• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14. Haftada cinsiyet yanılması

Benim iki kızım var Rabbim gönlüme göre nasip etsin be de erkek diyorum buna Rabbim büyük bakalım doğana kadar da erkek diyecem
Sağlıkla gelsin ınşallah Gönlunuzdekıni nasip etsin Rabbim🤲

Doktorum bna hep kız demıstı bebegım ıcn 20nci hafta da pipisi görünmesne ragmen kordondur bu bebek kız ddı 22ncı haftada detaylı ultrasonda erkek oldugunu ögrendık

Doktorum bna hep kız demıstı bebegım ıcn 20nci hafta da pipisi görünmesne ragmen kordondur bu bebek kız ddı 22ncı haftada detaylı ultrasonda erkek oldugunu ögrendık
İki doktor da kız olabilir dedi net söylemedi inşallah sağlıkla bend böyle bir süpriz yaşarım merak ettim şimdi bende fotoğraflara bakar mısın benziyor mu seninkine

Eklentiler

• IMG_3111.webp
    IMG_3111.webp
    74,8 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_3030.webp
    IMG_3030.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_2906.webp
    IMG_2906.webp
    49,4 KB · Görüntüleme: 24
Benzıyo canm bende de ultrason görüntsünde cıkntı görünmüyodu hatta yapısndan kafa yapısnn narinlignden hep kıza benzettıler doktor ble ckntı görnmüyo dıyodu gördügü cıkntıya ble kordon ddı 22ncı haftada detaylıda bellı oldu ınsss Allah snda gönlündekni nasip etsin inşşş 🙏🙏🙏 sen ne hssedıyosun ben doktor kız demesne göre ragmen hep erkek hssetmstim

Benzıyo canm bende de ultrason görüntsünde cıkntı görünmüyodu hatta yapısndan kafa yapısnn narinlignden hep kıza benzettıler doktor ble ckntı görnmüyo dıyodu gördügü cıkntıya ble kordon ddı 22ncı haftada detaylıda bellı oldu ınsss Allah snda gönlündekni nasip etsin inşşş 🙏🙏🙏 sen ne hssedıyosun ben doktor kız demesne göre ragmen hep erkek hssetmstim
Bend errke hissediyorum bakıyorum erkek bu diyorum resimlere sağlıkla gelsin bakaım

Back
X