14 Ay Sonunda Ben De Hamişim:)

tebrik ederim canım.. Sende bizlerden dularını eksik etme olurmu?Rabbim sağlıkla sonuna erdiri inşş.. bizlerede en kısa zamanda nasip eder inşş.. AMİNNNNNNNNNN..

2005 yılında evlendim. 1,5 yıl yasmin isimli doğum kontrol hapını kullandım. 5-6 ay kadar eşim korundu. 14 aydır da tamamen korunmayı bırakmıştık.
Adetlerim 29-31 gün arasında değişir. Doğum kontrol hapı öncesinde de sonrasında da böyle oldu.
Saptanmış herhangi bir rahatsızlığımız olmamasına ve özellikle yumurtalama döneminde 2 gün arayla cinsel ilişkiye ve de ilişki sonrası 1 saate yakın ayağa kalkmamama rağmen hamilelik ancak 14. ayda meydana geldi.
Daha önce de dadiğim gibi önceki aylardan tek fark evdeki inşaat nedeniyle bebiş düşünememem ve eşime her akşam keçiboynuzu pekmezi (yarım çay bardağı) ve de ballı, muzlui cevizli fındıklı bi bulamaç yedirmem oldu canlarım.

cnm cok tesekkur ederım bana acayıp umut oldun.bende 1 sene boyunca bu yasmın denılen ılacı kullandım (şimdiki aklım olsa hıc ıcmezdım) bu ay bıtımınde tam bır sene olacak bırakalı ve ben hala hamıle degılım.en son tanıdık bır hemsıre sunu dedı 1 sene korunmak ıstersen 6 ay ıceceksın. bunu ve senı de duyduktan sonra cok daha fazla umutlandım sağol cnm darısı başıma.

canııımm.okadar sevindimki anlatamam.rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip eder inşallah.kendine ve bebişe çook iyi bak arkadaşım.darısı tüm isteyenlerin başına inşallah

çokkk tebrik ederim canım.. allah sağlıkla kucaklamanı nasip etsin aminnn..

Cuma Günü De Doktora Gittim. 5+1 Iken Keseyi Gördük.
25-30 Mayis Gibi Gel Kalp Atişlarini Dnleyelim Dedi.
Yalniz Küçük Bir Not Tuvaletinize Sikişmişken Ultrason Daha Iyi Sonuç Veriyormuiş. Ben Bilmiyordum Yeni öğrendim.
Bi Dahaki Sefere Doktorun Yanina Girmeye 5 Dk Kala Tuvalete Girmicem:)

taboti canım tebrik ederim ...bende 8 haftalığa kadar duyulmadı ..sonrada karnımda düşük olmuş ..şimdi tekrar hamile olabilirim belirtilerim başladı yarın test yapıcam hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ..şu tuvalet meselesini inan çok kişi senin gibi yapıyo ..bende arkadaşlara gülüyodum neyseki bol idrarlı gidiceğini öğrenmen iyi olmuş .....inşallah bebişinin kalbinin gümbür gümbür attığını duyarsın canım...

Son düzenleme:
cnm cok tesekkur ederım bana acayıp umut oldun.bende 1 sene boyunca bu yasmın denılen ılacı kullandım (şimdiki aklım olsa hıc ıcmezdım) bu ay bıtımınde tam bır sene olacak bırakalı ve ben hala hamıle degılım.en son tanıdık bır hemsıre sunu dedı 1 sene korunmak ıstersen 6 ay ıceceksın. bunu ve senı de duyduktan sonra cok daha fazla umutlandım sağol cnm darısı başıma.
Merhaba hala aktif takılıyor musun bilmiyorum ama o kadar sayfa gezdim dolandım senin yazdıkların bana yakın geldi aradan çok zaman geçmiş ama merak çocuk sahibi oldün mu acaba

Back
X