Çok ödemli ve çok erken canim. benim 22. Günüm onden görseniz koca bi patlıcan...
Benmde oyle akşam oh geçti diyorum sabah yine aynıArkadaşım oncelikle geçmiş olsun senin endişelerini o kadar iyi anlıyorum ki benim de 16. Günüm.. Bence senin burnun inanılmaz sis şuan. Bence eninde sonunda o görüntüye ulaşır. Hep pozitif düşün. Masaj verdiyse doktor uygula ve bol bol su tüket. Ben her gün maydonoz suyu kaynatıp içiyorum. Akşama doğru burnum iniyor. Ama nedense sabah tekrar patlıcan gibi oluyor sana da böyle oluyor mu ? Sanırım daha uzun bir süre var önümüzde
Peki kaçıncı günündesin?Benmde oyle akşam oh geçti diyorum sabah yine aynı
Arkadaşım oncelikle geçmiş olsun senin endişelerini o kadar iyi anlıyorum ki benim de 16. Günüm.. Bence senin burnun inanılmaz sis şuan. Bence eninde sonunda o görüntüye ulaşır. Hep pozitif düşün. Masaj verdiyse doktor uygula ve bol bol su tüket. Ben her gün maydonoz suyu kaynatıp içiyorum. Akşama doğru burnum iniyor. Ama nedense sabah tekrar patlıcan gibi oluyor sana da böyle oluyor mu ? Sanırım daha uzun bir süre var önümüzde
Ödem atıcı suyu nasıl hazırladın peki? Bir de arkadasim ben bir krem kullanıyorum biodermanin buradan araştırmıştım kullananlar memnundu ben de aldım ödemler için senin de haberin olsunAynı zamanda olduk demekbeklicez artık sabırla,sonu güzel olsunda
Bende ödem atıcı su hazırladım bide dediğin gibi sabah akşam maydonoz tüketiyorum
Ödem atıcı suyu nasıl hazırladın peki? Bir de arkadasim ben bir krem kullanıyorum biodermanin buradan araştırmıştım kullananlar memnundu ben de aldım ödemler için senin de haberin olsunismi cicabio arnica+ ama yine de doktoruna sor istersen
Tamamdır arkadaşım çok teşekkür ederim hemen yapayım1,5 litre suya
Bi kaç dal maydonoz(dahafazla koyuyorum ben)
Yarım limon
Yarım salatalık
2 fındık kadar taze zencefil doğradım bide minik minik
Bunu içiyorum hep,bide günde bi fincan yeşil çay
Ameliyattan sonra morarmalar için otacının arnica kremini vermişti dr um,sorayım bgn asistana,olmadı devam ederim sürmeye,bitkisel bi krem zaten
Merhaba,Merhaba, gecmis olsun. İgne yapti dediginiz dolgu olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?