Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ortapediye 2 kere gittik.Kalça ultrasyonuda çekidi ama birşey çıkmadıOrtapedist birşeyi yok bekleyin dedi.
çok merak ettim konu sahibinin bebeği yürüyormu şimdi acaba
benim kızımda 12 aylık daha şimdiden başladılar aa hala yürüyomu demeye sankiçokmş gibi
birazda çevre insana evham yaptırıyor
her bebek bir olmak zorunda değil
saglıkları yerinde olsunda yürürlerinşallah
eklemeden edemicem:) şuna çok kızıyorum... çevremde oğlumla aynı ayda olan bebekler 9 aylıkken yürüdü... ve hep oğluma tembel gibi lakaplar taktılar.. bebek bile olsa öyle olumsuz kelimelerle adlandırılmasına tahammül edemiyorum.. çoğuyla görüşmeyi kestim(
eklemeden edemicem:) şuna çok kızıyorum... çevremde oğlumla aynı ayda olan bebekler 9 aylıkken yürüdü... ve hep oğluma tembel gibi lakaplar taktılar.. bebek bile olsa öyle olumsuz kelimelerle adlandırılmasına tahammül edemiyorum.. çoğuyla görüşmeyi kestim(
Sıze saÇma gelebılır yapmak zorunda deĞılsınız ama sıze ŞÖyle bır Önerım var
bız kımde uyguladıysak tuttu
hatta tesadÜf o kı bugÜn perŞembe
benım yeĞenımde geÇ yÜrÜdÜ ve bıze bır yakınımız dedıkı bır perŞembe yada cuma gÜnÜ elınıze oklavayı alın ve bebeĞınızın elıne tutturun bı ucununa sız tutun ve yÜrÜtÜn bu Şekılde
allahın ıznıyle bıdahakı cumaya kadar yÜrÜyecek ve gerÇekten de yÜrÜdÜ hemde bıdaha dÜŞmed hıÇ deneyın derım saÇma gelebılır gÜlÜp geÇersınız ozaman ama bıŞeyde kaybetmezsınız
rabbım baŞka dert vermesın elbet yÜrÜr o melekler
benim ikizlerden oğlum 13 aylık kızım ise tam 3 ay sonra yani 16 aylık yürüdü.ben hiç sorun yapmadım üstelemedim.benim yanımda yürümediler oğlumu ağbim teşvik etti ve ilk denemede yürüdü.kızımıda eltim gelmişti bi akşam hadi bebeğim yürüyelim dedi ve ayakta durmaya korkan kızım anahtarlık sevdasına yürümeye başladı.şok oldum nasıl sevindim anlatamam.şu an 20 aylıklar nasıl koşturuyorlar görseniz