14 Haftalık Hamilelik

Cocukmu istiyorsun bu yuzdenmi bu kadar taktin istemediginden mi taktin kafana

Gittim. Kan testi alınıyor ve bir şeyim olmadığı söyleniyor. 4 farklı doktora gittim.
Hayır kadın doğuma değil. Durum sende psikolojik bir iz bırakmış. Psikologla görüşmeden bahsediyordum. Senin için daha sağlıklı olacaktır

İstemediğimden
E bak daha ne istiyorsun yok iste cocuk falan ortada niye varmis gibi hareketler ediyorsun. O yasadigin hersey pskolojik. Ve zaten her kadin her ay yasiyor bunlar herkesin yasadigi normal seyler hamilelige baglayip durma. Hamile falan degilsin.

E bak daha ne istiyorsun yok iste cocuk falan ortada niye varmis gibi hareketler ediyorsun. O yasadigin hersey pskolojik. Ve zaten her kadin her ay yasiyor bunlar herkesin yasadigi normal seyler hamilelige baglayip durma. Hamile falan degilsin.
Benim karnım aylardır geçmiyor elma yesem yine şişiyor

Benim karnım aylardır geçmiyor elma yesem yine şişiyor
yahu trollmusunuz yoksa cidden boyle birimisiniz ya. Hamile olsaydın bisey yediginde siskinlik olmazdi !! yemene gerek kalmadan karnin buyurdu siskinlikle buyume bir degil. Erkeklerde bisey yiyince siskinlik oluyor onlarsa hamile tüh bunu nasil bilemedik... Hazimsizlik var doktora git gecer Allah m ya

10 11. Hafta gibi girdim usgye o zaman çıkar mıydı

Aylardır bütün belirtileri yaşamam psikolojik mi?
her karın sısmesı belırtı mı yahu? google a yazsan senı kanser ılan eder ıkı uc belırtıde.. hayret bısey..karnın kac km 2 de baska bısıden bakacaklar da gormeyecekler. mıdene dogru baktılarsa gormezler karnına baktıysalar gorunur.. ...

Karnına bakıldığında cinsiyetini bile görebileceğin kocaman bir bebek gözükürdü. Çok özür diliyorum ama kafanda sıkıntı var mı??

ağrı varmı karında ,ağrı???

Psikiyatriye gitmeyi dene..

Aynen hamileliktendir kesin hatta ilk belirtisi hıçkırıktır kesinlikle mide bağırsak problemiyle alakası yoktur
Suna cevap vermeyin ya bizle dalga geciyor besbelli. Uc aydir adet oluyor daha diyor ki 11.haftada usg bakildi gorunurmuydu diyor. neye gore 11 .hafta hesapliyor ya . son adete gore 11 hafta denir bu hanimefendi iliskisne gore diyor. Ya cidden ama cidden saf yada bizimle dalga geciyor baska aciklamasi yok.

Yazık vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…