14 ayı 14 günde bitirmek

azbiri

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2017
888
533
103
Biliyorum aynı konu etrafında dönüyorum. Tam ayrılığı kabullenmiştim ki.. 14 günün sonunda vazgeçtiğine dair bir adım daha attı. Ofisimin sayfasını takip ediyordu ve bugün beğenmeleri geri çekip takipten çıkmış. Benden sonra takip etmeye başladığı o kızın da hem mesleki hem özel sayfasını takibe başlamış. Yoluma bakıyordum ama onun vazgemeye yönelik tüm adımları beni tetikliyor içimde bir yeri acıtıyor. Her ayrılışımızda bir şekilde yazardı ben de en nihayetinde arardım ama bu sefer ne o yazdı ne ben aradım. Ben haklıydım ama o geri döndürmek için hiç bir şey yapmadı. Devam etsin diye değil ama hiç çabalamıyor oluşu çok acıttı. Sözde evleneceğim kişisin senden asla vazgeçmem diyordu (
Stalklamamak için ofis hesabından da engelledim. (Genelde stajyerim yönetiyordu sayfayı)
Nasıl çıkacağım burdan,biliyorum kendime de haksızlık ama canım acıyor yine yine..

Biri gider biri gelir.
İyi biri olsaydı zaten beraber olurdunuz di mi?

Adamın ilişki yolu, hayatına aldığı ya da almayı planladığı kadının işiyle ilgili sayfalarını takip etmek galiba.
Yürüsün gitsin. Ömrümüz kısacık zaten. Sürekli birilerini ilişkiye motive ederek ya da "bak ben sevilebilecek biriyim" sinyali vererek yaşayamayız.

İyi de bunun bi ilerisi

"Sevgili KK,
Bugün eski sevgilimin oksijeni içine çekip karbondioksiti dışarı verdiğini ögrendim. Bunu bana nasıl yapar, halbuki bana hep sensiz ben nefes alamam şarkısını söylerdi... Bak yalanmış işte" diye konu açmak.

İlişkinizi bitirdiğiniz adamın her hareketini buraya taşıyarak bu durumu nasıl atlatmayı planlıyosunuz İlişki bitmiş, yorgan gitmiş, içinizdeki kavga da bitsin artık.

Engeller de, görmezden de gelir, hiç var olmamışsınız gibi de davranır. Hayatına devam etmek için neye ihtiyacı varsa yapar. Yapsın da. Siz de yapın. Birlikte olmanız size iyi gelse bu durumda olmazdınız degil mi.. biraz böyle bakın konuya.

Psikolojik destek için ne bekliyorsun?

Oncelikle aynı konulati tekrar tekrar açmayı birakmalisin.
Yahu adamı takipten çıkıyorsun,engelliyorsun ancak sürekli buraya onunla alakalı konular açıyorsun.
Sana bir faydası olmuyor.
Yerinde olsam sosyal medya ile baglantimi bir süre için keserim iş dışında.

Konunuzu bilmedigim icin gecmis konulariniza baktim ve ben sizin ilişki durumunuzu kavrayamadim. 31 Temmuz 2021de evlisiniz 30 Ocak 2022de 8 aylık ilişkiniz var, 1 Haziran 2022de 1 yıllık ilişkiniz olmuş oluyor ailesiyle tanisiyorsunuz falan. Tüm bunlar olurken siz histerik aşk acıları çekerken çocuğunuz ne alemde mesela onu da çözemedim. Fake misiniz şu an bunu düşünüyorum

Hayır. Azbiri nicki 2. Üyelikti, asıl üyeliği ile birleştirilmiş konuları. Görünce ben de şaşırdım. 2. Üyelik olduğunu tahmin ediyordum ancak kim olduğunu bilmiyordum.

Şu an tüm konuları birleştirilmiş , ondan öyle görünüyor

Yüzsüzlüğe vuruyor konusu bu nickle açtığı ilk konusu. Oradan başlarsanız daha iyi anlarsınız olay örgüsünü

2022 den önceki konular mı , yoksa sonrakiler mi gerçek peki ; yoksa hepsi bir yanılsama mı ?

2017 de kızı varmış , 2021 de oğlu.

Yani ikisi farklı kişi mi çünkü hiçbir bilgi diğerini tutmuyor

14 ay hiçbir şey değil burda millet kaç yıllık ilişkilerini bitiriyor kaç yıllık kocaları boşuyorlar hepsi atlatıyor hayatlarına bakıyorlar, çünkü ileriye bakıyorlar. Arkada kalanla haşır neşir olmak sizi anca tek yere saplar kalırsınız orda. 14 ayda zaten mantıklı bir ilişki yürütememişsiniz anladığım kadarıyla, bu kadar kısa süre içerisinde de ayrılık kavga vs yaşamışsınız. Oysa ilişkilerin ilk senesi canım cicimdir yani. Ve bir senelik ilişkide evlenmek vs gibi konularda garanti gibi bakmanız da yanlış olmuş yani inanmamak lazım hemen böyle vaatlere. En kısa sürede atlatırsınız dert etmeyin

2022 den önceki konular mı , yoksa sonrakiler mi gerçek peki ; yoksa hepsi bir yanılsama mı ?

2017 de kızı varmış , 2021 de oğlu.
Yani ikisi farklı kişi mi çünkü hiçbir bilgi diğerini tutmuyor
Bilgiler doğru mu hiç bilmiyorum. Eski konularına da bakmadım. Tutarsız şeyler mi var?

Sadece azbiri nickiyle açtığı ilk konu, Yüzsüzlüğe vuruyor bu, onu diyorum. Bu konudan itibaren azbiri nickiyle açmış konuları

Öncekiler başka üyelikle açılmış. Üyeliklerin birleştirildiğini de ben de dün fark ettim işte. Ama dediğim gibi fake mi değil mi bilmiyorum

Eski konular da üyenin kendi hayatına aitse , bir yerde ciddi bir sorun var.

Eski konular da üyenin kendi hayatına aitse , bir yerde ciddi bir sorun var.
Haklı olabilirsin. Dediğim gibi okumadım konuları. Sadece beni engellediği ve azarladığı için durduk yere, ilk konusunu çok iyi hatırlıyorum. Yani azbiri nickinin ilk konusunu, hahahahahaha, üyeliklerin birleştirildiğini görünce yazmak istedim o kadar İyi geceler

Üyelikler yakın zamanda birleştirilmiş herhalde; son konularını okurken diğer konular yoktu. _Winner_ fark etmese son durumu görmezdim.

Neyse, tüm konular konu sahibine aitse; umarım tüm anlattıkları bir yanılsama değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…