Tabi yardımcı olurum mesleğim ebelik aynı zamanda. Ben 5 tane idrar testi yaptım çok küçük oldugu için ikisinde çıkmadı, son üç tanesi ise çok silik çıktı. Benim ikinci hamileliğim hep kan testi ilkinde çıkmaz ikinci kez yaptırınca çıkar. Normalde hamilelikte katı akıntı olur derler bu her yerde de böyle yazar. İlkinde bende de öyleydi ama bu defa son adet günümden 3 gün sonra tam 5 gün boyunca şeffaf kokusuz sulu akıntı geldi oyle çoktu ki her an adet olucam sandım. Adetim gecikse bile asla göğüs ağrım olmaz. İlk belirtim göğüs ucu ağrısıydı 1 gün sürdü atlet sürülünce sızlıyodu ve uçlar şişmişti. Önceleri değil adetimden çok geçtikten sonra her gun 5dk falan hafif kasık ağrısı oluyodu, kasıklarım o kadar şişmişti ki gözle görülüyodu bu dikkatimi çekmişti. Ben çok yüruyunce belim ağrıdı. Eğer sonucunuz 1 veya üzeriyse tekrar kan testi yaptırın. Diyeceğim o ki her insan farklıdır, her hamilelik özeldir, tıpta herşey olabilir.Ayy cok sevindim bende 8 gündür gecikmem oldu test yapmıstım negatif cıkmış tı ama bel agrım var ve ara ara göguslerimde kasılma oluyor akıntım da var beyazımsı falan ne dusunmeliyim sence bana bi yardımcı olurmusun lütfen
Kasık agrım yok dokununca agrıyo ve idrarda cıkmadı zaten kan tahlili verdim bakalım ama ümidim yok ya benimTabi yardımcı olurum mesleğim ebelik aynı zamanda. Ben 5 tane idrar testi yaptım çok küçük oldugu için ikisinde çıkmadı, son üç tanesi ise çok silik çıktı. Benim ikinci hamileliğim hep kan testi ilkinde çıkmaz ikinci kez yaptırınca çıkar. Normalde hamilelikte katı akıntı olur derler bu her yerde de böyle yazar. İlkinde bende de öyleydi ama bu defa son adet günümden 3 gün sonra tam 5 gün boyunca şeffaf kokusuz sulu akıntı geldi oyle çoktu ki her an adet olucam sandım. Adetim gecikse bile asla göğüs ağrım olmaz. İlk belirtim göğüs ucu ağrısıydı 1 gün sürdü atlet sürülünce sızlıyodu ve uçlar şişmişti. Önceleri değil adetimden çok geçtikten sonra her gun 5dk falan hafif kasık ağrısı oluyodu, kasıklarım o kadar şişmişti ki gözle görülüyodu bu dikkatimi çekmişti. Ben çok yüruyunce belim ağrıdı. Eğer sonucunuz 1 veya üzeriyse tekrar kan testi yaptırın. Diyeceğim o ki her insan farklıdır, her hamilelik özeldir, tıpta herşey olabilir.
