- 1 Şubat 2024
- 972
- 684
- 23
- Konu Sahibi LunaLovegoodd
Pozitif düşün pozitif olsun canım stres yapmaMaşallahhhdarısı başıma inşallah test günüm yarın ama korkudan stresten heycandan bayılcam sanki bugün

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pozitif düşün pozitif olsun canım stres yapmaMaşallahhhdarısı başıma inşallah test günüm yarın ama korkudan stresten heycandan bayılcam sanki bugün
Kan verdinmi canım merak ettim insallah güzel haber verirsin bizeMaşallahhhdarısı başıma inşallah test günüm yarın ama korkudan stresten heycandan bayılcam sanki bugün
Verdim dün fakat güzel haber veremiyorum 11,5 çıktı değerKan verdinmi canım merak ettim insallah güzel haber verirsin bize
Bence umudunu kaybetme 5 in üzeri gebelik sayılıyor insallah pazartesi yükselmiş olur dualarim seninleVerdim dün fakat güzel haber veremiyorum 11,5 çıktı değerpazartesi tekrar vereceğim fakat umudum asla yok
Çok teşekkürler Allah razı olsunBence umudunu kaybetme 5 in üzeri gebelik sayılıyor insallah pazartesi yükselmiş olur dualarim seninle![]()
Yine yaz sonucu olurmu canım Rabbım ol deyince olmayacak hicbisey yok hayırlı guzel haber nasip etsin insallahÇok teşekkürler Allah razı olsun![]()
Tabii ki Allah ol der ve olur ama hiçbir umudum yok en azından netleşsin yoksa da bileyim ki bende düşünmekten vazgeçeyim artık arafta kalmak çok kötü çünkü. Akşam vereceğim kan testiniYine yaz sonucu olurmu canım Rabbım ol deyince olmayacak hicbisey yok hayırlı guzel haber nasip etsin insallah
Rabbım hayırlısıyla nasip etsin etmezse vardır bi bildiği vakti zamanı gelmemiştir üzülme insallah güzel haber vereceksin bekliyorumTabii ki Allah ol der ve olur ama hiçbir umudum yok en azından netleşsin yoksa da bileyim ki bende düşünmekten vazgeçeyim artık arafta kalmak çok kötü çünkü. Akşam vereceğim kan testini
Kan verdinmi canimTabii ki Allah ol der ve olur ama hiçbir umudum yok en azından netleşsin yoksa da bileyim ki bende düşünmekten vazgeçeyim artık arafta kalmak çok kötü çünkü. Akşam vereceğim kan testini
Verdim maalesef 2,68 olarak gerilemi kimyasal gebelik..Kan verdinmi canim
Rabbım hayırlısını nasip etsin insallah bi daha denersin vakti gelmemiştir moralini bozmaVerdim maalesef 2,68 olarak gerilemi kimyasal gebelik..
Amin cümlemiz içinRabbım hayırlısını nasip etsin insallah bi daha denersin vakti gelmemiştir moralini bozma