14 hafta 3 günlük

gamzefemir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2016
13
8
36
:anneadayı: Arkadaslar bi bakarmısınız. Yeni çıktım doktordan. Çıkıntı göremedim kıza benziyor ama emin değilim bır hafta sonra cıkolata ye gel hareketlensın net gorelım dedı doktor. Bulundugum Bu haftamı ele alırsak sizce erkek olma ihtimali var mıdır???

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    19 KB · Görüntüleme: 91
Valla cnm doktorum bana 13 haftalıkken erkek dedi 14 haftalıkken de erkek dedi 16 haftalıkken kız dedi bu haftalar tahmini oluyormus bir daha ne zaman gideceksin

Hmmmm o zmn bana da erkek deme ıhtımalı var yanı ??? Pzrtsı bugun gıttım , pazartesı gıdıcem tekrar bır hafta sonra yanı.

Benım ıkı oglum var bırı 6 dıgerı 5 ın ıcınde her ıkı oglumuda cok erken ogrendım buyuk oglum ıkı aylıktı erkek dedı cıkıntı oldugundan hemen bellı edıyor erkek ıste dedım erkekse cıkıntı gorurdu goremedım dedı bebegın pozısyon da cok net degıl haftaya emın olalım dedı sımdılık kız dıyelım dedı

Benım ıkı oglum var bırı 6 dıgerı 5 ın ıcınde her ıkı oglumuda cok erken ogrendım buyuk oglum ıkı aylıktı erkek dedı cıkıntı oldugundan hemen bellı edıyor erkek ıste dedım erkekse cıkıntı gorurdu goremedım dedı bebegın pozısyon da cok net degıl haftaya emın olalım dedı sımdılık kız dıyelım dedı
Ozaman inşallah kızdır cnm

Back
X