Test yaptırdınız mıMerhaba kızlar. 4 şubat adet olmam gerekiyordu. Şu an 18 şubat hâlâ adet olmadım. 7 ve 16 şubat test yaptım negatif çıktı. Normalde adetim düzenli ama 3 aydır 10 gün sonra adet oldum. Sadece en son adetim zamanında oldu. Bazen sinirli oluyorum, bazen ağlıyorum. Dün çok fena başım döndü hemen uzandım başım uyuştu takatim kalmadı. Normalde tatlı severim hep alırım ama hiç canım çekmiyo. Acıkmıyorum da yaşamak için yiyorum sadeceEn belirgin belirtim şeffaf ve kokusuz akıntı. Tam 14 gundur bu akıntı geliyor. İlk 3 gün çok yoğundu surekli adetim geldi sanıyodum şu an az. Yumurtlama demeyin çunku hiç bir zaman 14 gün akıntı yaşamadım. İlk hamileliğimde beyaz katı akıntı geliyordu. Su gibi şeffaf akıntıyla hamile kalanlar oldu mu ? Bide çok fazla olmasa da eskiye göre tuvaletim de sıklaştı. Lütfen cevap yazın kafam çok karıştı
Benim yılda iki kez falan çok stres olunca 10 gün adetim gecikir. Bu defa stres de olmamıştım. Eğer stres olduysanız muhtemelen adetiniz gecikti, öyle bi durum yoksa hamilelik de olabilir.Kasık agrım yok dokununca agrıyo ve idrarda cıkmadı zaten kan tahlili verdim bakalım ama ümidim yok ya benim
Evet hamileğimTest yaptırdınız mı
Ya stres herzaman varMerhaba kızlar bende yaklaşık 10 gündür adet olmadım. 3 gün geçtiğinde kan verdim negatif çıktı. Ama hala adet olmadım 3 gündür adet olacağım sanıyorum. Adet günümle Aynı belirtileri yaşıyorum. Bel ağrısı göğüs hassasiyeti, oranın hafif sızlamasi karın ağrısı gibi. Ama hala kan yok. Peçete de beyaza yakın şeffaf akıntı var. Yumurtlama günümü tam olarak bilmiyorum. Takvimden bakıyordum. Adetlerim genelde düzenlidir. Hiç bu kadar geçikmemişti. Dün idrardan erken gebelik testi yaptım o da negatif çıktı. Sizce ihtimal var mı yoksa testler negatif diye umudum yok mu . Geç döllenme de adet 3 gün geçince cikmazmiydi. Yada şimdiye kadar idrarda belli olmaz mıydı bugün yeniden test yapsam mı diyorum. Beklemek çok kötü ya. Hemen sonuç neyse öğrenmek istiyorum.Bu durumda olan var mıydı daha önce
Aslında şeffaf akıntı daha çok yumurtlama zamanı olur ama bende de şeffaf akıntı oldu, adetimden 10 gün geçmişti hâlâ test negatifti sonraları çok silik çıktı. Geç döllenme olabilirMerhaba kızlar bende yaklaşık 10 gündür adet olmadım. 3 gün geçtiğinde kan verdim negatif çıktı. Ama hala adet olmadım 3 gündür adet olacağım sanıyorum. Adet günümle Aynı belirtileri yaşıyorum. Bel ağrısı göğüs hassasiyeti, oranın hafif sızlamasi karın ağrısı gibi. Ama hala kan yok. Peçete de beyaza yakın şeffaf akıntı var. Yumurtlama günümü tam olarak bilmiyorum. Takvimden bakıyordum. Adetlerim genelde düzenlidir. Hiç bu kadar geçikmemişti. Dün idrardan erken gebelik testi yaptım o da negatif çıktı. Sizce ihtimal var mı yoksa testler negatif diye umudum yok mu . Geç döllenme de adet 3 gün geçince cikmazmiydi. Yada şimdiye kadar idrarda belli olmaz mıydı bugün yeniden test yapsam mı diyorum. Beklemek çok kötü ya. Hemen sonuç neyse öğrenmek istiyorum.Bu durumda olan var mıydı daha önce
UmarımAslında şeffaf akıntı daha çok yumurtlama zamanı olur ama bende de şeffaf akıntı oldu, adetimden 10 gün geçmişti hâlâ test negatifti sonraları çok silik çıktı. Geç döllenme olabilir
Ne kadar sonra çıkar acaba yarın doktora gideceğim bı baksın sebebi neymişAslında şeffaf akıntı daha çok yumurtlama zamanı olur ama bende de şeffaf akıntı oldu, adetimden 10 gün geçmişti hâlâ test negatifti sonraları çok silik çıktı. Geç döllenme olabilir
