Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bugün oldum transfer inşallah pozitif görürüz sağlıklaMerhabalar ben dün transfer oldum
14 haziranda oldum canım bende çift embriyo14 Haziran'da transfer olacak olanlar var mı
Hayırlı olsun belirtiniz filan oldu mu14 haziranda oldum canım bende çift embriyo
Hayırlı olsun belirtiniz filan oldu mu
İnşallah diyorum. 2 başarısız denemem var.Bende bugün oldum transfer inşallah pozitif görürüz sağlıkla
İnşallah inşallahBende bugün oldum transfer inşallah pozitif görürüz sağlıkla
Benimde 3. Transferim oldu. Aynı şekilde hafif kasiklarimda ağrılar oluyor ama oncekilerde de olmuştu.Yani belirti mi bilemiyorum ama adet sancısı gibi kadıklatım ağrılarım oluyor fakat benim bu üçüncü transferim ilk ikisindede olmuştu o yüzden bilemiyorum
İnşallah bu sefer olumlu sonuçlar alırız canımBenimde 3. Transferim oldu. Aynı şekilde hafif kasiklarimda ağrılar oluyor ama oncekilerde de olmuştu.
Benim bir belirtim yok 3.gunBende dün oldum halsizlik var bende birde kaşık ağrısı ama normal dedi
Merhaba sanırım sizde Aret hocadasınız .Bende dün oldum halsizlik var bende birde kaşık ağrısı ama normal dedi
Merhaba evet benim 14,5 tu kalınlığım sizin kaçtıMerhaba sanırım sizde Aret hocadasınız .
Bende kendisinde tedavi oluyorum . 10 haziranda çift 5.gün embriyosu konuldu test günüm 23 Haziran .
Transfer günü rahim kalınlığınız kaçtı acaba ?
Kaçıncı gününüzBen test yaptımprodocterla 5.gun emb. Şimdiye kadar bu marka hiç silik cikarmamisti silik var gibi ama ne dersniz
Kız naptınBen test yaptımprodocterla 5.gun emb. Şimdiye kadar bu marka hiç silik cikarmamisti silik var gibi ama ne dersniz
Sormayın yaptım bir delilik bugün sabah yine yaptım çatlatma iğnesinin 11. Günü hala etkisi var mıdır bilmem ama dunkinden daha belirgin çizgi öyle geldi banaKız naptıncanım inşallah vardır resimde farkedemedim ben ama yine de denilen günü bekleyip kan vermeni öneririm
![]()