Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 14 aylık bebeğe atta çantası

sule-46

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2008
1.403
5
116
Kahramanmaraş
bakıcıya giderken yemek vs de oldugu için küçük spor çantam vardı onu kullanıyordum.
ama artık ayrıca gezmeye çıkıyoruz ve çanta lazım oluyor.arkadaşta chicconun çantasını gördüm hoş.sizin tavsiye edeceğiniz , şöyle içinde aradığım şeye kolyca ulaşabileceğim çanta modeli varsa paylaşırmısınız lütfen.

şunları beğendim.kullanan var mı?

PEMBE-&

ST57355BR.JPG

Son düzenleme:
bende chiccoyu kullanıyorum tavsiye ederim aynı zamanda arkadaki bölmeyi açtığınızda sırt çantasıda oluyo ve bebek arabasına kolay takmak için küçültme yerleri var

bendede chicco çantadan var ama bazen aradığımı bulamayabiliyorum 2 bölme arası aşğıdan dikili değilde boşluk olduğu için birbirine karışabiliyolar ama çokta sorun değil kullanışlı yinede

hımm.arası bölmeli değil miymiş ...
ya bi arkadaş silifkeden 10 ytl ye almış.burda bi adam satıyo içindeki hediyelerin fiyatını düseyim dedi.20 ytl olur dedi.alsam mı

hımm.arası bölmeli değil miymiş ...
ya bi arkadaş silifkeden 10 ytl ye almış.burda bi adam satıyo içindeki hediyelerin fiyatını düseyim dedi.20 ytl olur dedi.alsam mı

canım içinde bakım setiyle birlikte 20 tl se hiç durma al derdim ben 35 almıştım

bakım setiyle kaçpara diyor peki netten alma imkanın varsa öyle al bazı sitelerde indirimli oluyor

Back
X