14 haftalık çift yumurta ikizlerine hamileyim.Doktor cinsiyet tahmini yaptı.Kesin doğru mudur?

Esr-brk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2016
4
0
1
37
Dün doktor birinin kesin erkek olduğunu söyledi.Diğerinin ise bacakları kapalıydı ve üstelik eli bacaklarının üzerindeydi.Ama bu da erkeğe benziyor dedi.Bana sorarsanız oğlum ve eşim de dahil olmak üzere bir kız,bir erkek hissediyoruz.Sizce 14.hafta kesin tahmin doğru mudur?Daha önce deneyim yaşamış arkadaşlardan yorum rica ediyorum.

Tabiki doğrudur erkek bebek cinsiyeti hemen belli oluyomus ztn benim ikizlerim şuan 2 yaşındalar biri göstermiş diğeri saklamıştı tekrar kontrolün olduğunda ikiside kesinleşir canım biliyomusun bizde biri kız diğeri erkek hissediyorduk hatta okadar emindikki kız elbiseleri pembe battaniyeler fln almistik:KK70: ikiside erkek hatta şuan tekrar hamileyim bi ogluşumuz daha olcak inşallah. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebislerini inşallah :anneadayı:

Benimde cift yumurta ikizlerim var biri kiz biri erkek suan 2 bucuk ayliklar doktor banada ikisi kiz demsiti sonra biri erkwk cikti digeri sakliyrdu bacaklarini kapatmis oda kiz citki bence kiz olabilir saglikli kucagina alirsin insl ☺

Dün doktora gittiğimde ikisi de erkek dedi ama durum aynı.Diğeri kapalı göstermiyor.Anlayamadığım göstermediği halde Nasıl emin olabiliyorlar.Senin tam olarak ne Zaman kesinleşti bebişlerin cinsiyeti?Ayrıca çok teşekkür ederim güzel Dilek'lerin için.Sen de bebişlerini sağlıkla büyütürsün inşallah.@Gamzehkn

16.haftada kesinlesmisti ama benim erkek yukarda kiz asagidaydi kapattigi icin asagidan muayneyle gorebildi kiz oldugunu.....

Back
X