- 30 Eylül 2020
- 1
- 0
- 36
- 31
- Konu Sahibi pikachu2828
-
Benim doktorumda evliliğmin başında hiç birşeyiniz yok rahminiz temiz diyip yolluyordu sonra üstüne 20 kilo aldım ve yumurtalıklarda polikistik over görünümü olduğunu söylediler iş işten geçti 4 yıla gircez tık yok sağolsunlar yani gerçekten işinin ehli doktor yok.. mutlaka sorun araştırın gerekirse doktor doktor gezin ben öğrenene kadar 4 doktor değiştimBunu doktoruma sürekli sordum ve olmadığımı solemisti bu ay doktorumu degistirdim cuma günü gideceğim gebelik yoksa da illaki birşey söyleyecektir
Büyük ihtimal bende öyleyim tahminimce hormonlar temiz çıktı ama ben evlenmeden okul dönemlerinde gittiğimde doktira doğuştan gelen kistlerin olduğunu soylemislerdi sonrasında daha da bunun lafı açılmadı başka doktorlardan evleneli 9 ay oldu ama eşim burda yok zaten 7 ayda bir geliuo 1 ay ancak kalabildik o yüzden bebek olur mu olmaz mı tam bilemiyoruz da o yüzden bende cuma günü kan vermeye karar verdimBenim doktorumda evliliğmin başında hiç birşeyiniz yok rahminiz temiz diyip yolluyordu sonra üstüne 20 kilo aldım ve yumurtalıklarda polikistik over görünümü olduğunu söylediler iş işten geçti 4 yıla gircez tık yok sağolsunlar yani gerçekten işinin ehli doktor yok.. mutlaka sorun araştırın gerekirse doktor doktor gezin ben öğrenene kadar 4 doktor değiştim
Anladım canım hayırlısı olsun bence de iyi karar vermişsin sakıncası yoksa eşin ne iş yapıyor 7 ayda bir çok uzun değilmi özlemiyormusunuzBüyük ihtimal bende öyleyim tahminimce hormonlar temiz çıktı ama ben evlenmeden okul dönemlerinde gittiğimde doktira doğuştan gelen kistlerin olduğunu soylemislerdi sonrasında daha da bunun lafı açılmadı başka doktorlardan evleneli 9 ay oldu ama eşim burda yok zaten 7 ayda bir geliuo 1 ay ancak kalabildik o yüzden bebek olur mu olmaz mı tam bilemiyoruz da o yüzden bende cuma günü kan vermeye karar verdim
Anladım canım hayırlısı olsun bence de iyi karar vermişsin sakıncası yoksa eşin ne iş yapıyor 7 ayda bir çok uzun değilmi özlemiyormusunuzben yurt dışında yaşıyorum zamanında 3 yıl eşimle ayrı kaldım o türkiyede yaşıyordu ozamanlar çok zor uzaktan. Yürütmek
Çok zor bi durum allah kavuştursunAskeri personel kendisi sinir dışında görevde evlendik 15 kaldı gitti 7 ay sonra geldi 20 gün kaldık ve 29 Mart'ta tekrar geri gitti bize de beklemek düştü
Amin insaAllah ya alışkınz biz 10 yildir bekledik evlendik oldu şimdi surda aralığa kadar yine beklerizÇok zor bi durum allah kavuştursun
Allah can sağlığı versin canımAmin insaAllah ya alışkınz biz 10 yildir bekledik evlendik oldu şimdi surda aralığa kadar yine bekleriz
Malesef negatif geldi sonucum ve hastaneden geldikten sonra çok az bir lekelenme oldu anlamadım bir anda bel ve karın ağrısı başladı doktorda söktürücü verdiRabb'im gönlünüze göre versin kucağınız boş kalmasın, inşallah pozitifi görürsün. Burdan yaz lütfen merak içindeyim
Malesef negatif geldi sonucum ve hastaneden geldikten sonra çok az bir lekelenme oldu anlamadım bir anda bel ve karın ağrısı başladı doktorda söktürücü verdi
Benimki 5 ay sonrasına kaldı eşim göreve gitti çünkü bu ay o yüzden çok istiyordukRabbim bir sonraki ay kucağını boş bırakmasın inşallah üzülme lütfen
Rabbim vereceği zamanı biliyor inan bana.. mevlam ne eyler ne eylerse güzel eylerBenimki 5 ay sonrasına kaldı eşim göreve gitti çünkü bu ay o yüzden çok istiyorduk
Tabiki de biz daha yeni evliyiz evet 9 ay oldu evleneli ama daha yan yana 1 ay ancak kalabildik elbet bizim de zamanımız vardır Allah im büyükRabbim vereceği zamanı biliyor inan bana.. mevlam ne eyler ne eylerse güzel eylersıkma canını
Bizimde aynı kuzum 1.yilimiz Mayıs'ta dolucak, evlendiğimiz günden beri ikimizde çocuk istiyorduk yaşımız da geldi diyerekten hiç korunmadik ve çok şükür 10ay sonra nasip etti. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahTabiki de biz daha yeni evliyiz evet 9 ay oldu evleneli ama daha yan yana 1 ay ancak kalabildik elbet bizim de zamanımız vardır Allah im büyük
Bizimde aynı kuzum 1.yilimiz Mayıs'ta dolucak, evlendiğimiz günden beri ikimizde çocuk istiyorduk yaşımız da geldi diyerekten hiç korunmadik ve çok şükür 10ay sonra nasip etti. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
İlişki gününüz ne zamandı acaba hatırlıyor musunuzKuzucum benim 15gun sonra pozitif çıktı. Adetten 1 hafta sonra hem kanda hemde idrarda negatifti yani sen düşün. Hatta ben söktürücü kullanmamak için direndim eşime de dedim çünkü ben hissediyorum biseyler var içimde diye, kızdı bana hatta 1yildir olmuyo hep umutlanıyoruz sonu hüsran diye. Yani her zaman şans olabiliyo umudunu kaybetme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?