- Emoji Skoru
- 1
- Puanlar
- 1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlıkla kucagınıza alın ınşallah yanlış hatırlamıyorsam 13 .haftada kız denildi 16.haftada yine kız denildi detaylı ultrasonda da kız oldugu kesinlesti..İlk başta erkek denilince daha sonra yanılma oluyormuş ama ilk başta kız denilince yanılma olmuyormuş ...Kızlar merhaba 14.jaftamda br gün arayla iki doktorda kıza benzetti ikiside devlet hastanesi . Amabebek küçük şimdilik kimseye söyleme ayrıntılıda belli olur dediler . Değilme ihtimali olur mu . Sağlıkl gelsin İnaşşlah
Benziyor olabilir deyince insan emin olamıyorTabikia ihtimal herzaman var 20.haftada detaylida kesinleşir.benimde 20 ye kadar emin olamadilar 10.haftada fetal DNA ile öğrenmiştik ama
Maddiyattan yapamayabilitim ferah DNA ayrıntılıda belli olur . Bazen erkek bebekler geç oluşabiliyormuşEmin olmayin zaten hatta kesin deselerde emin olmayın ya fetal DNA yaptırın yada detayliyi bekleyin kesin sonuç icin
Bana da aynısı oldu ya 3 farklı doktor da kız dedi 14.haftada kız dendi en son değişme ihtimali de olabilir ileri haftalarda net olur muhtemelen. Sağlıklı olsunlar da cinsiyetin bi önemi yok şahsen benim için ama insan ister istemez merak ediyoKızlar merhaba 14.jaftamda br gün arayla iki doktorda kıza benzetti ikiside devlet hastanesi . Amabebek küçük şimdilik kimseye söyleme ayrıntılıda belli olur dediler . Değilme ihtimali olur mu . Sağlıkl gelsin İnaşşlah
Banada 13.haftada kıza benzettim demişti 16.haftada yine kız denildi detaylı da daha net belli oldu kız oldugu...Benziyor olabilir deyince insan emin olamıyor
Aynen bide benim bütün belirtilerim erkekdi . Etrafımdaki herkez senin oğlun olcak dediler . O da etkiliyor galiba . Erkek bebek çıkıntısı sonradan da olabiliyormuşBana da aynısı oldu ya 3 farklı doktor da kız dedi 14.haftada kız dendi en son değişme ihtimali de olabilir ileri haftalarda net olur muhtemelen. Sağlıklı olsunlar da cinsiyetin bi önemi yok şahsen benim için ama insan ister istemez merak ediyo
Banada 13.haftada kıza benzettim demişti 16.haftada yine kız denildi detaylı da daha net belli oldu kız oldugu.
Bende baştan beri devlete gidiyorum özele gitmedim 13.haftada bende emin değildim 16.haftayı bekledim emin oldumdevlet hastanesindeki ultırasyonlar çok kötü be ondan emin olamadım ama doktor demekki görüyor özele gitmedim ben
Kesin cinsiyeti doğru çıkıyor mu o zamn ve sonuç ne zamn çıkıyorTabikia ihtimal herzaman var 20.haftada detaylida kesinleşir.benimde 20 ye kadar emin olamadilar 10.haftada fetal DNA ile öğrenmiştik ama
Benim bütün belirtiler kıza işaret ediyo eşim hamileliğimin başından beri kız olacak hissediyorum diyodu doktor kız deyince bak işte kız olacak diyorum demiştim dediAynen bide benim bütün belirtilerim erkekdi . Etrafımdaki herkez senin oğlun olcak dediler . O da etkiliyor galiba . Erkek bebek çıkıntısı sonradan da olabiliyormuş
Kız deyipte erkek çıkan tanıdıklarım çok :) olabiliyor maalesefSağlıkla kucagınıza alın ınşallah yanlış hatırlamıyorsam 13 .haftada kız denildi 16.haftada yine kız denildi detaylı ultrasonda da kız oldugu kesinlesti..İlk başta erkek denilince daha sonra yanılma oluyormuş ama ilk başta kız denilince yanılma olmuyormuş ...
Max 10 günde geliyor DNA testi olduğu için kesin dogrulukKesin cinsiyeti doğru çıkıyor mu o zamn ve sonuç ne zamn çıkıyor
Benim iki kızım var Rabbim gönlüme göre nasip etsin be de erkek diyorum buna Rabbim büyük bakalım doğana kadar da erkek diyecemKız deyipte erkek çıkan tanıdıklarım çok :) olabiliyor maalesef
Bi umut işte bunlarKız deyipte erkek çıkan tanıdıklarım çok :) olabiliyor maalesef
Rabbim herkese gönlündekini nasip etsin ınşallahKız deyipte erkek çıkan tanıdıklarım çok :) olabiliyor maalesef