Bugün 5.gun transfer günü dahilKaçıncı gününüz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün 5.gun transfer günü dahilKaçıncı gününüz
Bende anlamadım canım erken sanki birazBugün 5.gun transfer günü dahil
Tekrarlarsın bakalım bir kaç güneBende anlamadım canım erken sanki biraz
Erken olduğu için mi dedinizAy valla bu testi hiç anlamadım canım ben ya
Bencede erken ama 5-6 tane denedim yani test bozuk mu diye prodocterlar kuruma cizgisi bile hiç vermiyor normalde ama çıktı silik çizgi. Çatlatma iğnesinin 11. Günü etkisi kalmismidir bilmiyorumTekrarlarsın bakalım bir kaç güne
Yoksa goremediniz miAy valla bu testi hiç anlamadım canım ben ya
Görüntü olarak bir değişik yani süngeri falan dışarda ya o yüzden anlayamıyorumErken olduğu için mi dediniz
AnladımGörüntü olarak bir değişik yani süngeri falan dışarda ya o yüzden anlayamıyorum
Yani canım ne yakan söyleyeyim göremedim ama resimden de belli olmayabilir birde bence erken yani üçüncü transferim ilk transferimde bende öyle yaptım ama sonuç maalesef negatiftiErken olduğu için mi dediniz
sen ne zaman tes vericeksin canımBende 14 haziranda 3. Gün çift embriyo transferi oldum
Bilmiyorum ki çok korkuyorum açıkçası hiç öğrenmek istemiyorum sonucu. Çünkü hiç belirtim yok yani. Yarın 6. Gün belki 8. Gün erken gebelik testi yaparımYani canım ne yakan söyleyeyim göremedim ama resimden de belli olmayabilir birde bence erken yani üçüncü transferim ilk transferimde bende öyle yaptım ama sonuç maalesef negatifti
sen ne zaman tes vericeksin canım
Çok negatif test gördüm o yüzden bana var gibi geldi inşallah da vardır ama erken yapmışsınız strese girmeyin boşuna yapmayın bekleyin derim ama ben de yapmıştım yine de yaparım transferden sonra belkiSormayın yaptım bir delilik bugün sabah yine yaptım çatlatma iğnesinin 11. Günü hala etkisi var mıdır bilmem ama dunkinden daha belirgin çizgi öyle geldi bana
Canım belirti arama zaten o hiç belli olmuyor sen yinede denilen günü bekle olur inşallahBilmiyorum ki çok korkuyorum açıkçası hiç öğrenmek istemiyorum sonucu. Çünkü hiç belirtim yok yani. Yarın 6. Gün belki 8. Gün erken gebelik testi yaparım
Çok teşekkür ederim . Geçen sefer hiç test yapmadım direkt 12. Gün yapmıştım ama bu sefer evde erken gebelik testleri ile takip etmeyi düşünüyorum bakalım. Senin test günün ne zaman pekiCanım belirti arama zaten o hiç belli olmuyor sen yinede denilen günü bekle olur inşallah![]()
Çok teşekkür ederim . Geçen sefer hiç test yapmadım direkt 12. Gün yapmıştım ama bu sefer evde erken gebelik testleri ile takip etmeyi düşünüyorum bakalım. Senin test günün ne zaman peki
Eden yok ki beklentinizAyın 24 ünde benim yine bir beklentim yok maalesef ama olur inşallah Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın![]()
Canım benim 3. Transferim yani diğer ikisinde erken test de yaptım kan da verdim bekleyip negatif çıktı o yüzdenEden yok ki beklentiniz