14 Aylık Kızım

Anladığım kadarıyla çocukta sadece öksürük var. Ciğere bir şey kaçma riski dolayısıyla antibiyotik tedavi mi verdiler. Yoksa kan testinde falan bir enfeksiyon göstergesi mi var.

Şimdi enfeksiyon gerçekten varda ilaç tedavisini yapın. Diğer durumda işi siz buyutuyorsunuz sanki.
Çocukta öksürük nadir olarak var. Herhangi bir enfeksiyon belirtisi yok. Hırıltı için emin olmak istedi baştan. Daha sonra konuştuğumuz doktor gerek olmadığını anlatılanın yabancı cisme uygun olduğunu belirtti.
Bişi yokken korkmaya konu evlatsa abartmaya gerek olmuyor zaten. Keşke hiç bir şey olmasaydı risklerini düşünmüyor olsaydım ve böyle üzülmeseydim. Rabbim çaresiz dert vermesin.
Araştırınca 3 ay 4 ay bronşit tedavisi uygulanan bir sürü çocuk olduğunu gördüm. Ne yazık ki pat diye anlaşılan bişi değil

Büyük bişey varsa yada başka bi durum sönme olabiliyormuş allah korusun.
Metal vs gibi bişi olmadığı sürece kendini filmde belli etmez. Sadece değerlendirme amaçlı dediler.

Çok geçmiş olsun. Doktor doktor gezmek çocuğu perişan ediyor. Bizde de başka bir dert var. Her hafta 3 er 5 er tüp kan veriyoruz.

Şimdi 14 aylık bir çocugun akciğerine yerken bir şey kaçırması oldukça zor. Bizim arkadaşlara da oldu. Yemek yerden çocuk aniden mosmor olmuş. Yemek kaçtı zannetmişler. Ona da bronoskopi yapıldı galiba. Neticede ilerlemiş akciğer enfeksiyonu çıkmıştı. Yani yemek yerken belirti vermesi şans eseriymiş.

Çok geçmiş olsun. Doktor doktor gezmek çocuğu perişan ediyor. Bizde de başka bir dert var. Her hafta 3 er 5 er tüp kan veriyoruz.

Şimdi 14 aylık bir çocugun akciğerine yerken bir şey kaçırması oldukça zor. Bizim arkadaşlara da oldu. Yemek yerden çocuk aniden mosmor olmuş. Yemek kaçtı zannetmişler. Ona da bronoskopi yapıldı galiba. Neticede ilerlemiş akciğer enfeksiyonu çıkmıştı. Yani yemek yerken belirti vermesi şans eseriymiş.
Allahım şifa versin inşiallah sizede. Tez zamanda geçmiş olsun.
Maalesef bronoskopi olmadan anlaşılması zormuş. 14 aylik küçük çocuk aniden kaçırması zor değilmiş. Hatta en çok küçük çocuklarda görülüyormuş. Aniden ağlama korkma çevirememe durumu olduğu zaman.
Allahım herkese şifa versin

A
Allahım şifa versin inşiallah sizede. Tez zamanda geçmiş olsun.
Maalesef bronoskopi olmadan anlaşılması zormuş. 14 aylik küçük çocuk aniden kaçırması zor değilmiş. Hatta en çok küçük çocuklarda görülüyormuş. Aniden ağlama korkma çevirememe durumu olduğu zaman.
Allahım herkese şifa versin
Aynen bizim ki de bir anda ağlayıp kafasını geriye atınca kaçmıştı. Bizim ki ciğer tamamen kapandığı için görmüşlerdi. İnanın hemen çıktı operasyon dan hatta ben dayanamayıp ameliyat hanenin kapısına gittim bir baktım ağlama sesi geliyor uyanmış bile. Kaçan parçalar da o kadar ufaktı ki doktor gösterdi inanamamıştım çocuğu bu kadar perişan etmesine

Allah şifa versin.
İnşallah zamanla kaybolur. Görünmez kaza bunlar. Şükredin ki soluk borusunu tıkamamış..
Ama eğer brunoskopi kesin bir yolsa bu kadar ağlamayın lütfen.
Eğer dert ettiğiniz anestezi vs. alması ise bir hastaneyi dolaşın küçücük bedenler ne ağır ilaçlar içmek zorunda kalıyor. Ama yine de şifa için katlanılıyor.

