14 Aylık Kızım

Fıstık sert olduğu için belki çokta öksürünce tahriş yaptı onun için geçmiyor öksürüğü olabilir mi ?
Dua edicem miniğin bir şeyi çıkmaz inşallah

Biz de garip öksürünce gece şüphe lendik.Bizim röntgen de çıkmıştı. Doktor uzak illere bile telefon açmıştı hemen olsun diye. Anında sevk etti bizi kendi arabamız la gitmemize bile izin vermemişti. Gider gitmez de hastane de hemen aldı ameliyata. İnşallah sizde hayırlısıyla atlatırsınız.
İnşiallah arkadaşım. Bizim arada kıpırdadıkça mi yapıyordur nedir. Öksürük yok. İlk gün çok oldu ben baştan tahriş etti sandım. Açlık olayını nasıl yaptınız canım

Ayy arkadaşım allah razı olsun. Nolur dua et miniğime nerde varsa allahım yardım etsin benim evladıma da inşiallah

Amin inşallah gülüm sıkma canını anne az çok hisseder kötü bir şey olup olmadığını Allaha sığın üzülüp ağlama yavrun herşeyin farkında onuda üzersin

Biz sabah çocuk uyanır uyanmaz götürdük açtı zaten. Doktor da hastane ararken serum taktı hemen. İnşallah sizin bir sıkıntı yoktur. Basit bir tahriştir

Amin inşallah gülüm sıkma canını anne az çok hisseder kötü bir şey olup olmadığını Allaha sığın üzülüp ağlama yavrun herşeyin farkında onuda üzersin
Sağol arkadaşım allahım sanada huzurlu hayırlı geçim versin inşiallah.
Nasıl bi korku bu. Allahım yardımcımız olsun

Biz sabah çocuk uyanır uyanmaz götürdük açtı zaten. Doktor da hastane ararken serum taktı hemen. İnşallah sizin bir sıkıntı yoktur. Basit bir tahriştir
Bi geçse arkadaşım hayırlısıyla. Arada var arada yok ya hırıltı. Bi bakıyon çok bi bakıyon az o şüpheleniyor beni. Allahım yardım etsin yavruma.
Sende sağol canım çok yardımcı olduğun için allah razı olsun

Bi geçse arkadaşım hayırlısıyla. Arada var arada yok ya hırıltı. Bi bakıyon çok bi bakıyon az o şüpheleniyor beni. Allahım yardım etsin yavruma.
Sende sağol canım çok yardımcı olduğun için allah razı olsun
Rica ederim canım.. Hırıltıyı hiç bilmiyorum. Biz hemen yaptırdık çünkü. Bizde esnerken gıcırtı gibi ötme gibi bir ses geliyor Du. Merak ettiğin birşey olursa sorabilirsin.

Bilirim canım 12 aylık yavrum var benimde seni çok iyi anlıyorum ama sen ne kadar güçlü olursan yavrunda korkmaz
Canım benim allah yavrunu sana bağışlasın. Sağlıklı sıhhatli büyüsün minnak inşiallah.
Gece kalkıp nefesini dinliyorum kaç akşamdır uykusuz korku dolu hep :KK42:
Allahım yardım etsin. Sağol kuzum çok

Rica ederim canım.. Hırıltıyı hiç bilmiyorum. Biz hemen yaptırdık çünkü. Bizde esnerken gıcırtı gibi ötme gibi bir ses geliyor Du. Merak ettiğin birşey olursa sorabilirsin.
Heh canım bak hırıltı mi ötme mi ses değişik değişik çıkıyo hep. Allahım yarabbim ne zormuş. Sağol kuzum. Sorarım tabiki. Hemen haber vericem size. Rabbim hayırlı haberler alıp vermeyi nasip etsin inşiallah

Canım benim allah yavrunu sana bağışlasın. Sağlıklı sıhhatli büyüsün minnak inşiallah.
Gece kalkıp nefesini dinliyorum kaç akşamdır uykusuz korku dolu hep :KK42:
Allahım yardım etsin. Sağol kuzum çok

Canım benim biliyorum o duyguyu biz neler atlattık bebeğimde epilepsi şüphesi çıktı küçücüktğ geceleri uyumazdım uykuya dalarsam kriz gelirde birşey yapamazsam diye allaha şükür onu da atlattık reflüden olduğu kanıtlandı aylarca hava da verdim emin ol herşeyin farkındalar
Ben ne kadar güçlü olursam oğlum o kadar çabuk atlatıyordu

Canım benim biliyorum o duyguyu biz neler atlattık bebeğimde epilepsi şüphesi çıktı küçücüktğ geceleri uyumazdım uykuya dalarsam kriz gelirde birşey yapamazsam diye allaha şükür onu da atlattık reflüden olduğu kanıtlandı aylarca hava da verdim emin ol herşeyin farkındalar
Ben ne kadar güçlü olursam oğlum o kadar çabuk atlatıyordu
Çok geçmiş olsun kuzum. Allahım bi daha yaşatmasın inşiallah.
Güçlü durmaya çalışıyorum. Anlamıyorlar sanıyoruz ama hissediyor yavrular. Dün birden sıkarken kendimi konuşuyorduk doktorla telefonda. Kapattıktan sonra bi ağlama geldi. Gelmiş yanıma göz yaşımı silip sarılmaya çalışıyor kuzum.
Allahım kimseyi evlatla imtihan etmesin canım. Ne zor şey evlat

