Gittim. Kan testi alınıyor ve bir şeyim olmadığı söyleniyor. 4 farklı doktora gittim.Doktora gitmelisin bence
Cocukmu istiyorsun bu yuzdenmi bu kadar taktin istemediginden mi taktin kafanaPeki aylardır yaşadığım belirtiler ne?
Aşırı akıntı, halsizlik, saç dökülmesi, hazımsızlık ne yersem şişen bir karın hala devam ediyor, ara sıra baş dönmesi oluyordu, hemen yorulma ve idrar ve dışkının aniden gelmesi tutamama, sürekli uyku hali esneme... Aklıma gelmeyen daha neler neler?
İstemediğimdenCocukmu istiyorsun bu yuzdenmi bu kadar taktin istemediginden mi taktin kafana
Hayır kadın doğuma değil. Durum sende psikolojik bir iz bırakmış. Psikologla görüşmeden bahsediyordum. Senin için daha sağlıklı olacaktırGittim. Kan testi alınıyor ve bir şeyim olmadığı söyleniyor. 4 farklı doktora gittim.
E bak daha ne istiyorsun yok iste cocuk falan ortada niye varmis gibi hareketler ediyorsun. O yasadigin hersey pskolojik. Ve zaten her kadin her ay yasiyor bunlar herkesin yasadigi normal seyler hamilelige baglayip durma. Hamile falan degilsin.İstemediğimden
Benim karnım aylardır geçmiyor elma yesem yine şişiyorE bak daha ne istiyorsun yok iste cocuk falan ortada niye varmis gibi hareketler ediyorsun. O yasadigin hersey pskolojik. Ve zaten her kadin her ay yasiyor bunlar herkesin yasadigi normal seyler hamilelige baglayip durma. Hamile falan degilsin.
yahu trollmusunuz yoksa cidden boyle birimisiniz ya. Hamile olsaydın bisey yediginde siskinlik olmazdi !! yemene gerek kalmadan karnin buyurdu siskinlikle buyume bir degil. Erkeklerde bisey yiyince siskinlik oluyor onlarsa hamile tüh bunu nasil bilemedik... Hazimsizlik var doktora git gecer Allah m yaBenim karnım aylardır geçmiyor elma yesem yine şişiyor
10 11. Hafta gibi girdim usgye o zaman çıkar mıydıyahu trollmusunuz yoksa cidden boyle birimisiniz ya. Hamile olsaydın bisey yediginde siskinlik olmazdi !! yemene gerek kalmadan karnin buyurdu siskinlikle buyume bir degil. Erkeklerde bisey yiyince siskinlik oluyor onlarsa hamile tüh bunu nasil bilemedik... Hazimsizlik var doktora git gecer Allah m ya
her karın sısmesı belırtı mı yahu? google a yazsan senı kanser ılan eder ıkı uc belırtıde.. hayret bısey..karnın kac km 2 de baska bısıden bakacaklar da gormeyecekler. mıdene dogru baktılarsa gormezler karnına baktıysalar gorunur.. ...Aylardır bütün belirtileri yaşamam psikolojik mi?
siz bence bizim le dalga geçiyorsunuz.Ama karnıma hamilelik şikayetiyle bakılmadı.
Karnına bakıldığında cinsiyetini bile görebileceğin kocaman bir bebek gözükürdü. Çok özür diliyorum ama kafanda sıkıntı var mı??
ağrı varmı karında ,ağrı???Peki aylardır yaşadığım belirtiler ne?
Aşırı akıntı, halsizlik, saç dökülmesi, hazımsızlık ne yersem şişen bir karın hala devam ediyor, ara sıra baş dönmesi oluyordu, hemen yorulma ve idrar ve dışkının aniden gelmesi tutamama, sürekli uyku hali esneme... Aklıma gelmeyen daha neler neler?
Ağrım yok hıçkırık vs oluyor yemekten sonraağrı varmı karında ,ağrı???
Psikiyatriye gitmeyi dene..Ben 3 aydır şüpheleniyorum ilk ayda testlerde negatif çıktı ilk adetlerimi de oluyorum her ay ama yemeklerden sonra ki şişkinlik, önceden arada bir inen karnım artık hafif çıktı inmiyor, sinirlikik ruh hali değişimi var, aniden wcye koşa koşa gidiyorum gece uykumdan bile uyandığım oldu, usg abdomen ile karnıma bakıldı ama farklı bir şikayetten bir şey gözükmedi ama hala aklım almıyor bu kadar belirtiyi, geçtiğimiz 2 ayda daha fazla belirti yaşadım.
Evet?? Ya da hayalet casper bebek geliyoAylardır bütün belirtileri yaşamam psikolojik mi?
Yemek yerken hava yutuyorsun çünkü, hızlı yiyorsun vs ??????eee başka??Ağrım yok hıçkırık vs oluyor yemekten sonra
Ne alaka hızlı yemekle hızlı yemiyorum her öğünde oluyor...Yemek yerken hava yutuyorsun çünkü, hızlı yiyorsun vs ??????eee başka??
Aynen hamileliktendir kesin hatta ilk belirtisi hıçkırıktırNe alaka hızlı yemekle hızlı yemiyorum her öğünde oluyor...
Suna cevap vermeyin ya bizle dalga geciyor besbelli. Uc aydir adet oluyor daha diyor ki 11.haftada usg bakildi gorunurmuydu diyor. neye gore 11 .hafta hesapliyor ya . son adete gore 11 hafta denir bu hanimefendi iliskisne gore diyor. Ya cidden ama cidden saf yada bizimle dalga geciyor baska aciklamasi yok.Aynen hamileliktendir kesin hatta ilk belirtisi hıçkırıktırkesinlikle mide bağırsak problemiyle alakası yoktur
Yazık vallahiSuna cevap vermeyin ya bizle dalga geciyor besbelli. Uc aydir adet oluyor daha diyor ki 11.haftada usg bakildi gorunurmuydu diyor. neye gore 11 .hafta hesapliyor ya . son adete gore 11 hafta denir bu hanimefendi iliskisne gore diyor. Ya cidden ama cidden saf yada bizimle dalga geciyor baska aciklamasi yok.
Yuksek ihtimal bekar ve hamilelikten korkuyor .Bunlari yapacak kadar akli var ama anlatilanlari anlayacak yok maalesefYazık vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?