hissediyorum. Bağırsak hareketi olduğunu sanmıyorum çünkü bağırsak hareketliliğim var zaten onu farklı şekilde hissediyorum sürekli bu tam ultrason ile doktorun baktığı yerde. Ama erken yazıyor var mı hiç hissedengerçek olmasını istiyorum sanırımm
Evet bunu diyen de çok çevremde annem de hissettiğini söylüyor 3 çocuğunda daİkinci bebeğimde 15 haftalık hareketini tekme şeklinde hissetmiştimilki de 4 ay civarıydı ikisini de erken hissettim
Benim ilk gebeliğim şuan 37 haftalığım ve ilk 15. Haftamda hissettim dalgalanma gibi bir hissiyattı ilk bağırsak mı dedim ama sonradan ayırt ettim bağırsak değildi. 19. Haftadan itibaren de minik minik vurmaya başlamıştı. Bence hissedebilirsiniz herkesin vucut yapısı da bir değil karın bölgeniz vesaire de çok yağlı değilse bence erkenden hissetmek gayet mümkünKızlar bu haftaların erken olduğunu biliyorum ama sabahtan beri aynı yerde hareket hissediyorum. Bağırsak hareketi olduğunu sanmıyorum çünkü bağırsak hareketliliğim var zaten onu farklı şekilde hissediyorum sürekli bu tam ultrason ile doktorun baktığı yerde. Ama erken yazıyor var mı hiç hissedengerçek olmasını istiyorum sanırımm
Cinsiyeti ne bebeğinizinBenim ilk gebeliğim şuan 37 haftalığım ve ilk 15. Haftamda hissettim dalgalanma gibi bir hissiyattı ilk bağırsak mı dedim ama sonradan ayırt ettim bağırsak değildi. 19. Haftadan itibaren de minik minik vurmaya başlamıştı. Bence hissedebilirsiniz herkesin vucut yapısı da bir değil karın bölgeniz vesaire de çok yağlı değilse bence erkenden hissetmek gayet mümkünBenim bebeğimde sol taraftaydı ultrasonda da doktor hep oradan bakardı hareketleri de oradan hissetmeye başlamıştım
ErkekCinsiyeti ne bebeğinizin
Hurafe oluyor öyle şeyler ya hayırlısı olsunAa benim de solda genelde solda olursa kız derler diye kız düşünüyodumm
Doğru haklısınız ya herkeste bir olmuyor. İnşallah sağlıklı şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınızHurafe oluyor öyle şeyler ya hayırlısı olsunMesela karın çizgisi yarım olana da kız diyorlar benim oda yarım ama erkek.
Aynen öyle sizde aynı şekildee birazcık var zamanınız ama çabucak geçiyorDoğru haklısınız ya herkeste bir olmuyor. İnşallah sağlıklı şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız
İlk gebeliğimde ve hissettim doktor inanmadı ama ısrarla hissettiğim belgeyi söyledim sonra cidden bebiş uyumak istediği her an büyüse bile aynı noktaya toplanıyordu. Hissediyorsan gerçektir bana inanmadılar ama öyleydiKızlar bu haftaların erken olduğunu biliyorum ama sabahtan beri aynı yerde hareket hissediyorum. Bağırsak hareketi olduğunu sanmıyorum çünkü bağırsak hareketliliğim var zaten onu farklı şekilde hissediyorum sürekli bu tam ultrason ile doktorun baktığı yerde. Ama erken yazıyor var mı hiç hissedengerçek olmasını istiyorum sanırımm
Ayy çok mucizevi bir şey yaİlk gebeliğimde ve hissettim doktor inanmadı ama ısrarla hissettiğim belgeyi söyledim sonra cidden bebiş uyumak istediği her an büyüse bile aynı noktaya toplanıyordu. Hissediyorsan gerçektir bana inanmadılar ama öyleydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?