- 30 Ağustos 2017
- 888
- 533
- 103
Biliyorum aynı konu etrafında dönüyorum. Tam ayrılığı kabullenmiştim ki.. 14 günün sonunda vazgeçtiğine dair bir adım daha attı. Ofisimin sayfasını takip ediyordu ve bugün beğenmeleri geri çekip takipten çıkmış. Benden sonra takip etmeye başladığı o kızın da hem mesleki hem özel sayfasını takibe başlamış. Yoluma bakıyordum ama onun vazgemeye yönelik tüm adımları beni tetikliyor içimde bir yeri acıtıyor. Her ayrılışımızda bir şekilde yazardı ben de en nihayetinde arardım ama bu sefer ne o yazdı ne ben aradım. Ben haklıydım ama o geri döndürmek için hiç bir şey yapmadı. Devam etsin diye değil ama hiç çabalamıyor oluşu çok acıttı. Sözde evleneceğim kişisin senden asla vazgeçmem diyordu
(
Stalklamamak için ofis hesabından da engelledim. (Genelde stajyerim yönetiyordu sayfayı)
Nasıl çıkacağım burdan,biliyorum kendime de haksızlık ama canım acıyor yine yine..

Stalklamamak için ofis hesabından da engelledim. (Genelde stajyerim yönetiyordu sayfayı)
Nasıl çıkacağım burdan,biliyorum kendime de haksızlık ama canım acıyor yine yine..