• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14-19 Aylık bebekleri olan İzmirli anneler

kızlar foto makinasını unutmuş bir insan olarak kendime gıcık olmakla beraber,resimleri koymanızı sabırsızlıkla bekliyorum ;)

valla bende bırı onculuk yaparak koysa da gaza gelsem dıyordum,üşendım.:1ninca:.ama yusaphıracım duru nasıl atesı var mıymıs?bırazdan yukluyecegım ıns. foto..

resım yukleme sıtelerının bazıları arızalı bazıları da cok yavas ....cancekısıyorum yukleyecegım dıye..guzel bır yer onerecek yok muu??

Son düzenleme:
çıtırım ateşi 38.5 miş,eve gelince bir şekilde bir şeyler yedirdim ve dolven verdim kısa sürede düştü ateşi çok şükür.ondan sonrada kudurukluğa kaldığı yerden devam etti.teşekkürler sorduğun için canım
gliterfy mi ne öyle bir şey vardı,oradan dene istersen

Kızlar..
çok güzel bir gündü hepinize teşekkürler...
Saphira canım durunun ateşi düştümü???nasıl??
Kızlar ********tan mine eklemiş resim...

canım biraz önce tekrar dolven verdim yine çıktı ateşi,kucağımda uyudu kaldı,yatırdım yatağına,sık sık kontrol ediyorum

Çok sevindim güzel geçmesine resimleri bende merak ettim saphira geçmiş olsun kızınada ne oldu hastamı oldu

çıtırım ateşi 38.5 miş,eve gelince bir şekilde bir şeyler yedirdim ve dolven verdim kısa sürede düştü ateşi çok şükür.ondan sonrada kudurukluğa kaldığı yerden devam etti.teşekkürler sorduğun için canım
gliterfy mi ne öyle bir şey vardı,oradan dene istersen

gecmiş olsun canım,,uzun surmedıgıne sevındım...:nazar:yavyum bellıydı zaten rahatsuz oldugu..a.s.

sağolun kızlar umarım diştendir bu durum,yeni grip atlatmıştık ikimiz birden,tekrar üşüttüysem çok üzlürüm,dün temizlik vardı,kapı pencere her yer açıldı tabi,cereyanda kaldı da üşüttük mü acaba mafoldumben
bu arada süpersin çıtırım,huysuzlanmasından dolayı ilk sen dedin acaba ateşimi var diye,sen söyleyene kadar aklıma gelmemişti inanki,zaten normalde huysuz bir bebek değildir,kalabalıktan öyle sanmıştım,kuzumun derdi başkaymış

Son düzenleme:
evet çok güzel bir gündü ayrı ayrı teşekkğür ederim hepinize ilk tanışma biraz tanışma telaş oldu inşallah bundan sonraki buluşmalarda daha süper geçiçek
okiciğimin iyi olduğuna çok sevindim kıyamam ben kuzuma

sağolun kızlar umarım diştendir bu durum,yeni grip atlatmıştık ikimiz birden,tekrar üşüttüysem çok üzlürüm,dün temizlik vardı,kapı pencere her yer açıldı tabi,cereyanda kaldı da üşüttük mü acaba mafoldumben
bu arada süpersin çıtırım,huysuzlanmasından dolayı ilk sen dedin acaba ateşimi var diye,sen söyleyene kadar aklıma gelmemişti inanki,zaten normalde huysuz bir bebek değildir,kalabalıktan öyle sanmıştım,kuzumun derdi başkaymış

canım belliydı ama gozlerı kayıyordu ve yanaklar kızarmaya baslamıstı sankı..
bızde gecen haftaa bır ates vakası atlattıgımızdan aklıma hemen ates geldi.neyse ıyı olsun da durucugum..:nazar:a.s.

çok kötü bir gece ve sabahtan sonra buradayım :s kızım sabaha karşı 39.5 ateşle yanıyordu,fitil attım,soydum ıslak bezle kompres yaptım o da yetmedi en sonunda sabahın 5 inde parka gitik,hem orada morali düzeldi hem de ateşi 36.6 oldu.sonra evimize geldik ama uyumuyo,huysuz,kucağımdan 1 sn bile inmiyo,hemen acile gittik,boğaz enfeksiyonu olmuş kuzum :( üşütmemi dedim hayır bir yerden mikrop almış dedi doktor.bütün gün evin içinde nereden mikrop alıyor ya,penisilin iğne yaptılar,bir de antibiyotik verdiler.eve gelince biraz uyudu ama hep huzursuz,uykusunda bağırıyo,çok fenayız yani anlayacağınız.eşimle ben de zombiye dönüştük hem uykusuzluk hem stresten

Saphıra geçmiş olsun canım kıyamam ben duruya.inşallah çabucak geçer.
Harika bir buluşma oldu hepinizi tanıdığım için çok mutlu oldum.

geçmiş olsun saphira umarım kızın şimdi daha iyidir çok istemem rağmen elimde olmayan sebeblerden buluşmaya katılamadım kusura bakmayın nete anca girebildim buluşma umarım hepiniz için eğlenceli geçmiştir

saphira canım duru nasıl oldu??bugün aradım seni ama ulaşamadım...umarım iyileşmiştir...

Back
X