• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 Aylık Kızım

Herhangi bir yan etki olmuyor. Bizim sadece oğlan bir kaç gün puding tarzı şeyler yedi katı şeyler yemek istememişti
Bizim ki memeeee diye hastaneyi yıkıp memeye kavuştuktan sonra. Direk benim elimdeki ekmeye sulanmıştı:KK70:
Allahım ne günlerdi ne korkulardı. Şükür kı böyle anlatabiliyoruz.
Rabbim herkesin yardımcısı olsun inşiallah. Ne zor işler..

Bizim ki memeeee diye hastaneyi yıkıp memeye kavuştuktan sonra. Direk benim elimdeki ekmeye sulanmıştı:KK70:
Allahım ne günlerdi ne korkulardı. Şükür kı böyle anlatabiliyoruz.
Rabbim herkesin yardımcısı olsun inşiallah. Ne zor işler..
Amin amin.Kimseyi Rabbim hastalıkla sınamasın

Ya benim babam olucakta, endiseliyim..
O kadar iyi anlıyorum ki canım. Kaç gün kaç hastane ve kaç doktora aynı hikayeyi anlatmıştım takatim yoktu artık.
Bide şehir dışında olacak olması da geriyor insanı ister istemez.
Bak burda benim gibi bu işlemi bebekleri olmuş bir kaç arkadaşım daha var sağolsun her zaman yanındaydılar.
Hiç üzülme canım he elde mi asla değil. Ama baban yetişkin bi insan ve yetişkin insanda çok çok daha kolay.
İçini ferah tut o yüzden. Allahım hayırlı haberler vermeni nasip etsin inşiallah

O kadar iyi anlıyorum ki canım. Kaç gün kaç hastane ve kaç doktora aynı hikayeyi anlatmıştım takatim yoktu artık.
Bide şehir dışında olacak olması da geriyor insanı ister istemez.
Bak burda benim gibi bu işlemi bebekleri olmuş bir kaç arkadaşım daha var sağolsun her zaman yanındaydılar.
Hiç üzülme canım he elde mi asla değil. Ama baban yetişkin bi insan ve yetişkin insanda çok çok daha kolay.
İçini ferah tut o yüzden. Allahım hayırlı haberler vermeni nasip etsin inşiallah
Amin Allah razı olsun sizden

Kızlar canlarım arkadaşlarım :KK200::KK200::KK200::KK200:
Gönlü yüreği güzel insanlar. Fıstık da çıktı aysima da çıktı. Kurtuldu yavrum.
Rabbim nerde varsa şifa versin inşiallah.Hasta olana şifa derdi olana deva nasip etsin.
Kızlar hepinizde tek tek allah razı olsun. Dua eden arayan soran destek olan herkesin Rabbim ne dileği varsa versin.
Hep yanımdaydınız. Sizin dualarınız desteğiniz hep benimleydi.
İYİ Kİ VARSINIZ CANLARIM.:KK200::KK200::KK200:
Biz bu arada 3 saat açmışız filim çekilip karar verilecekmiş arkadaşlar.
Rabbim nerde varsa yardım etsin inşiallah
Canım geçmiş olsun. Fıstık olduğunu nasıl anladı doktorlar insanın gözü korkuyor benim kızım 37 aylık fındık fıstık bayılıyor yemeye ben de korktum açıkçası :/

Canım geçmiş olsun. Fıstık olduğunu nasıl anladı doktorlar insanın gözü korkuyor benim kızım 37 aylık fındık fıstık bayılıyor yemeye ben de korktum açıkçası :/
Sağol kuzum allah razı olsun valla tamamen benim tahmin etmem üstüne gitmem sonucu anlaşıldı aslında.
Burdaki doktorlara kalsaydı hala antibiyotik uygulayıp takip etmeyi düşünüyorlardı. Çocuk allah korusun tıkanıp etmedi ya. Zaman geçti üstünden mesela anlatıyon ya emin misin diye soruyo 100 kere.
Ben o gün ilk kolay geçti ya bir kaç kere öksürdü tahriş oldu herhalde boğazı dedim. Sonra tahmin ettim sakın olmasın diye araştırdım hakkaten olabilir yazıyor.
Tekrar burda doktora gittim. Doğal bişi olup metal olmadığı için filmde falanda gözükmüyor.
Allah seni inandırsın arkadaşım fıstığı sevmek sözcüğü bile olarak duymak istemiyorum.
Aman kuzum dikkat et yanından ayrılma. Yerken gülmesi birden ağlaması konuşması gibi şeylere dikkat et. Çok korktum ben valla.

Çok şükür canım git gide düzeliyor bugün ise başladı tekrar Allah dermansız dert vermesin sizinde gözünüz aydın olsun kazasız belasız kurtuldu küçük kuzu dikkat çok önemli bunu anladım seni taktir ettim Allah bir daha ne sana ne bize ne de hiç kimseye yaşatmasın bir imtihandı geldi geçti Rabbim beterinden sakınsın evlatlarımızı.
Canım bu arada eşin nasıl oldu iyidir inşiallah

Çok şükür canım git gide düzeliyor bugün ise başladı tekrar Allah dermansız dert vermesin sizinde gözünüz aydın olsun kazasız belasız kurtuldu küçük kuzu dikkat çok önemli bunu anladım seni taktir ettim Allah bir daha ne sana ne bize ne de hiç kimseye yaşatmasın bir imtihandı geldi geçti Rabbim beterinden sakınsın evlatlarımızı.
Aminnn aminnn arkadaşım ne zor günlerdi.Allah razı olsun. Rabbim bi daha yaşatmasın cümlesinede bizede . Allahım nerde varsa yar yardımcısı olsun inşiallah.
Maşallah kuzum çok sevindim. Ohh daha iyi olur inşallah eşin.
Ne mutlu ki senin gibi bi eşe sahip. Ne mutlu ki böyle iyi bi anneleri var.
Rabbim nerde varsa yardım etsin hastalık şaşırtır derler hakikaten öylemiş

Aminnn aminnn arkadaşım ne zor günlerdi.Allah razı olsun. Rabbim bi daha yaşatmasın cümlesinede bizede . Allahım nerde varsa yar yardımcısı olsun inşiallah.
Maşallah kuzum çok sevindim. Ohh daha iyi olur inşallah eşin.
Ne mutlu ki senin gibi bi eşe sahip. Ne mutlu ki böyle iyi bi anneleri var.
Rabbim nerde varsa yardım etsin hastalık şaşırtır derler hakikaten öylemiş
Ay canım çok sağol vallahi gözlerim doldu sabah sabah amin canım ☺

Canım evladın nasıl oldu inşaAllah tamamen geçmiştir sıkıntınız:anne:
Ayrıca minnaklar nasıl kuzum. Pek giremiyorum kkya arada girip çıkıyorum. Bebiş nasıl. Allah analı babalı büyütsün inşallah canım. Rabbim hayırlı güzel ömürler nasip etsin hem minnağımıza hemde tatlı ablasına.:nazar:
Artık sende benim gibi 2 kız annesi oldun dimi halimem:KK200:

Back
X