• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 Aylık Kızım

Ayyy hadi gözünüz aydın canım sabırsızlıkla güzel haberi bekliyordum.Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yasatmasin insallah :KK200:
Aminnn kuzum. Allah razı olsun. Biliyorum nasıl merak ettiniz. Hemen yazdım. Bugün taburcu olcak allahın izniyle teyzesi. Rabbim nerde varsa şifa versin inşiallah herkese:KK60:

Geçmiş Olsun canım. Gözünüz aydın. Ameliyattan sonra iki kez daha röntgen ile kontrol ediliyor. Bir çıktığından iki üç saat önce bir de sabah tekrardan. Artık rutin işler kalmış büyüğünü atlattınız:anne: bebiş nasıl
Röntgenimiz çekildi ameliyattan sonra canım. İyi gördü şükür hamd olsun. Aysima kıpır kıpır bi durmuyo ki maşallah. Memeeee Memeeee yıktı koca hastaneyi. Emdi şükür de rahatladı:))Sağol Canım benim allah razı olsun. Bakalım bugün taburcu olcakmış minnağım.
Çok zordu saatler geçmek bilmedim korku ne kadar kötü allahım
Rabbim herkesin yardımcısı olsun inşiallah. :KK60: sende minnağı öp benim için canım

Çok geçmiş olsun kardeş, çok sevindim. Bundan sonra pür dikkat..
Allah razı olsun kardeşim. Sorma sorma çocuk su içerken bile böyle gözlerimizi açtık bakıyoruz:KK48:
Allahım iyi ki farketmişim hala antibiyotik veriyor olcaklardı. Düşünüyorum da :KK43: ne korkulu günlerdi. Perşembe günü tektar kontrole çağırdı bakalım. İnşiallah iyi olur oda.
Rabbim nerde bekleyen varsa yardım etsin inşiallah

Allah razı olsun kardeşim. Sorma sorma çocuk su içerken bile böyle gözlerimizi açtık bakıyoruz:KK48:
Allahım iyi ki farketmişim hala antibiyotik veriyor olcaklardı. Düşünüyorum da :KK43: ne korkulu günlerdi. Perşembe günü tektar kontrole çağırdı bakalım. İnşiallah iyi olur oda.
Rabbim nerde bekleyen varsa yardım etsin inşiallah
Kontrolde ateşinin olup olmadığını öksürük durumunu soruyorlar. Sırtını dinleyip yeniden film çekiyorlar canım.

Kontrolde ateşinin olup olmadığını öksürük durumunu soruyorlar. Sırtını dinleyip yeniden film çekiyorlar canım.
Hmm anladım canım. Filmi çekiliyor dedim evet dediler ama. Diğerlerini söylemediler. E kontrol tabi.
Öksürük falan yok allahıma şükür. Şuan genel durum iyi maşallah. İnşiallah kontrolde rahat geçer canım.

Geçmiş olsun benimde oğlumun geçen yaz badem kaçtı ciğerine. Gece farklı öksürünce ertesi gün acile götürdük. Doktor dinledi röntgen çekti ve akciğere kaçtığını söyledi. Brunoskopi oldu iki yaşındaydı olduğunda Şükür sıkıntı olmadı
Merhaba.Bronkoskopiden sonra ne gibi yan etkileri oldu

Merhaba.Bronkoskopiden sonra ne gibi yan etkileri oldu
Merhaba canım. Bronkoskopi sonrası aşırı bi yan etki olmadı. Sadece orada bir işlem olduğu için yutma refleksi açısından falan 2 saat veya belirledikleri süre yemek vermiyorlar.
Ondan sonra öksürük ,ateş ve hırıltı olup olmama ihtimaline karşı kontrole çağırıyor. İlk kontrolü atlattık. Hayırlısı ile son kontrolümüz kaldı.
İnşiallah yardımcı olabilmişimdir. Yada sormak istediğiniz başka konu varsa seve seve yardımcı olmak isterim. Zira çok kötü ve korkulu bir süreçti benim için.

Merhaba canım. Bronkoskopi sonrası aşırı bi yan etki olmadı. Sadece orada bir işlem olduğu için yutma refleksi açısından falan 2 saat veya belirledikleri süre yemek vermiyorlar.
Ondan sonra öksürük ,ateş ve hırıltı olup olmama ihtimaline karşı kontrole çağırıyor. İlk kontrolü atlattık. Hayırlısı ile son kontrolümüz kaldı.
İnşiallah yardımcı olabilmişimdir. Yada sormak istediğiniz başka konu varsa seve seve yardımcı olmak isterim. Zira çok kötü ve korkulu bir süreçti benim için.
Mesaj atabilir misiniz banaa

Back
X