14 aylık oğlum için oyun gurubu

Mutluaile

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2012
74
0
16
İstanbul
Arkadaslar gerekli yerlerede actım konu ama kimse ilgilenmedi biz istanbuldayiz ve ailelerimizden cok uzaktayiz biz yurtdisindan geldik cevremiz yok burda bu yüzden Oğlumla birlikte bı oyun gurubu kurmak istiyorum çünkü cocuk cok sıkılıyor biz umraniyedeyiz. Yakınlarda olup aynı dertten muzdarip olanlar varsa buluşalım lütfen.
Yada başka fikri olanlar varsa fikirlere açığım.

buluşmalara etkinlik açabilirsin ..
Ben Kütahya'da yalnızdım İstanbulluyum gelin geldim buralara Ve Kadınlar Klubü sayesinde şimdi okadar çok arkadaşım Dostum var ki..
Ve oğlumunda Oyun Grubu Denilecek kadar etrafında arkadaşı ..
Bu arada İstanbul'un Neresindesin??

Arkadaslar gerekli yerlerede actım konu ama kimse ilgilenmedi biz istanbuldayiz ve ailelerimizden cok uzaktayiz biz yurtdisindan geldik cevremiz yok burda bu yüzden Oğlumla birlikte bı oyun gurubu kurmak istiyorum çünkü cocuk cok sıkılıyor biz umraniyedeyiz. Yakınlarda olup aynı dertten muzdarip olanlar varsa buluşalım lütfen.
Yada başka fikri olanlar varsa fikirlere açığım.

bende umranıyede oturuyorum ama benım oglum 2 yasında boyle bır fıkırle daha once hıc karsılasmamıstım evet bencede nasıl guveneceksınız yada nasıl guvenecegız eger gercekten hıc dostunuz yoksa gercekten uzuldum cok kotu bırsey ınsanın bır arkadası derdını paylasacagı bırının olmaması umarım dogru kısılerle tanıstırır yuce mevlam sızı

Güvenilmeyecek birşey yok ki, yaşıt çocukları olan anneler belirli aralıklarla toplanıp bebeklerini sosyalleştirecekler sadece, Dünyanın çoğu yerinde böyle oluşturuyor zaten anneler oyun gruplarını, sonuçta çevrenizde dostunuz arkadaşınız olsada, bebeğinize uygun yaşta başka bebekler olmayabilir, ya da o arkadaşlarınızla bebeklere özel aktivite yapmak için görüşmüyor olabilirsiniz, oyun gruplarındaki anneler daha bilinçli bir şekilde, bebeklere özel aktiviteler seçip, her toplanmada onu uyguluyorlar.

Bir de üsküdarda magicpark zeka akademisi'nin oyun grubu varmış. Geçen gün başka bir linke bakarken ilgimi çekmişti, belki işinize yarar sizinde.

Son düzenleme:
Aktivite bölümüne actım ama ilgilenen olmadı arkadaslar.
Güven derken niye korkalimki cocuğu olana evli arkadaşlarımızla tanisip cocuklarımizla vakit geçirmek birkaç kez dışarıda görüşülür dostluk kurulursada ailece görüşülür.
Aynı okul gibi cocuklar okula başlayıncada anneler anlasınca görüşüyorlar.
Yukardada belirttiğim gibi ben yurtdışında doğup büyüdüm orda yaygın böyle seyler hatta babalarda katılıyor mesela benim eşimde katılır eğer arkadaslar eşleriyle buluşmak isterse ozaman korkacak bişeyde olmaz cocuklar için cok iyi oluyor sosyallesmek için.
Evet yalnızım burda çünkü ailem yok cocukta büyüyünce yalnızlık dahada zor oldu.

benim 13 aylık oğlum var. bana uyar. bostancıdayım. dışarıda oyun cafesinde olursa eğlenirler.

güven konusuna gelince. zaten evde buluşulmuyor. dışarıda bilindik çocuk kafelerinde görüşülüyor. maksat bu metropol şehirde çocuklar yalnız kalmasınlar.

merhaba
en guzel cevre edinme yolu bence cesitli cocuk atolyelerinde edinilen cevre bence. Hem daha guvenli.
Size ornek olarak tavsiye edebilecegim yer cocuk atolyesi olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X