Bandajlarim cikti dikislerim eriyen dikislerden icte ve dışta duruyor. Sumkurmeye korkuyorum.
Bu durumda nasil abdest alacagim? Mesh etmek yeterli midir? Yoksa zorlayip su cekmem mi gerekir? 14 gun cok yeni sayilmaz ama malum burun ici kendini toplamadi henuz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bandajlarim cikti dikislerim eriyen dikislerden icte ve dışta duruyor. Sumkurmeye korkuyorum.
Bu durumda nasil abdest alacagim? Mesh etmek yeterli midir? Yoksa zorlayip su cekmem mi gerekir? 14 gun cok yeni sayilmaz ama malum burun ici kendini toplamadi henuz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim 8.günüm bugün alçı çıktı bant taktı ve bana dedi ki incitmeden burnunu temizle artık burnundan ıkınabilirsin. Hem böylelikle rahat nefes alırsın dedi
Benim 8.günüm bugün alçı çıktı bant taktı ve bana dedi ki incitmeden burnunu temizle artık burnundan ıkınabilirsin. Hem böylelikle rahat nefes alırsın dedi
namaz abdesti alırken burna su vermek sünnettir.abdestin dört farzı (yüz,kol,baş,ayak yıkanması)arasında yer almaz bu yüzden zaruri durumlarda es geçebilirsiniz.ama gusül abdestinde burna su vermek farzdır,sağlık için ciddi zararı yoksa yapmak gereklidir.
Dikkatli ol canım ama ben sormadan kendisi söyledi rahat ol dedi. Benim kapalı ameliyattı aynen içerden dikişli ama problem olmaz inşallah abdest şifadır 😉