14 gunluk ameliyatliyim - abdest

Anorexia_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
450
36
38
İstanbul
Bandajlarim cikti dikislerim eriyen dikislerden icte ve dışta duruyor. Sumkurmeye korkuyorum.
Bu durumda nasil abdest alacagim? Mesh etmek yeterli midir? Yoksa zorlayip su cekmem mi gerekir? 14 gun cok yeni sayilmaz ama malum burun ici kendini toplamadi henuz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok mu bilgisi olan googlea baktim ama hep alcili yada bandajli oldugu farzedilerek cevap verilmis sorulara.

Benim 8.günüm bugün alçı çıktı bant taktı ve bana dedi ki incitmeden burnunu temizle artık burnundan ıkınabilirsin. Hem böylelikle rahat nefes alırsın dedi

💐🌸🌺

Benim 8.günüm bugün alçı çıktı bant taktı ve bana dedi ki incitmeden burnunu temizle artık burnundan ıkınabilirsin. Hem böylelikle rahat nefes alırsın dedi

💐🌸🌺

Sumkurmeye korkuyorum ama fiziksel acidan engel yoksa yapmam lazim. Icerde dikisler falan var nebilim patlatirim falan tirstim

namaz abdesti alırken burna su vermek sünnettir.abdestin dört farzı (yüz,kol,baş,ayak yıkanması)arasında yer almaz bu yüzden zaruri durumlarda es geçebilirsiniz.ama gusül abdestinde burna su vermek farzdır,sağlık için ciddi zararı yoksa yapmak gereklidir.

Sumkurmeye korkuyorum ama fiziksel acidan engel yoksa yapmam lazim. Icerde dikisler falan var nebilim patlatirim falan tirstim

Dikkatli ol canım ama ben sormadan kendisi söyledi rahat ol dedi. Benim kapalı ameliyattı aynen içerden dikişli ama problem olmaz inşallah abdest şifadır 😉

💐🌸🌺

Agza ve burna su vermek sunnettir. Sadece farzlari yapmaniz yeterlidir.

Hepinize tesekkurler kizlar ♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…