Allah dermansız dert vermesin inşallah..

A

Aynen bizim ki de bir anda ağlayıp kafasını geriye atınca kaçmıştı. Bizim ki ciğer tamamen kapandığı için görmüşlerdi. İnanın hemen çıktı operasyon dan hatta ben dayanamayıp ameliyat hanenin kapısına gittim bir baktım ağlama sesi geliyor uyanmış bile. Kaçan parçalar da o kadar ufaktı ki doktor gösterdi inanamamıştım çocuğu bu kadar perişan etmesine
Ya maalesef arkadaşım işte. İnsanın aklına gelir mi hiç. Ay inşiallah kuzum bizde bı atlatsak hayırlısıyla.bende sana onu sorcaktım canım parçalar ufak miydi diye. Allahım ya insan hayret ediyo.
Ay inşiallah bizde bi kurtulsak canım

Allah şifa versin.
İnşallah zamanla kaybolur. Görünmez kaza bunlar. Şükredin ki soluk borusunu tıkamamış..
Ama eğer brunoskopi kesin bir yolsa bu kadar ağlamayın lütfen.
Eğer dert ettiğiniz anestezi vs. alması ise bir hastaneyi dolaşın küçücük bedenler ne ağır ilaçlar içmek zorunda kalıyor. Ama yine de şifa için katlanılıyor.

Allah dermansız dert vermesin inşallah..
Aynen canım. Aminn allahım dermansız dert vermesin. Tüm yavrularımızı korusun Rabbim.
Tespit edilmesi ve çıkarılması için bronoskopi diyorlar.
Biraz riskli ufak olduğu için deyince doktor insan istemiz bile olsa endişe ediyor.
Rabbim herkese şifa versin

Sizi de çok bekletmişler aslında. Hemen şüphe olunca yapsalardı sizi sevk edip. Bebişinizin çok hareket etmesine izin vermeyin yormasın kendini. Bir an evvel atlatın inşallah:KK200:

Aynen canım. Aminn allahım dermansız dert vermesin. Tüm yavrularımızı korusun Rabbim.
Tespit edilmesi ve çıkarılması için bronoskopi diyorlar.
Biraz riskli ufak olduğu için deyince doktor insan istemiz bile olsa endişe ediyor.
Rabbim herkese şifa versin
Bize de riskli dedi doktor . Biz ailecek korktuk nasıl ağladık. Sorduk olmazsa ne olur diye bir anda tıkanabilir dedi. Hastane odasında da başka bir hastanın refakatçısı da vardı o da dün de bir çocuk aynı nedenle operasyon oldu şükür atlattı dedi. Bir de tanıdığımız prof doktor vardı onu aradık her ameliyat da risk olabileceğini söyledi bize.

Sizi de çok bekletmişler aslında. Hemen şüphe olunca yapsalardı sizi sevk edip. Bebişinizin çok hareket etmesine izin vermeyin yormasın kendini. Bir an evvel atlatın inşallah:KK200:
İnşiallah arkadaşım :KK200: daha olayı anlatmasam tedavi ile geçmesini bekliceklerdi galiba. Hareket konusu ise maşallah hiç oturmuyor ki pit pit her yerde.
İnşiallah bizde atlatırız kuzum

Bize de riskli dedi doktor . Biz ailecek korktuk nasıl ağladık. Sorduk olmazsa ne olur diye bir anda tıkanabilir dedi. Hastane odasında da başka bir hastanın refakatçısı da vardı o da dün de bir çocuk aynı nedenle operasyon oldu şükür atlattı dedi. Bir de tanıdığımız prof doktor vardı onu aradık her ameliyat da risk olabileceğini söyledi bize.
Ay arkadaşım içimi rahatlattın. Allah razı olsun. Ağlamamak endişe etmemek elde mi.
İnsan panik oluyor. Her şeyi düşünüyor. Ayy bizimkide geçer inşiallah

