14 haftalık bebek cinsiyetinde yanılma olur mu

Zlhclskn

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2020
111
97
48
30
14+3 haftalık gebeyim dün doktor çok emin olmamakla beraber kıza benziyor dedi bu haftalarda cinsiyet yanılması olur mu çevremdekiler benziyor demişse kesindir diyor bende ilk günden itibaren erkek hissediyordum

Yani tabi yanılma olabilir sonuçta kucağınızda olan bir bebek değil.. Doktorun kullandığı ultroson cihazı ile de alakalı.

Ayrıca kızı erkeği yok sağlıklı olsun diye dua et çok takılma bunlara

Bu haftalarda bana da yüksek ihtimalle kız dedi doktor. Sonra 19. Haftada kesin kız olduğu belli oldu. Gorumceme de kız demişlerdi oğlu oldu. Biraz daha zaman geçmesi lazım kedin olması için

Tabiki öncelik sağlıklı hayırlı evlat olmasıinsan merak ediyor işte

14+3 haftalık gebeyim dün doktor çok emin olmamakla beraber kıza benziyor dedi bu haftalarda cinsiyet yanılması olur mu çevremdekiler benziyor demişse kesindir diyor bende ilk günden itibaren erkek hissediyordum
Sonuç ne oldu acaba? Bende de aynı durum.

17. Haftada netleşiyor.. Doktorlar da böyle söylüyor bunu.. Genelde erkek derlerse çok fazla değişmiyor fakat kız görüp daha sonra erkek olduğunu söyleyen var.. Doktor da emin olmamakla beraber demiş zaten.. Tabi kız da olabilir illa değişecek diye bir kaide yok..

Benim bebeğime 13. Haftasında erkek dedi.. Pipisini bile gösterdi 15. Haftada yine erkek dedi ama sonraki kontrolde kız olduğunu öğrendim yani benim kızımın olmayan pipisini bile görmüşlüğüm var

Evet değişim olabiliyor ama bende olmadı şuan 26 haftalık olduk hala kız

Evet değişim olabiliyor ama bende olmadı şuan 26 haftalık olduk hala kız
Sağlıkla alın kucağınıza inşallah sanırım bu sene doğan bebekler hep kız. Ben en azından hep kız duydum ve hamile olan arkadaşlar da hep kız bebek bekliyor. Bu sene prenses senesi herhalde

Sağlıkla alın kucağınıza inşallah sanırım bu sene doğan bebekler hep kız. Ben en azından hep kız duydum ve hamile olan arkadaşlar da hep kız bebek bekliyor. Bu sene prenses senesi herhalde
Teşekkür ederim evet bu sene prenses senesi çevremde çok hamile var çoğu kız Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize

Doktora bağlı doguma kadar kız denip erkek doğuran da var.

Ya o pipi ultrasonu var mi cok merak ettim

devlet hastanesiyse emin olmadan söylemez ama yanılma payı bırakmak için benziyor derler. görmeyince göremiyorum diyorlar zaten

Ahahha bende 14 haftada gittim cinsiyetine erkek dedi doktor pipiyi gosterdi cekti de kesin midir diye dusunuyorum benimkinde baya cikinti belli ama
Öyle miiii seninkinin delili de var o zaman pipidir o pipi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…