• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 Aylık Kızım

Allah razı olsun halimem. Rabbime binlerce hamd olsun ki iyi.. Geçti artık teyzesi. Ne zor günlerdi. Rabbim beterinden saklasın. Siz nasıl oldunuz kuzum eşin iyi allaha şükür dimi.
Biz de çok şükür geçti canım eşim cok sukur tamamen iyileşti her hafta maçlara gidiyor bile :) ameliyatlıyım demiyor :D ben de iyiyim çok şükür bebeğim doğdu 2 aylik olduk Rabbim yaşadığımız sıkıntıları tekrar yaşatmasın sağlık olunca insan gerçekten çok çaresiz kalıyor :(

Ayrıca minnaklar nasıl kuzum. Pek giremiyorum kkya arada girip çıkıyorum. Bebiş nasıl. Allah analı babalı büyütsün inşallah canım. Rabbim hayırlı güzel ömürler nasip etsin hem minnağımıza hemde tatlı ablasına.:nazar:
Artık sende benim gibi 2 kız annesi oldun dimi halimem:KK200:
Amin Allah razı olsun canim oldum ya gerçekten mucize gibi iki kızım olması ben tek kızdım çok isterdim bir ablam ya da kız kardeşim olsun ama yok :( benim kızlarım birbirine destek olacak inşaAllah senin kızların gibi ❤

Amin Allah razı olsun canim oldum ya gerçekten mucize gibi iki kızım olması ben tek kızdım çok isterdim bir ablam ya da kız kardeşim olsun ama yok :KK43: benim kızlarım birbirine destek olacak inşaAllah senin kızların gibi ❤
Oh kuzum benim maşallah eşine. Rabbim daha da iyi etsin inşiallah.
O kadar haklısın ki Rabbim beterinden saklasın. Hastalık şaşırtıyor. Şükür ki güzel şeyleri konuşuyoruz artık.
Maşallah benim minnaklarıma. Sorma halimem ben de tek çocuktum. Bir kardeşim bir ablam olsun isterdim hep. Rabbim evlatlarımızdan nasip etti. İnşiallah onlar birbirlerine hayatları boyunca destek olsun. Az büyüsün hayretle bakıyorsun ki o zaman daha iyi anlıyorsun. Arada tatlı tatlı didişmeleri. Küçük 18 aylık olacak allah nasip ederse. Gel diyor ablasına tutuyor elinden sarılıyor. Bi görsen tarif edemiyor ki insan.
İnşiallah canım benim daha da iyi olacaklar. Rabbim acılarını göstermesin. Herkese de bizede:KK200::KK200::KK200::KK60:

Oh kuzum benim maşallah eşine. Rabbim daha da iyi etsin inşiallah.
O kadar haklısın ki Rabbim beterinden saklasın. Hastalık şaşırtıyor. Şükür ki güzel şeyleri konuşuyoruz artık.
Maşallah benim minnaklarıma. Sorma halimem ben de tek çocuktum. Bir kardeşim bir ablam olsun isterdim hep. Rabbim evlatlarımızdan nasip etti. İnşiallah onlar birbirlerine hayatları boyunca destek olsun. Az büyüsün hayretle bakıyorsun ki o zaman daha iyi anlıyorsun. Arada tatlı tatlı didişmeleri. Küçük 18 aylık olacak allah nasip ederse. Gel diyor ablasına tutuyor elinden sarılıyor. Bi görsen tarif edemiyor ki insan.
İnşiallah canım benim daha da iyi olacaklar. Rabbim acılarını göstermesin. Herkese de bizede:KK200::KK200::KK200::KK60:
Gözümde canlandı bir an kuzuların Rabbim bağışlasın onları bizlere❤ herseyin başı sağlık kuzum sağlık olduktan sonra varsın didissinler :) Rabbim bütün evlatlarımızı bebekleri çocukları masumları korusun☺

Gözümde canlandı bir an kuzuların Rabbim bağışlasın onları bizlere❤ herseyin başı sağlık kuzum sağlık olduktan sonra varsın didissinler :) Rabbim bütün evlatlarımızı bebekleri çocukları masumları korusun☺
Amin halimem:dua: Rabbim cemil cümlesinede bizede iyi gün yüzü göstersin inşiallah. Kuzum inşiallah hep iyi şeyleri paylaşırız hayatımız boyunca:KK200:
Allahım eşinle evlatlarınla nice mutlu sağlıklı huzurlu seneler nasip etsin kuzum:KK60:

Nickey Mouse peki nasıl iyileşti kızın. Ameliyat mı yapıldı nasıl iyileşti onu merak ettim. İyi geceler
Canım kusura bakma. Minnaklardan her zaman giremiyorum. Evet canım bronkoskopi yapıldı. Minnağın ağzından ufak bi kamera ve ucunda ordaki yabancı cismi almaya yarayan aparatla giriş yaptılar. Sonra da çıkardılar. Çok zor günlerdi canım. Geçti allahımin izniyle Rabbim herkese şifa versin inşiallah:dua:

Amin halimem:dua: Rabbim cemil cümlesinede bizede iyi gün yüzü göstersin inşiallah. Kuzum inşiallah hep iyi şeyleri paylaşırız hayatımız boyunca:KK200:
Allahım eşinle evlatlarınla nice mutlu sağlıklı huzurlu seneler nasip etsin kuzum:KK60:
Amin canım inşaAllah hepimiz sağlıklı mutlu mesut yaşarız ❤❤

Kizima babasi antep fistigi vermis gecen.. ben disardaydim foto yolladi bana.. yollamasiyla aramam bir oldu. Kizdim kopurdum. Neyseki sukur birsey olmadi. Ertesi gun baktim kakasiyla cikmis tum tum cocugum yazik cigneyememis bile.

Kizima babasi antep fistigi vermis gecen.. ben disardaydim foto yolladi bana.. yollamasiyla aramam bir oldu. Kizdim kopurdum. Neyseki sukur birsey olmadi. Ertesi gun baktim kakasiyla cikmis tum tum cocugum yazik cigneyememis bile.
Ufalanmis hali bile tehlikeli küçük çocuklar için daha önce ki ay küçük çocuk yediği fındık parçacıkları ciğerlerine kaçtığı için melek oldu :( 39 aylık kızım var fındık ceviz fıstık verirken sürekli izliyorum onu birşey olmasın diye.

Ufalanmis hali bile tehlikeli küçük çocuklar için daha önce ki ay küçük çocuk yediği fındık parçacıkları ciğerlerine kaçtığı için melek oldu :KK43: 39 aylık kızım var fındık ceviz fıstık verirken sürekli izliyorum onu birşey olmasın diye.
Ben biliyorumda ki bu konularda asiri titizim.. adamin nerden aklina gelmis. Sen yiyosun cocuga niye yediriyosun? Sukur birsey olmadi

Back
X