- 3 Eylül 2021
- 36
- 11
- 38
- 22
- Konu Sahibi yaseminnyilmazzzz92
-
14 haftalık gebe olduğunuzu nasıl anladınız? Testlerde negatif çıkıyor ise4 kez idrar testi yaptım negatif cıktı ama ben kendimi bir türlü rahat hissetmiyorum 14 haftalık bebeğin idrar testinde negatif cıkma ihtimali nedir kızlar
karnımı garip hissediyorum ondan dolayı içim bir türlü rahat etmedi.idrar testlerinin yanılma payını hesaba katarak sordum soruyu.14 haftalık gebe olduğunuzu nasıl anladınız? Testlerde negatif çıkıyor ise
ilişkinin üzerinden 14 hafta geçtiği icin 14 hafta diye belirttim14 haftalık gebe olduğunuzu nasıl anladınız? Testlerde negatif çıkıyor ise
Bacım keşke gebe kalmak o kadar kolay hissedilsekarnımı garip hissediyorum ondan dolayı içim bir türlü rahat etmedi.idrar testlerinin yanılma payını hesaba katarak sordum soruyu.
14 haftadır adet olmadınız ? Ve idrar testi yapıyorsunuz negatif çıkıyor ama hamile hissediyorum diyorsunuz4 kez idrar testi yaptım negatif cıktı ama ben kendimi bir türlü rahat hissetmiyorum 14 haftalık bebeğin idrar testinde negatif cıkma ihtimali nedir kızlar
adet oldum ancak adet sürelerim kısaldı sadece14 haftadır adet olmadınız ? Ve idrar testi yapıyorsunuz negatif çıkıyor ama hamile hissediyorum diyorsunuzkan vermek için lütfen hastaneye koşarmısın eger hamile değilsen bile bukadar gecikme tehlikeli adet gecikmesi en fazla 35 gün dür 14 hafta bayağı fazla
Ben anlamadım doktor hamilesiniz dedi mi? 14 hafta hamileyseniz neden idrae testi yapiyorsunuz? Eger hamileyseniz beta hcg degeri baslara göre düşüyor diye biliyorum ilerleyen haftalarda
Allahından bulmayasın4 kez idrar testi yaptım negatif cıktı ama ben kendimi bir türlü rahat hissetmiyorum 14 haftalık bebeğin idrar testinde negatif cıkma ihtimali nedir kızlar
Korkma hamile değilsinhamilesin demedi zaten iliskş olduktan sonra ertesi gün hapı da kullandım 12 saat geçmeden. regl de oldum ancak regl günüm kısaldı. kendimi biraz garip hissettiğim icşn 4 kez de idrar testi yaptım negatif cıktı.
ALLAH gönlüne göre versinadet oldum ancak adet sürelerim kısaldı sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?