Bende adet tarihimden 18 gün sonra idrarda sülik çıktı. 1 şubatta doktora gittim alttan muayene ettiği halde bişey görmedi sadece evet rahminde kalınlaşma var dediNe kadar sonra çıkar acaba yarın doktora gideceğim bı baksın sebebi neymiş
Merhaba, ben bu ay adet beklediğim günden 1 gün önce çamaşırımda leke gördüm sonrasında 1 hafta boyunca gün aşırı günde sadece bir defa olacak şekilde lekelenme gördüm pembe, açık-koyu kahverengi şeklinde sonra iki damla kadar geldi ve kesildi 2 gün sonra doktora gittim ultrasonda bir sıkıntı gözükmedi kan tahlili verdim gebelik negatif ama lh 24 gelmiş. Muayeneden sonra da lekelenmem devam etti ve aşırı kasık bel ağrım var. Neden böyle olmuş olabilir bir fikri olan ya da benzer bir şey yaşayıp sonuç alan var mıBende adet tarihimden 18 gün sonra idrarda sülik çıktı. 1 şubatta doktora gittim alttan muayene ettiği halde bişey görmedi sadece evet rahminde kalınlaşma var dedi
Bende adet tarihimden 18 gün sonra idrarda sülik çıktı. 1 şubatta doktora gittim alttan muayene ettiği halde bişey görmedi sadece evet rahminde kalınlaşma var dedi
İltihap gibi duruyor hamilelik elendiyse. Ki adet 12 gün gecikmiş yazdığınızda göre. Bir an önce doktora kontrole gidin. Ciddi birşey de olabilir.İdrar testi negatif çıktığı üçin ben de aynısını düşündüm. Dikkat ettim de bugün baya sık tuvalete gittim. Yarım bardak su içiyorum 20 dk sonra kendimi tuvalete zor yetiştiriyorum. Şu an hafif ateşim var. Geçen üşüyodum sonraki gün sıcak basmıştı. İlk hamilelikte hamile oldugum oğrendiğim zamanlar ağustos ayında elim aysğım buz gibiydi üşüyodum, kanım da az zaten sınırda
Aynen ben de en hayırlı zamanı dilemiştim sizin için de bebişiniz en hayırlı zamanı bekliyor, çok yakında nasip olur inşAllahBugün adet oldum. Bebeğim yokmuş yani. Siz öyle diyince umutlanmistim ama hayırlısı böyleymiş demek kibı dahaki sefere inşallah
Hamileyim, hamilelikte hormonlardan dolayı vücut ısısı değişiyor, iltihapda koku olur sarı veya yeşil akıntı olurİltihap gibi duruyor hamilelik elendiyse. Ki adet 12 gün gecikmiş yazdığınızda göre. Bir an önce doktora kontrole gidin. Ciddi birşey de olabilir.
Yerleşme kanaması olsa en çok 3 gün sürer, ama kasık ve bel ağrısı da varsa yumurtalıklarınızı üşütmüş de olabilirsiniz, yumurtalık ağrısı kasıktan ayağa da vurur. Yine de birkaç gün sonra kan testini tekrarlayınMerhaba, ben bu ay adet beklediğim günden 1 gün önce çamaşırımda leke gördüm sonrasında 1 hafta boyunca gün aşırı günde sadece bir defa olacak şekilde lekelenme gördüm pembe, açık-koyu kahverengi şeklinde sonra iki damla kadar geldi ve kesildi 2 gün sonra doktora gittim ultrasonda bir sıkıntı gözükmedi kan tahlili verdim gebelik negatif ama lh 24 gelmiş. Muayeneden sonra da lekelenmem devam etti ve aşırı kasık bel ağrım var. Neden böyle olmuş olabilir bir fikri olan ya da benzer bir şey yaşayıp sonuç alan var mı
Tekrar gebelik testi yaptırmalı mıyım
Her iltihap da sarı yeşil veya koku olmaz kronik sistis ve iltihabım vardı daha önce hiç kaşıntım kokum veya sarı yeşil akıntım çıkmadı. Hamilelik ihtimali testten dolayı elediğiniz için söyledim. Pozitif çıktıysa güncelleyin konunuzu. Ama test negatif adet günü 12 gün geçti diyorsanız doktora mutlaka gidin . İltihap değilse mevsimsel veya daha ciddi birşey de olabilir.Hamileyim, hamilelikte hormonlardan dolayı vücut ısısı değişiyor, iltihapda koku olur sarı veya yeşil akıntı olur
Konu 18 şubatınmış yaHamileyim, hamilelikte hormonlardan dolayı vücut ısısı değişiyor, iltihapda koku olur sarı veya yeşil akıntı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?