Kızlar bugün doktordan geldik bursaya sevk etti. Ama diğer bi tanıdık doktor var bursada bir prf. Burdan ziyade
İstanbul Marmara Üniversitesi Eğitim Araştırma hastanesine gitsinler demiş.
Kızlar bir akıl verin. Varmı istanbulda burayı bilen

Kızlar bugün doktordan geldik bursaya sevk etti. Ama diğer bi tanıdık doktor var bursada bir prf. Burdan ziyade
İstanbul Marmara Üniversitesi Eğitim Araştırma hastanesine gitsinler demiş.
Kızlar bir akıl verin. Varmı istanbulda burayı bilen
İyi bir hastane Anadolu yakasında Pendikte , İstanbul da kalacak yeriniz kimseniz yoksa ihtiyaç olursa Kartal da bir eviniz var , Allah şifa versin :KK200:

İyi bir hastane Anadolu yakasında Pendikte , İstanbul da kalacak yeriniz kimseniz yoksa ihtiyaç olursa Kartal da bir eviniz var , Allah şifa versin :KK200:
Eh be arkadaşım beni ağlattın.
Allah razı olsun canım kuzum. Güzel yüreğine üzüntü keder koymasın Rabbimmm.
Kuzum araştırıyoruz. Bursaya sevk yaptılar herhalde ama orda bi Prof. Buraya getirmek yerine pendikte marmara üniversite araştırma hastanesi var demiş. Hiç bilmediğim gitmediğim yer. Orda ayrı olarak çocuk göğüs varmış galiba.
Kuzum sua et nolur bi atlatsak hayirlisiyla.

Kuzum araştırıyoruz. Bursaya sevk yaptılar herhalde ama orda bi Prof. Buraya getirmek yerine pendikte marmara üniversite araştırma hastanesi var demiş. Hiç bilmediğim gitmediğim yer. Orda ayrı olarak çocuk göğüs varmış galiba.
Size en yakın hangisi

Ay ne guzel insanlar tanidim bu KKda sizin gibi:KK9: yuzyuze tanimasak da ne iyi yurekli insanlar var dedirttiniz..

Konu sahibi Allah tez zamanda sifa versin canim

Ay ne guzel insanlar tanidim bu KKda sizin gibi:KK9: yuzyuze tanimasak da ne iyi yurekli insanlar var dedirttiniz..

Konu sahibi Allah tez zamanda sifa versin canim
Aynen kuzum allah razı olsun tüm arkadaşlarıma.
Kuzum dua edin miniğime nolur. Marmara Üniversitesini araştırıyoruz. Bursayi aradım tele bakan bile yok. Allahım bir kurtulsak hayirlisiyla

yaa zaten 3 gündür sebepsiz ağlıyorum gene gözlerimi yaşarttın be arkadasım ne güzel yazmışsın öyle burda eviniz var diye

allahım kimseyi çaresizlikle sınamasın ,

küçük bebegede şifa versin rabbim

Bi bilgin var mı peki canım gittin mi hiç o hastaneye. İlgili yada iyi mi güvenilir mi
Dua ediyorum etmeye de devam edeceğim , lütfen ağlama , gelmek zorunda kalırsanız ihtiyacınız olursa evim evinizdir . Rabbim yar ve yardımcınız olsun , güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Ben septik şok ile gittim o hastaneye , yarım saat daha geç kalsam kurtaramayacaklardı. 1,5 ay boyunca gitmediğim hastane kalmamıştı Anadolu yakasında ne olduğunu anlayamamışlardı meğerse zatürre imiş anlamamışlar , kan zehirlenmesi nedeni ile o gece galiba ölüyorum ben beni marmara üniversitesi hastanesine götür dedim taksiciye takside kendimden geçmişim , gözümü açtığımda başımda 7-8 doktor vardı , çok şükür anladılar ne olduğunu da kurtardım.

Back
X