- Konu Sahibi Nicki Mouse
Geçmiş olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaa arkadaşım aminnn. Hamd olsun RabbimeÇok şükür. Bunla gelmiş geçmiş olsunn...
Aminnn kuzum. Allah razı olsun. Biliyorum nasıl merak ettiniz. Hemen yazdım. Bugün taburcu olcak allahın izniyle teyzesi. Rabbim nerde varsa şifa versin inşiallah herkeseAyyy hadi gözünüz aydın canım sabırsızlıkla güzel haberi bekliyordum.Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yasatmasin insallah![]()
Aminnn kuzum. Allahım hepinizden razi olsun. Geçti Rabbimin izniyle. Allahım herkese şifa versin inşiallahOh çok şükür. Allah beterinden korusun.
Allah sifa versin doya doya yer yemegini annesi :)
Coook geçmiş olsun.
Röntgenimiz çekildi ameliyattan sonra canım. İyi gördü şükür hamd olsun. Aysima kıpır kıpır bi durmuyo ki maşallah. Memeeee Memeeee yıktı koca hastaneyi. Emdi şükür de rahatladı:))Sağol Canım benim allah razı olsun. Bakalım bugün taburcu olcakmış minnağım.Geçmiş Olsun canım. Gözünüz aydın. Ameliyattan sonra iki kez daha röntgen ile kontrol ediliyor. Bir çıktığından iki üç saat önce bir de sabah tekrardan. Artık rutin işler kalmış büyüğünü atlattınızbebiş nasıl
Sorma çekirdeğimm bitti artık allahın izniyleOhhhh bee
Sağol canım allah razı olsun. Rabbim herkese hayırlı haberler duyurusun inşiallah. Ayy ya nasıl geçtiBununla geçmiş gitmiş olsun. Bugün ıyi haberler üst üste maşallah.
Hemde ne şükür kuzum. Rabbim herkese iyi haberler nasip etsinCok sukurrrrr![]()
Allah razı olsun kardeşim. Sorma sorma çocuk su içerken bile böyle gözlerimizi açtık bakıyoruzÇok geçmiş olsun kardeş, çok sevindim. Bundan sonra pür dikkat..
Kontrolde ateşinin olup olmadığını öksürük durumunu soruyorlar. Sırtını dinleyip yeniden film çekiyorlar canım.Allah razı olsun kardeşim. Sorma sorma çocuk su içerken bile böyle gözlerimizi açtık bakıyoruz
Allahım iyi ki farketmişim hala antibiyotik veriyor olcaklardı. Düşünüyorum dane korkulu günlerdi. Perşembe günü tektar kontrole çağırdı bakalım. İnşiallah iyi olur oda.
Rabbim nerde bekleyen varsa yardım etsin inşiallah
Hmm anladım canım. Filmi çekiliyor dedim evet dediler ama. Diğerlerini söylemediler. E kontrol tabi.Kontrolde ateşinin olup olmadığını öksürük durumunu soruyorlar. Sırtını dinleyip yeniden film çekiyorlar canım.
Merhaba.Bronkoskopiden sonra ne gibi yan etkileri olduGeçmiş olsun benimde oğlumun geçen yaz badem kaçtı ciğerine. Gece farklı öksürünce ertesi gün acile götürdük. Doktor dinledi röntgen çekti ve akciğere kaçtığını söyledi. Brunoskopi oldu iki yaşındaydı olduğunda Şükür sıkıntı olmadı
Merhaba canım. Bronkoskopi sonrası aşırı bi yan etki olmadı. Sadece orada bir işlem olduğu için yutma refleksi açısından falan 2 saat veya belirledikleri süre yemek vermiyorlar.Merhaba.Bronkoskopiden sonra ne gibi yan etkileri oldu
Allah razı olsun arkadaşım. Şuan iyiyiz allaha şükür. İnşiallah son kontrolde iyi çıkar.Gecmis olsun tez zamanda iyileşir İnşallah
Allah razı olsun arkadaşım. Şuan iyiyiz allaha şükür. İnşiallah son kontrolde iyi çıkar.
Rabbim nerde bekleyen hasta varsa şifa versin tez vakitte inşiallah
Mesaj atabilir misiniz banaaMerhaba canım. Bronkoskopi sonrası aşırı bi yan etki olmadı. Sadece orada bir işlem olduğu için yutma refleksi açısından falan 2 saat veya belirledikleri süre yemek vermiyorlar.
Ondan sonra öksürük ,ateş ve hırıltı olup olmama ihtimaline karşı kontrole çağırıyor. İlk kontrolü atlattık. Hayırlısı ile son kontrolümüz kaldı.
İnşiallah yardımcı olabilmişimdir. Yada sormak istediğiniz başka konu varsa seve seve yardımcı olmak isterim. Zira çok kötü ve korkulu bir süreçti benim için.