İyi de bunun bi ilerisiBiliyorum aynı konu etrafında dönüyorum. Tam ayrılığı kabullenmiştim ki.. 14 günün sonunda vazgeçtiğine dair bir adım daha attı. Ofisimin sayfasını takip ediyordu ve bugün beğenmeleri geri çekip takipten çıkmış. Benden sonra takip etmeye başladığı o kızın da hem mesleki hem özel sayfasını takibe başlamış. Yoluma bakıyordum ama onun vazgemeye yönelik tüm adımları beni tetikliyor içimde bir yeri acıtıyor. Her ayrılışımızda bir şekilde yazardı ben de en nihayetinde arardım ama bu sefer ne o yazdı ne ben aradım. Ben haklıydım ama o geri döndürmek için hiç bir şey yapmadı. Devam etsin diye değil ama hiç çabalamıyor oluşu çok acıttı. Sözde evleneceğim kişisin senden asla vazgeçmem diyordu(
Stalklamamak için ofis hesabından da engelledim. (Genelde stajyerim yönetiyordu sayfayı)
Nasıl çıkacağım burdan,biliyorum kendime de haksızlık ama canım acıyor yine yine..
Psikolojik destek için ne bekliyorsun?Biliyorum aynı konu etrafında dönüyorum. Tam ayrılığı kabullenmiştim ki.. 14 günün sonunda vazgeçtiğine dair bir adım daha attı. Ofisimin sayfasını takip ediyordu ve bugün beğenmeleri geri çekip takipten çıkmış. Benden sonra takip etmeye başladığı o kızın da hem mesleki hem özel sayfasını takibe başlamış. Yoluma bakıyordum ama onun vazgemeye yönelik tüm adımları beni tetikliyor içimde bir yeri acıtıyor. Her ayrılışımızda bir şekilde yazardı ben de en nihayetinde arardım ama bu sefer ne o yazdı ne ben aradım. Ben haklıydım ama o geri döndürmek için hiç bir şey yapmadı. Devam etsin diye değil ama hiç çabalamıyor oluşu çok acıttı. Sözde evleneceğim kişisin senden asla vazgeçmem diyordu(
Stalklamamak için ofis hesabından da engelledim. (Genelde stajyerim yönetiyordu sayfayı)
Nasıl çıkacağım burdan,biliyorum kendime de haksızlık ama canım acıyor yine yine..
Hayır. Azbiri nicki 2. Üyelikti, asıl üyeliği ile birleştirilmiş konuları. Görünce ben de şaşırdım. 2. Üyelik olduğunu tahmin ediyordum ancak kim olduğunu bilmiyordum.Konunuzu bilmedigim icin gecmis konulariniza baktim ve ben sizin ilişki durumunuzu kavrayamadim. 31 Temmuz 2021de evlisiniz 30 Ocak 2022de 8 aylık ilişkiniz var, 1 Haziran 2022de 1 yıllık ilişkiniz olmuş oluyor ailesiyle tanisiyorsunuz falan. Tüm bunlar olurken siz histerik aşk acıları çekerken çocuğunuz ne alemde mesela onu da çözemedim. Fake misiniz şu an bunu düşünüyorum
Konunuzu bilmedigim icin gecmis konulariniza baktim ve ben sizin ilişki durumunuzu kavrayamadim. 31 Temmuz 2021de evlisiniz 30 Ocak 2022de 8 aylık ilişkiniz var, 1 Haziran 2022de 1 yıllık ilişkiniz olmuş oluyor ailesiyle tanisiyorsunuz falan. Tüm bunlar olurken siz histerik aşk acıları çekerken çocuğunuz ne alemde mesela onu da çözemedim. Fake misiniz şu an bunu düşünüyorum
Hayır. Azbiri nicki 2. Üyelikti, asıl üyeliği ile birleştirilmiş konuları. Görünce ben de şaşırdım. 2. Üyelik olduğunu tahmin ediyordum ancak kim olduğunu bilmiyordum.
Şu an tüm konuları birleştirilmiş , ondan öyle görünüyor
Yüzsüzlüğe vuruyor konusu bu nickle açtığı ilk konusu. Oradan başlarsanız daha iyi anlarsınız olay örgüsünü
Yani ikisi farklı kişi mi çünkü hiçbir bilgi diğerini tutmuyorHayır. Azbiri nicki 2. Üyelikti, asıl üyeliği ile birleştirilmiş konuları. Görünce ben de şaşırdım. 2. Üyelik olduğunu tahmin ediyordum ancak kim olduğunu bilmiyordum.
Şu an tüm konuları birleştirilmiş , ondan öyle görünüyor
Yüzsüzlüğe vuruyor konusu bu nickle açtığı ilk konusu. Oradan başlarsanız daha iyi anlarsınız olay örgüsünü
2022 den önceki konular mı , yoksa sonrakiler mi gerçek peki ; yoksa hepsi bir yanılsama mı ?
2017 de kızı varmış , 2021 de oğlu.
Bilgiler doğru mu hiç bilmiyorum. Eski konularına da bakmadım. Tutarsız şeyler mi var?Yani ikisi farklı kişi mi çünkü hiçbir bilgi diğerini tutmuyor
Bilgiler doğru mu hiç bilmiyorum. Eski konularına da bakmadım. Tutarsız şeyler mi var?
Sadece azbiri nickiyle açtığı ilk konu, Yüzsüzlüğe vuruyor bu, onu diyorum. Bu konudan itibaren azbiri nickiyle açmış konuları
Öncekiler başka üyelikle açılmış. Üyeliklerin birleştirildiğini de ben de dün fark ettim işte. Ama dediğim gibi fake mi değil mi bilmiyorum
Haklı olabilirsin. Dediğim gibi okumadım konuları. Sadece beni engellediği ve azarladığı için durduk yere, ilk konusunu çok iyi hatırlıyorum. Yani azbiri nickinin ilk konusunu, hahahahahaha, üyeliklerin birleştirildiğini görünce yazmak istedim o kadarEski konular da üyenin kendi hayatına aitse , bir yerde ciddi bir sorun var.
Haklı olabilirsin. Dediğim gibi okumadım konuları. Sadece beni engellediği ve azarladığı için durduk yere, ilk konusunu çok iyi hatırlıyorum. Yani azbiri nickinin ilk konusunu, hahahahahaha, üyeliklerin birleştirildiğini görünce yazmak istedim o kadarİyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?