Çok geçmiş olsun kuzum. Allahım bi daha yaşatmasın inşiallah.
Güçlü durmaya çalışıyorum. Anlamıyorlar sanıyoruz ama hissediyor yavrular. Dün birden sıkarken kendimi konuşuyorduk doktorla telefonda. Kapattıktan sonra bi ağlama geldi. Gelmiş yanıma göz yaşımı silip sarılmaya çalışıyor kuzum.
Allahım kimseyi evlatla imtihan etmesin canım. Ne zor şey evlat

Aynen öyle kuzum
En büyük aşk ve imtihan evlat son gelişmeleri yaz olur mu duacınım

Çok geçmiş olsun arkadaşım. Allah bi daha yaşatmasın. Yarın sabah doktor bi göreyim demiş ama yeterli ekipman yok demiş birde. Hayırlısıyla bi geçseydi. Ömrümden ömür gitti kaç gündür :KK43:

Allah a şükredin ki genzine kaçıp nefessiz kalmadı. Beyne giden oksijen kesilmedi.

Zor bir durum atlatmissiniz , ancak günlerdir uyuyamıyorum , harap oldum, cok ağlıyorum " diyecek kadar çözümsüz , sorunlu bir hastalık değil.

Çok şükür ki, varsa eğer bir operasyonla halolacak bir durum.
Allah şifa versin.

Hepinize merhaba kızlar.
Ne üzücü ki böyle bi konuyla burdayım. Allahım bağışlarsa biri 5 buçuk yaşında biri 14 aylik kızım var.
Büyük olan geçen hafta fıstık yerken küçükte aldı. İnsanın basireti mi bağlanıyor derler ya sanki öyle oldu. Ben ilk kızımda 4 5 yaşına kadar böyle şeyler vermez dikkat eder dururken nasıl oldu da göz yumdum. Aklıma geldikçe nefesim kesiliyor.

Neyse kızlar tam yerken ablası elinde ki oyuncak telefonu alınca birden ağlamaya başladı. Tabi o esnada genzine kaçmış olacak ki çok öksürdü yavrum. O gün öksürünce belki tahriş olmuştur diye düşündüm. Bir gün sonra hafif bir hırıltı olunca sağlık ocağında ki aile hekimine götürdüm. Hemen antibiyotik vermeyelim. Bi hava verelim 5 gün takip edelim dedi. Verdikçe pek bi değişiklik olmadığını anladım ki başka hiç bir semptom yok. Burun akıntısı,tıkanıklığı gibi. Baktım geçmiyor perşembe günü çocuk doktoruna götürdüm. Dinledi üst solunum yolu enfeksiyonu olabilir dedi. Antibiyotik, serum fizyolojik bir kaç şurup eve geldik.

Cuma günü sabah aklıma fıstık olayı geldi. Araştırdım evet olabilir. Eşime söyledim. Hemen çocuk doktoruna götürdük. Akciğer filmi istedi. Çektik ki ben çok orda farkedilceğini düşünmüyorum. Çocuk cerrahı ile görüşme yapim dedim. Filmi beraber değerlendirdiler. Şuan önemli bo semptom yok . 1 hafta bu tedaviyi uygulayalım. Geçmezse bronoskopi düşünelim belki. Şuan çok küçük ve yeni olduğu için tedavi ile emin olmadan karar vermeyelim demiş çocuk cerrahi.

Kızlar dün akşamdan beri gözümde yaş kalmadı. Brunoskopi yaptıran var mı böyle evladına. Daha önce forumlarda bir kaç şey okudum ama. Yeterli değildi.
Bir kaç doktorla görüştüm. Biri gerek olmadığını küçük olduğunu öksürtün bir gün atar diyor.
Biri zamanla vücut eritir diyor.
Biri belki enfeksiyon yapar. Bronoskopi düşünülür. Ama onu yapacak yeterli alet ve doktor var mı diyor.

Perişanım. Zor yazıyorum. Beni anlıycanızı biliyorum. Kızlar nolur bi akıl verin.
Bide nolur evladıma dua edin. Tez zamanda şifa bulsun. Rabbim nerde varsa herkese de bizede yardım etsin.
Tükendim elim hiç bir şeye varmıyor. Bişi olursa düşüncesi beni bitirdi. :cry:

Anladığım kadarıyla çocukta sadece öksürük var. Ciğere bir şey kaçma riski dolayısıyla antibiyotik tedavi mi verdiler. Yoksa kan testinde falan bir enfeksiyon göstergesi mi var.

Şimdi enfeksiyon gerçekten varda ilaç tedavisini yapın. Diğer durumda işi siz buyutuyorsunuz sanki.

Allah a şükredin ki genzine kaçıp nefessiz kalmadı. Beyne giden oksijen kesilmedi.

Zor bir durum atlatmissiniz , ancak günlerdir uyuyamıyorum , harap oldum, cok ağlıyorum " diyecek kadar çözümsüz , sorunlu bir hastalık değil.

Çok şükür ki, varsa eğer bir operasyonla halolacak bir durum.
Allah şifa versin.
Çok teşekkür ederim. Amin Rabbim beterinden korusun.
Ama insan merak ediyor ister istemez. Gece tıkanırsa bir şey olursa çocuk doktoru küçük olduğu için bazı riskleri var dedi. İnsanın aklına ne yazık ki . Hemen böyle bir anda en iyisi gelmiyor. Günlerdir aklıma gelen iki şey sadece rabbime daha kötüsü olmadığı için çaresiz bir dert olmadığı şükretmek.
Ve hayırlısı ile yavrumun kurtulması. Konu evlat olunca her şey uçup gidiyor insanın aklından.
Allah razı olsun. İnşiallah Rabbim şifa versin tüm yavrulara

Back
X