Yumurtlama demiycem ama bence geç döllenme olabilir. 14 gün baya uzun bı sure gecikme için.Merhaba kızlar. 4 şubat adet olmam gerekiyordu. Şu an 18 şubat hâlâ adet olmadım. 7 ve 16 şubat test yaptım negatif çıktı. Normalde adetim düzenli ama 3 aydır 10 gün sonra adet oldum. Sadece en son adetim zamanında oldu. Bazen sinirli oluyorum, bazen ağlıyorum. Dün çok fena başım döndü hemen uzandım başım uyuştu takatim kalmadı. Normalde tatlı severim hep alırım ama hiç canım çekmiyo. Acıkmıyorum da yaşamak için yiyorum sadeceEn belirgin belirtim şeffaf ve kokusuz akıntı. Tam 14 gundur bu akıntı geliyor. İlk 3 gün çok yoğundu surekli adetim geldi sanıyodum şu an az. Yumurtlama demeyin çunku hiç bir zaman 14 gün akıntı yaşamadım. İlk hamileliğimde beyaz katı akıntı geliyordu. Su gibi şeffaf akıntıyla hamile kalanlar oldu mu ? Bide çok fazla olmasa da eskiye göre tuvaletim de sıklaştı. Lütfen cevap yazın kafam çok karıştı
İdrar testi negatif çıktığı üçin ben de aynısını düşündüm. Dikkat ettim de bugün baya sık tuvalete gittim. Yarım bardak su içiyorum 20 dk sonra kendimi tuvalete zor yetiştiriyorum. Şu an hafif ateşim var. Geçen üşüyodum sonraki gün sıcak basmıştı. İlk hamilelikte hamile oldugum oğrendiğim zamanlar ağustos ayında elim aysğım buz gibiydi üşüyodum, kanım da az zaten sınırdaYumurtlama demiycem ama bence geç döllenme olabilir. 14 gün baya uzun bı sure gecikme için.
En iyisi bir kan testi yaptirman canim.14 günde olsa kesin cikardi ama beide gec dölleme olayi var
Sık idrara çıkma bende de olmuştu. Umarım doğrudur tahminlerimizİdrar testi negatif çıktığı üçin ben de aynısını düşündüm. Dikkat ettim de bugün baya sık tuvalete gittim. Yarım bardak su içiyorum 20 dk sonra kendimi tuvalete zor yetiştiriyorum. Şu an hafif ateşim var. Geçen üşüyodum sonraki gün sıcak basmıştı. İlk hamilelikte hamile oldugum oğrendiğim zamanlar ağustos ayında elim aysğım buz gibiydi üşüyodum, kanım da az zaten sınırda
İnşAllah canımSık idrara çıkma bende de olmuştu. Umarım doğrudur tahminlerimiz
Neden betahcg baktirmiyosunuz, erken miMerhaba kızlar. 4 şubat adet olmam gerekiyordu. Şu an 18 şubat hâlâ adet olmadım. 7 ve 16 şubat test yaptım negatif çıktı. Normalde adetim düzenli ama 3 aydır 10 gün sonra adet oldum. Sadece en son adetim zamanında oldu. Bazen sinirli oluyorum, bazen ağlıyorum. Dün çok fena başım döndü hemen uzandım başım uyuştu takatim kalmadı. Normalde tatlı severim hep alırım ama hiç canım çekmiyo. Acıkmıyorum da yaşamak için yiyorum sadeceEn belirgin belirtim şeffaf ve kokusuz akıntı. Tam 14 gundur bu akıntı geliyor. İlk 3 gün çok yoğundu surekli adetim geldi sanıyodum şu an az. Yumurtlama demeyin çunku hiç bir zaman 14 gün akıntı yaşamadım. İlk hamileliğimde beyaz katı akıntı geliyordu. Su gibi şeffaf akıntıyla hamile kalanlar oldu mu ? Bide çok fazla olmasa da eskiye göre tuvaletim de sıklaştı. Lütfen cevap yazın kafam çok karıştı
Kan testi yaptirin.Test negativ gostere bilir.Adetiniz duzenli anladim biran once kan testi baktirin inşallah hamilesinizdir.Merhaba kızlar. 4 şubat adet olmam gerekiyordu. Şu an 18 şubat hâlâ adet olmadım. 7 ve 16 şubat test yaptım negatif çıktı. Normalde adetim düzenli ama 3 aydır 10 gün sonra adet oldum. Sadece en son adetim zamanında oldu. Bazen sinirli oluyorum, bazen ağlıyorum. Dün çok fena başım döndü hemen uzandım başım uyuştu takatim kalmadı. Normalde tatlı severim hep alırım ama hiç canım çekmiyo. Acıkmıyorum da yaşamak için yiyorum sadeceEn belirgin belirtim şeffaf ve kokusuz akıntı. Tam 14 gundur bu akıntı geliyor. İlk 3 gün çok yoğundu surekli adetim geldi sanıyodum şu an az. Yumurtlama demeyin çunku hiç bir zaman 14 gün akıntı yaşamadım. İlk hamileliğimde beyaz katı akıntı geliyordu. Su gibi şeffaf akıntıyla hamile kalanlar oldu mu ? Bide çok fazla olmasa da eskiye göre tuvaletim de sıklaştı. Lütfen cevap yazın kafam çok karıştı
Kan testi yaptırdınız mi acaba? aynı durumdayım 11 gün oldu regl
Neden kan testi yapmamakta ısrarcısınız? Sağlık ocağında ücretsiz.Hayır yaptırmadım artık 20 gün oldu hâlâ adet olmadım. Pazar günü 4. kez idrar testi yapıcam artık varsa var yoksa yok. En son salı günü test yaptım 1-2 saat sonra çöpe bakınca çok silik çizgi vardı.
Ben daha vatandaş olmadım bana ücretli ))Neden kan testi yapmamakta ısrarcısınız? Sağlık
Sağlık ocağı ücretsiz yapmıyor muEşim işden çıktı kendine iş kurdu. Şu an biliyorsunuz her şey aşırı pahalı. Ondan dedim 1 ay dolarsa öyle yaptırım boşuna masraf çıkmasın. Bide ilk hamileliğimde 2-3 damla tutunma kanaması olmuştu şu an o da yok. Acaba her hamileliğinde farklı belirtiler yaşayan var mı aranızda?
Ben vatandaş değilimSağlık ocağı ücretsiz yapmıyor mu
Sonucunuz ne oldu cok merak ettim hamilemisinizBen daha vatandaş olmadım bana ücretli ))
Evet hamileyimSonucunuz ne oldu cok merak ettim hamilemisiniz
Ayy cok sevindim bende 8 gündür gecikmem oldu test yapmıstım negatif cıkmış tı ama bel agrım var ve ara ara göguslerimde kasılma oluyor akıntım da var beyazımsı falan ne dusunmeliyim sence bana bi yardımcı olurmusun lütfenEvet hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?