14 HAFTALIK KAHVERENGİ AKINTI

Aminn inşallah canım. Kanama alanı vs yok enfeksiyon mu yaptı acaba anlamış değilim. İnşallah hemen geçer çok stres oluyorum, korkuyorum
Ayaklarınızı yükseltip bol bol dinlenin, ilacinizi da almissiniz, insallah geçecektir,dua edelim Geceleride ben bacak aramı mutlaka destekleyip yan yanmaya çalışıyorum karnimin gerginligini azaltıyor bi nebze. Kullanmıyorsaniz yastık veya hamile yastığı öneririm iyi geliyor

Allah razı olsun ayağa kalkmaya korkar oldum zaten. Tüp bebek anneleri yatmaya alışkın yine yatarız yeter ki bisey olmasın

Merhaba. Sabah ve öğlen kırmızı bikac damla gelince psikolojik olarak pek iyi değildim ama akşama doğru kahverengi geldi yavaş yavaş kesiliyodur inşallah
Ah okudum tek tek mesajlarınızı
Şuan yatağa mahkum olarak yazıyorum size. Tüp bebek sonucu gebeyim. 2 kere kanama geçirdim. Birinde düşük yapıyorum sandım öyle bir kandı. Ama kanama alanım varmış
2 gün hastanede yattım. Şimdide evde yatıyorum. Geçen doktor muayenemde yatmaya devam dedi. Perşembeye kadar dua ediyorum inşallah doktorum kalk der diye
Kahverengi akıntı bende hiç bitmiyor. Doktorumda önemsemiyo eski kan o diyor.
Ben en çok kalkmayı özledim rahat rahat evimde bile gezemiyorum.
İnşallah güzel haberlerimizi alalım kan kahverengi lekelenme falan hiç bişey olmasın hiç birimize
Rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günleri nasip etsin

Merhaba arkadaşlar bende tüp bebek ile hamile kaldım 13 haftalığım şuanda 7. Haftamda ilk kırmızı kan sonra kahverengi kab ile doktorunu aradım ilaçlarını kullan uzan bir şey yoktur dedi sınra 2 hafta sonra doktora gittiğimde sebebinin bende 2 tane miyom olmasıymış :) ben her gün akıntı tarzında lekelenme yaşıyorum kahverengi şeklşinde ama doktorum milyondan olayı oluyor endişe etme dedi sizide bilgilendirmek istedim eğer sizde de miyom varsa kanama olabiliyor

Çok geçmiş olsun. Gerçekten çok zor süreç, erken dönemdesiniz yatın dinlenin. Ben nerdeyse 12. Haftaya kadar bisey yapmadım diyebilirim. Risk olmamasına rağmen tüp bebek diye inşallah bu süreçler geçer gider bebeklerimizle gülerek konuşuruz

Çok geçmiş olsun. Kahve akıntlarım başladığından beri 2 kere kontrole gittim kanama olduğu gün 3 oldu ama miyom vs gibi şeyler görmedi doktorlar bende anlamadım. Ciddi bişey olmasında sizde dikkat edin kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…