Ya böyle testle ultrason fotoğraflarını falan kullanarak güzel bir şey yapmak vardı aklımda anı kalsın diye o yüzden yaptım yoksa bir anlamı yoktu. Silik çizgi görünce şaşırdım baya. Bir de ev tipi doppler kullanıyorum plasenta sesi var kalbi duyamıyorum hala. Kaybım da olduğu için tedirgin oluyorum haliyleSembolik olarak neden birden kaset test yapmak istediniz ? Zaten bir sorun yokmuş birden bire böyle bir şey yapma gereği neden duydunuz anlamadım kanama vs yoksa nerden aklınıza geldi bi de ağlamaktan içiniz dışınıza çıkmış? Abartmışsınız sanki kızmayın da
Ev tipi doppler zaten 18. Haftadan sonra net duyuluyormuş öyle okumuştum bir yerde ve çok zararlı olduğunu duydum bence bebeğinize gereksiz yere ışık veya ses göndermeyin. Bende çok merak ediyorum endişeliyim ama kalkıp da ağlayıp kendimi paralasam daha çok etkilenir diye kendi kendimi dizginliyorum dikkatimi başka yere vermeye çalışıyorum bence sizde böyle yapınYa böyle testle ultrason fotoğraflarını falan kullanarak güzel bir şey yapmak vardı aklımda anı kalsın diye o yüzden yaptım yoksa bir anlamı yoktu. Silik çizgi görünce şaşırdım baya. Bir de ev tipi doppler kullanıyorum plasenta sesi var kalbi duyamıyorum hala. Kaybım da olduğu için tedirgin oluyorum haliyle
Belki su falan içtiniz ondan silik çıktı seyrelmiştir ne bileyim neden ağlamaktan bebeği etkiliyorsunuz kiYa böyle testle ultrason fotoğraflarını falan kullanarak güzel bir şey yapmak vardı aklımda anı kalsın diye o yüzden yaptım yoksa bir anlamı yoktu. Silik çizgi görünce şaşırdım baya. Bir de ev tipi doppler kullanıyorum plasenta sesi var kalbi duyamıyorum hala. Kaybım da olduğu için tedirgin oluyorum haliyle
Tabiki haklısınız ama hem hormonların etkisi hem de kayıp olunca insan bazen kendine hakim olamıyor ne yazık ki. Şuan biraz daha iyiyim teşekkür ederimBelki su falan içtiniz ondan silik çıktı seyrelmiştir ne bileyim neden ağlamaktan bebeği etkiliyorsunuz kisize de yazık değil mi
Canım benim kanama yoksa hiç bişe olmamıştır bebisine benim de 3 düşük sayısız kimyasalım var ben de senin gibiydim şükür 18.haftaya gelebildim ama bebeğimi de Allah'ıma emanet ettim için rahat. Sen de korkma bebeği de üzme doppler için de çok erken kullanmanı tavsiye etmiyorumTabiki haklısınız ama hem hormonların etkisi hem de kayıp olunca insan bazen kendine hakim olamıyor ne yazık ki. Şuan biraz daha iyiyim teşekkür ederimPazartesiyi bekleyeceğim artık
Lütfen böyle saçma şeyler için kendinizi de Bebeğinizi de strese sokmayın.14 haftalık hamileyim en son kontrole 11+2 de gittim iyiydi nipt testi çıktı ben kanda öğrendiğim için sembolik olarak bir kaset test yapmak istedim bugün silik çizgi çıktı bebeğime bir şey olmuş mudur? Haftasonu doktora da gidemiyorum ağlamaktan içim dışıma çıktı. Daha önce 4 kimyasal 1 düşüğüm var
Teşekkür ederim yorum içinCanım benim kanama yoksa hiç bişe olmamıştır bebisine benim de 3 düşük sayısız kimyasalım var ben de senin gibiydim şükür 18.haftaya gelebildim ama bebeğimi de Allah'ıma emanet ettim için rahat. Sen de korkma bebeği de üzme doppler için de çok erken kullanmanı tavsiye etmiyorum
Teşekkür ederim çok sağolun hepimiz sağlıkla kucaklayalım inşallahLütfen böyle saçma şeyler için kendinizi de Bebeğinizi de strese sokmayın.
Test bozuktur Allah korusun bebeğinize bir şey olsa dahi o test hemen silik cıkmaz yok öyle bişey yani.
Ama bu haftalarda böyle şeyler hissetmeniz çok normal hareketlerini hissetmeye başladiginz zaman endişeleriniz geçecek korkmayın
Baya ilerlemiş haftan Allah'a emanet et yavrunu benim içim o kadar rahatki sen de rahatla istiyorumTeşekkür ederim yorum içinAllah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin önceki düşüğümde kanama olmamıştı benim inşallah dediğiniz gibidir
Amin sizdendeTeşekkür ederim çok sağolun hepimiz sağlıkla kucaklayalım inşallahaz da olsa içim rahatladı Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?