14. Günüm,burun sırtım :( resimliiii

• Konu Sahibi Konu Sahibi krpz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

krpz

Guru
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2009
400
187
333
Merhaba,

Ameliyatımın 14. gününden selamlar,
Ameliyattan sonraki ve şu anki fotoğrafım ekte,
kalın derili cilt yapım var ve önden baya ödem var farkındayım.
Ama sizce bu 2 görüntü arasındaki fark için endişelenmeli miyim
Burun sırtındaki ciddi fark ödem midir yoksa sonucum bu şekil mi olucak (burun sırtım için?)
Kontrolüm 2 hafta sonra,masaj filan fayda eder mi acaba,öncesinde bi randevumu talep etsem
Deneyimli arkadaşlar yardımınızı rica ederim

Teşekkürlerr
Eki Görüntüle 2544677

Çok ödemli ve çok erken canim. benim 22. Günüm onden görseniz koca bi patlıcan...

Inşallah gönlünce olur canim . 2 seneye kadar sürenler varmış ödemeleri sabır işi galiba . Bende zorlaniyorum sabretmekte ama yaptık bi kere

Arkadaşım oncelikle geçmiş olsun senin endişelerini o kadar iyi anlıyorum ki benim de 16. Günüm.. Bence senin burnun inanılmaz sis şuan. Bence eninde sonunda o görüntüye ulaşır. Hep pozitif düşün. Masaj verdiyse doktor uygula ve bol bol su tüket. Ben her gün maydonoz suyu kaynatıp içiyorum. Akşama doğru burnum iniyor. Ama nedense sabah tekrar patlıcan gibi oluyor sana da böyle oluyor mu ? Sanırım daha uzun bir süre var önümüzde

Benmde oyle akşam oh geçti diyorum sabah yine aynı

Aynı zamanda olduk demek beklicez artık sabırla,sonu güzel olsunda
Bende ödem atıcı su hazırladım bide dediğin gibi sabah akşam maydonoz tüketiyorum

Aynı zamanda olduk demek beklicez artık sabırla,sonu güzel olsunda
Bende ödem atıcı su hazırladım bide dediğin gibi sabah akşam maydonoz tüketiyorum
Ödem atıcı suyu nasıl hazırladın peki? Bir de arkadasim ben bir krem kullanıyorum biodermanin buradan araştırmıştım kullananlar memnundu ben de aldım ödemler için senin de haberin olsun ismi cicabio arnica+ ama yine de doktoruna sor istersen

1,5 litre suya
Bi kaç dal maydonoz(dahafazla koyuyorum ben )
Yarım limon
Yarım salatalık
2 fındık kadar taze zencefil doğradım bide minik minik

Bunu içiyorum hep,bide günde bi fincan yeşil çay

Ameliyattan sonra morarmalar için otacının arnica kremini vermişti dr um,sorayım bgn asistana,olmadı devam ederim sürmeye,bitkisel bi krem zaten

Tamamdır arkadaşım çok teşekkür ederim hemen yapayım
Bence önemli olan içeriğinde arnica bulunması sanirim büyük ihtimalle almana gerek kalmaz :) umarım şu zaman geçer ve istediğimiz burunlara ulaşırız ikimiz de

Son durum :)
32. Günde kontrolüm vardı,dr um 3. Aya kadar geçebilecek bi ödem olduğunu,ama süreci hızlandırmak adına iğne yapmayı tavsiye etti.
Kabul ettim
İğneyi 3-4 kerede bölgeye batırarak uyguladı,uygulama sonrası aşşırı şişti burnum,zor attım kendimi eve 4 saate indi iğne şişliği,sonucu 3 hafta içinde alırız dedi,ayrıca süreci hızlandırmak adına alerji tedavisi başladı ödemi sökmeye yardımcı olucakmış,bi hap ve burun spreyi verdi
1 hafta oldu iğne yapalı ciddi anlamda gitti kemer dediğim kısım
ameliyat sonrası resimdeki gibi kavis olmasa bile en kötü düz iner dedi
29 kasımda tekrar kontrole çağırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…