- 13 Haziran 2022
- 108
- 78
- 48
- 32
- Konu Sahibi nzlnzl6296
-
Merhaba bende tüp bebekle 14 haftalik hamileyim. 9. Haftadan itibaren kanama alanım vardi , 3 gün önce kontrole gittigimde kanama alanı kaybolmustu, doktorumda tüp bebek ilaçlarını kesti progestan dahil. Ama iki gündür yeniden kahverengi lekelenmelerim var malesef. Dün doktoruma sordum telefon ile bi sorun olmaz dedi ama bende endişeliyim malesef ,doktora gitmemek için tutuyorum kendimiSelam arkadaşlar 14. Haftamda tüp bebekle hamileyim ptesi kahverengi akıntım oldu doktora gittim kanama alanı yoktu rahim ağzı uzunluğuda iyiydi. Bi sıkıntı görmedi ama akıntılarım hala devam ediyor ve bende tedirgin oluyorum. Böyle durum yaşayan var mı? Korkmak istemiyorum :(
Bende tekrar yazdım doktora devam ediyo endişe etmelimiyim diye dönüş bekliyorum. Normal olsa bu kadar kafayı takmayız belkide ama zor olunca herşeyi takıyo insanMerhaba bende tüp bebekle 14 haftalik hamileyim. 9. Haftadan itibaren kanama alanım vardi , 3 gün önce kontrole gittigimde kanama alanı kaybolmustu, doktorumda tüp bebek ilaçlarını kesti progestan dahil. Ama iki gündür yeniden kahverengi lekelenmelerim var malesef. Dün doktoruma sordum telefon ile bi sorun olmaz dedi ama bende endişeliyim malesef ,doktora gitmemek için tutuyorum kendimi
Ya evet gerçekten öyle, bende onu düşündüm ilaçları bıraktığım icin vücudum o değişikliğe mi tepki veriyor acaba diye bilemiyorum ki. Lavaboya gitmeye korkar oldumBende tekrar yazdım doktora devam ediyo endişe etmelimiyim diye dönüş bekliyorum. Normal olsa bu kadar kafayı takmayız belkide ama zor olunca herşeyi takıyo insanbelkide ilaçlara çok bağımlı olduk bıraktık diye de böyle olabilir
Yok 12. Haftada bıraktım zaten ne olduysa ondan sonra olduYa evet gerçekten öyle, bende onu düşündüm ilaçları bıraktığım icin vücudum o değişikliğe mi tepki veriyor acaba diye bilemiyorum ki. Lavaboya gitmeye korkar oldumcok şiddetli bi akinti değil ama her sildigimde bulaşı şeklinde geliyor,bazen çamaşıra da geliyor tabi. Siz şu an progestan kullanıyor musunuz
Aminnn inşallahbenimde sekizinci haftada başladı şuan onuncu haftadayım doktor her şey normal görünüyor korkacak bir şey yok kanama alanı görünmüyor endişelenme dedi insan gördükçe korkuyor tabi ama elden de bir şey gelmiyor 2 hafta progestan kullandım onu da devam ettirmedi bakalım inşallah bu günleri atlatıp evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alırız
İnsallah hiç bi sıkıntı yokturYok 12. Haftada bıraktım zaten ne olduysa ondan sonra oldudoktorda normal ama gel istiyorsan dedi yarın tekrardan gidicem bakalım içim rahat etsin
Merhaba kahve lekelenmeniz geçti mi? Ben cumartesi gidecektim ama kesilince gitmedim. Tekrar başladıİnsallah hiç bi sıkıntı yokturevham yapıyoruz, bu da sürecin zorluğundan ötürü cok normal
Benim de şu an geçti, yani daha açık renk şekilde devam ediyor. Agriniz falan var mıMerhaba kahve lekelenmeniz geçti mi? Ben cumartesi gidecektim ama kesilince gitmedim. Tekrar başladıyarın gideceğim randevu aldım.
Ağrım vs yok şükür. Bakalım yarın ne diyecek doktorBenim de şu an geçti, yani daha açık renk şekilde devam ediyor. Agriniz falan var mı
İnsallah normaldir ya , böyle doğuma kadar devam edenler bile olabiliyormus. Belki bizimde öyle olucakAğrım vs yok şükür. Bakalım yarın ne diyecek doktor
İnşallah etmez ya. Sürekli doktor bağımlısıda olmak istemiyorum ama mecburen panik oluyo insanİnsallah normaldir ya , böyle doğuma kadar devam edenler bile olabiliyormus. Belki bizimde öyle olucak
Öyleİnşallah etmez ya. Sürekli doktor bağımlısıda olmak istemiyorum ama mecburen panik oluyo insan
Merhaba aynı durumu yaşıyorum 11. Haftadayım çok şiddetli değil ama hafif çamur gibi kahverengi geliyor gözüktünüz mü doktora acaba ?Yok 12. Haftada bıraktım zaten ne olduysa ondan sonra oldudoktorda normal ama gel istiyorsan dedi yarın tekrardan gidicem bakalım içim rahat etsin
Evet bugün gittim sıkıntı yok şükür. 24. Haftaya kadar bile yaşayanlar oluyomus. Enfeksiyon olabilir dedi ona fitil verdi. Sizde görünün isterseniz enfeksiyonsa en azından çaresi olsunMerhaba aynı durumu yaşıyorum 11. Haftadayım çok şiddetli değil ama hafif çamur gibi kahverengi geliyor gözüktünüz mü doktora acaba ?
Cok şükür bir sıkıntı olmamasına cok sevindimEvet bugün gittim sıkıntı yok şükür. 24. Haftaya kadar bile yaşayanlar oluyomus. Enfeksiyon olabilir dedi ona fitil verdi. Sizde görünün isterseniz enfeksiyonsa en azından çaresi olsun
Selam canım bugün kanamam oldu direk acile gittimCok şükür bir sıkıntı olmamasına cok sevindim
Allah şifa versin insallah ya ,endiselenmeyin insallah gecicidir progestanla bi kaç güne toparlar. Icerde kanama alanı var mı pekiSelam canım bugün kanamam oldu direk acile gittimdünkü gibi hiç bir sıkıntı görülmedi ama neden oldu anlamış değilim. 10 gün yatış + progestan verdi. Dua edermisin lütfen
Aminn inşallah canım. Kanama alanı vs yok enfeksiyon mu yaptı acaba anlamış değilim. İnşallah hemen geçer çok stres oluyorum, korkuyorumAllah şifa versin insallah ya ,endiselenmeyin insallah gecicidir progestanla bi kaç güne toparlar. Icerde kanama alanı var mı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?