14 kilo vermemiz lazım :)

cimbomlukiz

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2012
3.377
6.485
36
arkadaşlar daha önce burdan birbirimize destek olarak istediğim kiloya ulaşmıştım.
Şimdi 14 kilo fazlam var diğer bir konu altında bir arkadaşımızın 7 günde 5 kilo verdiği elma diyetini okumuştum çok etkilendim bugün bende başlıcam ve beşibir yerde çayı içicem sizde katılıp destek olursanız çok sevinirim sabah 1 dilim ekmekle kahvaltı yaptım öğlen sade elma yicem ve gün içerisinde bol su tüketicemm yalnız bırakmayın :)

canım ben de bugün hurma diyetine başladım. benim de 10-15 kg vermem lazım. jillian a başladım incelmek için. istersen birbirimize destek olabiliriz:KK19:

ben aralıktan beridir rejimdeyim. 80 idim. 63 e düştüm. şu an 64 üm. 58 - 57 leri bir görsem rahat nefes alıcam. kilo alarak meğer kendime ne büyük bir kötülük yapmışım. 57 ye yolculuğum devam ediyor. bende takipteyim. ama şöyle bişi var ki ben şu diyeti yapıyorum diyebileceğim bi tarz model yok. kafama eseni yiyorum. tek dikkat ettiğim kalori hesabı. gün geldi pizza yedim. gün geldi pirinç pilavı...

herkese bol düşüşler :))

ben öyle yaparak hiç kendime engel olamadım. hatta dün akşam magnum götürdüm. kendimi iyi hissedemedim. şimdi belki bu diyet kendime getirir beni. ben de 58-59 falan hedefliyorum. bakalım olursa...

kızlar desteğniz için çok teşekkürler bende kolay kolay hiç diyet yapamam bütün gün yemek yemem akşam cips görünce dayanamam gibi ama artık pes edip zayıflamam lazım çünkü ekimde düğünüm var :anneadayı: bende basen problemi var ne kadar diyet yapsamda sporda yapmam şart birbirimize destek olalım En Büyük KK ben bu sabah sade cornflakes yedim kararlıyım gidicek bu kilolar bende 68 kiloyum 58 olmam lazım ama 55 olursa :KK47:

ben sabahları jillian 30 day shred yapıyorum. diğerlerine göre kolay sayılır. dene istersen bugün 4. günüm bitti. level 1 10 gün sürüyor. nette resimler var bak istersen
bu sabah 2 hurma yedim. hurma diyeti yapacaktım dün beceremedim yine yedim. akşamları tutamıyorum kendimi. ne yapmalıyım bilmiyorum

olabilir canım akşam bakarım spor önemli akşamları gerçekten zor oluyor tek bir diyete sabit kalamıyoruz oyüzden ekmek pilav makarna gibi yiyecekleri akşam tüketmesek kaloriden belki kazanabiliriz

ben aralıktan beridir rejimdeyim. 80 idim. 63 e düştüm. şu an 64 üm. 58 - 57 leri bir görsem rahat nefes alıcam. kilo alarak meğer kendime ne büyük bir kötülük yapmışım. 57 ye yolculuğum devam ediyor. bende takipteyim. ama şöyle bişi var ki ben şu diyeti yapıyorum diyebileceğim bi tarz model yok. kafama eseni yiyorum. tek dikkat ettiğim kalori hesabı. gün geldi pizza yedim. gün geldi pirinç pilavı...

herkese bol düşüşler :))

canım merhaba, kalori hesabıyla zayıfladığını söylemişsin, görünce birden ümitlendim. :KK9:ben de kalori hesabı yapıyorum 15.günümdeyim, tartılmadım henüz ama hafif süzüldüğümü hissediyorum :KK49: öncelikle sen kendine kaç kalori sınır koydun onu merak ettim. ben 1000 kalori alıyorum günlük maksimum. çünkü hareketsiz biri olduğum için yaktığım kalori de düşük. günlük bazı sitelerde 1570 bazılarında 1700 küsür çıkıyor hesaplayınca... 1000 kalori için ne diyorsun, böyle devam etsem verir miyim... bu arada boyum 1.60, kilom 63.

canım merhaba, kalori hesabıyla zayıfladığını söylemişsin, görünce birden ümitlendim. :KK9:ben de kalori hesabı yapıyorum 15.günümdeyim, tartılmadım henüz ama hafif süzüldüğümü hissediyorum :KK49: öncelikle sen kendine kaç kalori sınır koydun onu merak ettim. ben 1000 kalori alıyorum günlük maksimum. çünkü hareketsiz biri olduğum için yaktığım kalori de düşük. günlük bazı sitelerde 1570 bazılarında 1700 küsür çıkıyor hesaplayınca... 1000 kalori için ne diyorsun, böyle devam etsem verir miyim... bu arada boyum 1.60, kilom 63.

1100 - 1200 arasında kaldım. ben hafta da 3 4 gün koşu bandına biniyorum. bazı günler 20 dk bazı günler 1 saat. yorgunluğuma bağlı olarak :) ilk başta kilo vermen biraz zor olacak. çünkü zaten çok kilolu değilsin. misal aynı diyeti yapan 100 kilo biri bir ayda 8 kilo verirken 65 kilo biri 3 kilo verebilir.

ama sabır :)) elbette ki vereceksin :))

bu arda aynı boydayız. benden 1 kilo zayıfsın :))

1100 - 1200 arasında kaldım. ben hafta da 3 4 gün koşu bandına biniyorum. bazı günler 20 dk bazı günler 1 saat. yorgunluğuma bağlı olarak :) ilk başta kilo vermen biraz zor olacak. çünkü zaten çok kilolu değilsin. misal aynı diyeti yapan 100 kilo biri bir ayda 8 kilo verirken 65 kilo biri 3 kilo verebilir.

ama sabır :)) elbette ki vereceksin :))

bu arda aynı boydayız. benden 1 kilo zayıfsın :))

canım benim senin gibi spor yapma şansım yok şu sıralar, aşırı yoğunum final sınavlarım başlayacak tezim var vs. sporla destekleyemiyorum şimdilik ama yaz tatilinde yapacağm inşaallah.. seninki büyük başarı maşaallah tebrik ederim, normalde hiç sabırlı biri değilimdir, iradem de yoktur normal diyetleri en fazla 3. günde bırakırım ama bu kalori hesabı oyun haline dönüştü zevk alıyorum yaparken :KK76:

X