- 5 Temmuz 2022
- 2.139
- 3.179
- 83
- Konu Sahibi LunaLovegoodd
-
Opuda kaç saat kaldınızBende pcos var 100 yumurta toplandi 40 tanesi dollendi 5. Güne 6 tane kaldı dondurduk 2 tane kaliteli transfer oldum pcos olmak çok zor amh 11.17 ohss olmadan atlattım şükür karnım su topladi oda ilaçlarla normale döndü
Ayyyy maşallahBende pcos var 100 yumurta toplandi 40 tanesi dollendi 5. Güne 6 tane kaldı dondurduk 2 tane kaliteli transfer oldum pcos olmak çok zor amh 11.17 ohss olmadan atlattım şükür karnım su topladi oda ilaçlarla normale döndü
Doktorda şaşırdı meslek hayatında ilk defa 100 yumurta toplamis amh çok yuksek opuda 1 saatten fazla kaldım 3. Gün 39 tane vardı dondurmadilar 5. Günde sadece 1. Kalite olanları donduralim dediler hepsi 5aOpuda kaç saat kaldınızgerçekten 100 yumurta mı şaka mı yapıyorsunuz ? Yaş 41 yazıyor imkansız gibi
Yaş tan dolayı kalitesiz yumurta daha çok ben ileri derecede pcosluyum bu yaşıma kadar hiç ilaçsız adet gormedimAyyyy maşallahama o kadar yumurtadan nasıl 5. Güne giden 6 tane oldu ki biraz az geldi bana.
İyi bari geçmiş vallahi çok zor bişey o
Var gibi canım hayırlı olsunÜstten alta doğru koyulasma var sanki çizgilerde en alttaki bu sabah yaptigim
Var gibi duruyor
Hepimiz güzel haber aliriz insallahVar gibi canım hayırlı olsun
Insallah hepimiz güzel haber alirizVar gibi duruyorİnşallah hayırlı haberler alın
Sen naptın canım test yaptınmıİnşallah amin canım
Pozitif kuzum çok şükür 190 çıktı 8. Gün değerimSen naptın canım test yaptınmı
Ay masallah tebrık ederım darısı basımıza ınsallahPozitif kuzum çok şükür 190 çıktı 8. Gün değerim
Çok teşekkür ederim balım Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyuAy masallah tebrık ederım darısı basımıza ınsallah
Amınnn ınsallahÇok teşekkür ederim balım Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
Merhaba çok sevindim öncelikle hayırlı olsun sağlıklı şekilde inşallah kucağına alırsınPozitif kuzum çok şükür 190 çıktı 8. Gün değerim
Amin inşallah canım Allah razı olsunMerhaba çok sevindim öncelikle hayırlı olsun sağlıklı şekilde inşallah kucağına alırsın2 gün sonra tekrar kan verdin mi artış ne olmuş ?
MaşallahhhAmin inşallah canım Allah razı olsun525 olmuştu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?