14+5 gebelik kanama alanı

Matrakhatun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
462
562
103
12 haftalıkken doktor kontrolünde bir kanama alanı görüldü. Ancak ben lekelenme yaşamadım. Rahim ağzıda kapalı plesantadan ama rahmin arka tarafında demişti. Aktif değildi kanama ve belli genişleyen damarlardır demişti kontrole çağırdı. Ama kız kardeşimin düğünü olduğu için yolculuk var sorun olmazsa orda kontrole giderim dedim yok olmaz gidebilirsin dedi. Bugün 14+5 kontrolde aynı şeyleri duydum. Kanama olursa gel dedi. Kendi diğer doktoruma yazdım böyle söylediler sorun olur mu diye inşallah olmaz dedi ama bakıyorum progestron ilacı verilmiş aynı durumdakilere bana verilmedi. Yeniden başka doktora gideceğim ama çok korkuyorum. 🥺

bende de öyle durum oldu kanamam olmuştu ve bi süre kanama alanı vardı progestan verdiler kanama alanı kaybolana kadar

bende de öyle durum oldu kanamam olmuştu ve bi süre kanama alanı vardı progestan verdiler kanama alanı kaybolana kadar
Bana ilaç vermediler ya zaten bayram üzeri diye kan filanda almadı. İki gündür yürürken bile fenalaşıyorum tansiyon şeker normal ölçtüm dedim ilettim. Çok kötüyüm düşme ihtimali var dedi öyle rahatça gönderdi. Bende afalladım çıktım ilaç sonra aklıma geldi. Kendi doktoruma da alan duruyor sorun olur mu dedim belki farklı birşey der ilaç yazar diye ya da yönlendirir diye inşallah olmaz dedi o kadar

Kanama alanı meselesi iki kere yaşadım ikisinde de kaybolana kadar progestan kullandım hatta tedbiren biraz fazla kullanmamı istedi doktor, size neden vermediler ki küçük mu acaba

Kanama alanı meselesi iki kere yaşadım ikisinde de kaybolana kadar progestan kullandım hatta tedbiren biraz fazla kullanmamı istedi doktor, size neden vermediler ki küçük mu acaba
Bilmiyorum düşük ihtimali az da olsa var gibi şeyler deyince zaten aklım durdu. Ayrıntıları ne dedi çok hatırlamıyorum. Ama vermedi olumlu da birşey demedi. Bebek iyi mi dedim sadece o da iyiydi kalbi atıyor ve hareket ediyordu. Başka doktor bakacağım çünkü 2 haftadır bu durumda olanlara hep ilaç başlanmış tedbir için şaşırdım 🥺

Bilmiyorum düşük ihtimali az da olsa var gibi şeyler deyince zaten aklım durdu. Ayrıntıları ne dedi çok hatırlamıyorum. Ama vermedi olumlu da birşey demedi. Bebek iyi mi dedim sadece o da iyiydi kalbi atıyor ve hareket ediyordu. Başka doktor bakacağım çünkü 2 haftadır bu durumda olanlara hep ilaç başlanmış tedbir için şaşırdım 🥺
Bence de sen başka bı doktorun fikrini daha al

Senin nasıl gelişti bu durumda nasıl sonlandı. Dışarıda kanama yaşamadım ama belkide rahşmy ağzı kapalı diye bilmiyorum korkuyorum o yüzden. Yatıyorum sadece
Benim başlangıçta olan aktif kanamaliydo 17.haftada oluşanda aktif kanama yoktu ama alan genişti progestan serum, iğne ve progestan hap kullandım fitil olarak, 23te toparlandı şükür, şimdi 36.haftadayim

Çok şükür atlatmışsın. İnşallah bende atlatırım kızımla 🥺
İnşallah problemsiz geçer bu süreç, bana doktorum dinlenmeyi tavsiye etmişti, değil yolculuk yürüyüş bile yapma eğilip dogrulma uzan dedi, senin hicbirsey dememsinin sebebi acaba alan çok mu küçük etkisiz mi, neyse bakalım başka doktor ne diyecek ona göre hareket edersin

Bana ilaç vermediler ya zaten bayram üzeri diye kan filanda almadı. İki gündür yürürken bile fenalaşıyorum tansiyon şeker normal ölçtüm dedim ilettim. Çok kötüyüm düşme ihtimali var dedi öyle rahatça gönderdi. Bende afalladım çıktım ilaç sonra aklıma geldi. Kendi doktoruma da alan duruyor sorun olur mu dedim belki farklı birşey der ilaç yazar diye ya da yönlendirir diye inşallah olmaz dedi o kadar
yat dinlen, bana iş falan yasaklanmıştı sadece hafif yürüyüş iznim vardı, ama başta kanama olunca ilk 3hafta yattım sadece.. stres yapma korkma Allah yardım eder, korur sakin kalmaya özen göster

Back
X