Benim kızım dediklerini yapmazdı sadece duvardan tutunarak yürürdü hatta son zamanlarda ayağını yere bile basmazdı 19 aylıkken mutfakta yemek yaparken baktım yanıma gelmiş yürüyerek sonrada hiç durduramadık hiç oturmuyor. Cesareti ne zaman gelirse o zaman yürür canım.herkese merhaba. bebeğim 10 gün sonra 14 aylık olacak. ve hala yürümüyor. biliyorum her çocuğun gelişimi farklı ama acaba desteklemek için yapabileceğim bir şey var mı öğrenmek istedim.
hiç emeklemedi. iki aydır tutunuyor, sıralıyor, desteksiz ayakta duruyor. tek elinden tuttuğumuzda yürüyor, koşuyor hatta. yürüme arkadaşıyla tek başına gidebiliyor. ama ne zaman elini bıraksam duruyor, oturuyor. cesaret mi edemiyor anlamıyorum. gözden kaçırdığım bir şey mi var acaba? fiziksel bir engel yok gibi yürümesinde. nasıl teşvik edebilirim sizce?
üc bebem var 3 de 15 aylık yürüdüler emeklemediler hiç. tutunuyosa bi bakıcan bırakmış geziyo evdeherkese merhaba. bebeğim 10 gün sonra 14 aylık olacak. ve hala yürümüyor. biliyorum her çocuğun gelişimi farklı ama acaba desteklemek için yapabileceğim bir şey var mı öğrenmek istedim.
hiç emeklemedi. iki aydır tutunuyor, sıralıyor, desteksiz ayakta duruyor. tek elinden tuttuğumuzda yürüyor, koşuyor hatta. yürüme arkadaşıyla tek başına gidebiliyor. ama ne zaman elini bıraksam duruyor, oturuyor. cesaret mi edemiyor anlamıyorum. gözden kaçırdığım bir şey mi var acaba? fiziksel bir engel yok gibi yürümesinde. nasıl teşvik edebilirim sizce?
Merhaba, devamlı olarak kontrole gittiğiniz bir doktorunuz var ise o bakıp durum hakkında size bilgi verecektir. Kızım 15 aylıkken yürüdü ve birden oldu. Ne emekliyodu ne de tutunma. Poposunun üstüne sürünüyordu bazen biz anneleri düşündürür bu gibi durumlar. Dua edin içinizi ferah tutun.herkese merhaba. bebeğim 10 gün sonra 14 aylık olacak. ve hala yürümüyor. biliyorum her çocuğun gelişimi farklı ama acaba desteklemek için yapabileceğim bir şey var mı öğrenmek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?