14 haftalık hamileyim yardımcı olurmusunuz

Gul431

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2018
671
240
103
37
Merhaba arkadaşlar ben daha yeni 14. Haftaya girdim ama şu birkaç gündür sol kasık da ve bazen gobegimde kasılma gibi birşey oluyor elimi koydugumda orda bir sertlik hissediyorum karnım içten çekiliyor vajina ya kadar hissediyorum bazen doktora virusden dolayı gidemiyorum bol bol dinlenmeye çalışıyorum bu durumu bilmiyorum normalmi acaba korkuyorum

Bu aylarda yuvarlak bag agrilari basliyormus bnm de iki gun vardi agrim ama idrar yollarindan sanirm bnm ki su icince cok gecti. Zat3n rahim buyuyor cnm olck bunlar

Bu aylarda yuvarlak bag agrilari basliyormus bnm de iki gun vardi agrim ama idrar yollarindan sanirm bnm ki su icince cok gecti. Zat3n rahim buyuyor cnm olck bunlar
Allah bebeğinizi size bağışlasın benim başımda iki olumsuz vaka geçince çok tedirgin oluyorum birde bilmiyorum birşey ne yapacağımı sasiriyorum

Allah bebeğinizi size bağışlasın benim başımda iki olumsuz vaka geçince çok tedirgin oluyorum birde bilmiyorum birşey ne yapacağımı sasiriyorum
Benim de oyle iki dusuk var simdi kan sulandrci kullaniyorum ama korku bitmiyor

Ben 17 haftaya girdim. Bendede oluyor. Dün gittim kam idrar örneği verdim. Enfeksiyon çıktı, ilaç verdi doktor dün. Birde magnezyum verdi ağrıları hafifletiyormuş.

Ben 17 haftaya girdim. Bendede oluyor. Dün gittim kam idrar örneği verdim. Enfeksiyon çıktı, ilaç verdi doktor dün. Birde magnezyum verdi ağrıları hafifletiyormuş.
Bende bir ara gitsem mi kum mu dokuyorum acaba ddm bu kasilmalar da iyi degilmis ondn magnezyum onemli bnde iki haftadr kullaniyorm erken dogum riskini azaltmk icin

Benim de oyle iki dusuk var simdi kan sulandrci kullaniyorum ama korku bitmiyor
Bende pıhtılaşma testleri normal çıkınca kan sulandirici iğne yi. Bıraktırdı 11 haftada doktor Allah'ım kalbimize ferahlık versin

Bende sağlık ocağında dün cagirmislardi tahliller normaldi şimdi doktor bir arkadasim var ona yazdım normal bu ayda dedi ama gel gör ki kalbim sanki dışarda atıyor

Bende bir ara gitsem mi kum mu dokuyorum acaba ddm bu kasilmalar da iyi degilmis ondn magnezyum onemli bnde iki haftadr kullaniyorm erken dogum riskini azaltmk icin
Benim doktora gitmeme daha 1 ay var daha sağlık ocağındaki doktor decavit verdi bunu iç dedi

Bende pıhtılaşma testleri normal çıkınca kan sulandirici iğne yi. Bıraktırdı 11 haftada doktor Allah'ım kalbimize ferahlık versin
Benim de bsy cikmadi ona ragmen kullaniyorum kilo var diye garantiye aldi bnm ki doguma kdr devam

Benim doktora gitmeme daha 1 ay var daha sağlık ocağındaki doktor decavit verdi bunu iç dedi
Decavit iyi ama kan hapi vermedi mi o daha onemli. Bnm kan hapi multivitamin bide magnezyum var

Decavit iyi ama kan hapi vermedi mi o daha onemli. Bnm kan hapi multivitamin bide magnezyum var
Ben kendime birtane perinatolog buldum prof kendisi ben ona gittiğimde 11+3 dum sadece kan ilacı ve folik asit devam kan sulandiriciyi bırak şimdilik benden vitamin isteme die baştan kestirdi 1 buçuk ay sonraya randevu verdi o zamana kadarda başka doktora gidemiyorum neyseki tanıdıklar var onlara soruyorum artık kısmet bakalım stres etmemeye çalışıyorum ama tam stresin içinde kendimi buluyorum ayrıca bende kiloluyum ama kilo ile alakalı değil takma kiloyu

Yok yok ben birakmak istemiyorum kan sulandrciyi guvende hissediyorm kendimi ondan bir de. Her doktorun verdigi ayri tabi bosver dogumu kimde istiyorsan onu dinle bnce canim

Yok yok ben birakmak istemiyorum kan sulandrciyi guvende hissediyorm kendimi ondan bir de. Her doktorun verdigi ayri tabi bosver dogumu kimde istiyorsan onu dinle bnce canim
Ben ilk iğneyi bıraktığımda kendimi çok kötü hissetmiştim her doktor benim dediğim olacak diyor bakalım artık bu profa devam edecem beni sinirlendirmesse bazen erkek doktorlara inşallah siz hamile olursunuz diyerek bağırmak istiyorum

Benim doktorum plesentasına baktı rahim uzunluğuna baktı bi sıkıntı görmedi. Enfeksiyon ağrı yapar dedi. Magnezyum azaltır dedi. 2 gündür içiyorum bakalım. Enfeksiyonda iyi değil sonuçta.

Bende sağlık ocağında dün cagirmislardi tahliller normaldi şimdi doktor bir arkadasim var ona yazdım normal bu ayda dedi ama gel gör ki kalbim sanki dışarda atıyor

Benimde geçen sene 1 düşüğüm oldu. Seni çok iyi anlıyorum.

Benim doktorum da cok sert agliyorum cogu zaman ama prof diye idare ettim mecbur simdi baska doktorda devam sukur cok ilgili

Benim doktorum da cok sert agliyorum cogu zaman ama prof diye idare ettim mecbur simdi baska doktorda devam sukur cok ilgili
Siz normal doktora mi gidiyirsunhz benjm iki düşük den sonra perintoloji takip edecek sizi demişlerdi onun için gidiyorum ona ama şu var bütün proflar sinirli sanırsam ağzımı açamıyorum

Siz normal doktora mi gidiyirsunhz benjm iki düşük den sonra perintoloji takip edecek sizi demişlerdi onun için gidiyorum ona ama şu var bütün proflar sinirli sanırsam ağzımı açamıyorum
Tup bebek prof bnm gittigim ama cok uyuz hemen yakindaki doktoruma gectim yoksa sinir hastasi etti beni. Ilkinde 7. Hafta dusuk yaptim diyo gecen verdigim usg kagidini getirdin mi yoo dedim biz diyo hatira olarak vermiyorz size onlari dusuk yapmisim o gun dusun boyle bi cins

Sende diyeydin diğer gelişinizde getirin dememistiniz .. evet uyuzlar falanda ama işlerini bildiklerine inanıyorum banada dediki eğer bu iğneyi kullanmayı düşünüyorsan bana gelme geleceksen bu iğneyi kullanma ama ben korkuyorum dediğimde ben söyledim soylicegjmi diyor

Iyi de verilen doz zaten dusuk yani bir tehlikesi yok inat etmis o niyeyse senin ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…