- 1 Şubat 2024
- 890
- 615
- 23
- Konu Sahibi LunaLovegoodd
-
Bende 14 haziranda 2 tane 5. Gün dondurulmus transfer oldum hıcbisey hissetmiyorum ilk gün kasiklarim çok agridi arada verim agriyo ateşim cikiyo ve çok sistimKızlar merhaba ,
14 Haziran cumartesi 5aa tek embriyo transferim oldu. Pazar gününden itibaren bel ağrısı başladı ama bugün daha iyi. Transferden sonra bi şişkinlik var henüz geçmedi. Ve doluluk hissi oluyor bazen kasık taraflarında. Sizde belirtiler oldu mu ?
Test günüm 24 haziran ama gitmeden önce evde test yapicam belki 2 gün sonra yaparım beklemek çok stresliBende 14 haziranda 2 tane 5. Gün dondurulmus transfer oldum hıcbisey hissetmiyorum ilk gün kasiklarim çok agridi arada verim agriyo ateşim cikiyo ve çok sistim
Ben de 7 haziranda oldum sabah test vereceğim 3 denemem bu ilaçlardan kaynaklı olabilir benim de ara ara kaşık batmalarım ve duygu geçişlerim oluyor umarım tutunma belirtisidirKızlar merhaba ,
14 Haziran cumartesi 5aa tek embriyo transferim oldu. Pazar gününden itibaren bel ağrısı başladı ama bugün daha iyi. Transferden sonra bi şişkinlik var henüz geçmedi. Ve doluluk hissi oluyor bazen kasık taraflarında. Sizde belirtiler oldu mu ?
Beni de ateş basıyor bazen o progestandanmış. Benimde 24 Haziran ama erken yapma bence eğer çıkmazsa moralin bozulmasın kuzum yoksa benimde yapasım var da korkudan yapamıyorumTest günüm 24 haziran ama gitmeden önce evde test yapicam belki 2 gün sonra yaparım beklemek çok stresli
İnşallah canım güzel haberler bekliyorum o zamanBen de 7 haziranda oldum sabah test vereceğim 3 denemem bu ilaçlardan kaynaklı olabilir benim de ara ara kaşık batmalarım ve duygu geçişlerim oluyor umarım tutunma belirtisidir
Bugin erken gebelik testi yaptım sadece benim gördüğüm çok çok silik bi çizgi var yada ben öyle görmek istiyorum ama moralim bozulmadı hem ilk idrarla yapmadım hemde çok erken dahaBeni de ateş basıyor bazen o progestandanmış. Benimde 24 Haziran ama erken yapma bence eğer çıkmazsa moralin bozulmasın kuzum yoksa benimde yapasım var da korkudan yapamıyorum
Test yaptinizmi acaba sonucu merak ettimBen de 7 haziranda oldum sabah test vereceğim 3 denemem bu ilaçlardan kaynaklı olabilir benim de ara ara kaşık batmalarım ve duygu geçişlerim oluyor umarım tutunma belirtisidir
Insallah güzel haber verirsiniz bize bekliyoruzBen de 7 haziranda oldum sabah test vereceğim 3 denemem bu ilaçlardan kaynaklı olabilir benim de ara ara kaşık batmalarım ve duygu geçişlerim oluyor umarım tutunma belirtisidir
Çok erken yapmışsın canım örnekler tabiki var 7. Gün negatif 8. Gün pozitif çıkan ama sen test gününü bekle bence boşuna moralin bozulmasın yok sanıpKızlar bende 12 haziranda dondurulmuş 4. Gün embriyosu transfer oldum. Bugün 7. Günüm bir idrar testi yaptım evde negatif. İkinci çizgi hiç bir şekilde görünmüyor. Sizce bi kaç gün sonra pozitif çıkma ihtimali var mı. Daha önce duyduğunuz bildiğiniz örnekler var mı. Çok canım sıkıldı
İnşallah güzel sonuçlar görmeyi nasip etsin Allah bize canımBugin erken gebelik testi yaptım sadece benim gördüğüm çok çok silik bi çizgi var yada ben öyle görmek istiyorum ama moralim bozulmadı hem ilk idrarla yapmadım hemde çok erken daha
Ben de 7 haziranda oldum sabah test vereceğim 3 denemem bu ilaçlardan kaynaklı olabilir benim de ara ara kaşık batmalarım ve duygu geçişlerim oluyor umarım tutunma belirtisidirKızlar merhaba ,
Maalesefİnşallah canım güzel haberler bekliyorum o zaman
Insallah Rabbım hayırlısını nasip etsin olsada olmasada nasip çok büyük acı yaşadım Rabbım halimi biliyo anne olmaya ihtiyacım var isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin bizede insallahİnşallah güzel sonuçlar görmeyi nasip etsin Allah bize canım
Lütfen üzülme nasip olduğu zaman vakti geldiğinde zaman verecektir rabbimBen de 7 haziranda oldum sabah test vereceğim 3 denemem bu ilaçlardan kaynaklı olabilir benim de ara ara kaşık batmalarım ve duygu geçişlerim oluyor umarım tutunma belirtisidir
Maalesef
Çok üzgünüm inan … Allahım kısa sürede kavuştursun bebeklerimizeBen de 7 haziranda oldum sabah test vereceğim 3 denemem bu ilaçlardan kaynaklı olabilir benim de ara ara kaşık batmalarım ve duygu geçişlerim oluyor umarım tutunma belirtisidir
Maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?