14 kiloluğum hayırlı olsun

Nemesis5

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2014
208
118
103
Antalya
İlk önce "14 kiloluğum" diyeceğim buraya "günlüğüm değil çünkü günleri erteleyebilirim ama kiloları asla.
Baktım gördüm çevremde ben kilo vermek istemesem de çevre buna zorluyor 16 yaşında 73 kiloyum.Bu yıl çok zor bir yıl geçirdim.Yatılı okuyorum alışamadım daha sonra okul değiştirme durumları oldu ama okula döndüm tekrardan,üst dönemler bu yıl çok uğraştılar benimle dalga konusu oldum,dedemin vefatını evci cıktığım zaman öğrenebildim falan derken 69 kilodan 76 ya kadar çıktım çok şükür ki 73 kiloya inebildim.1.74 boyundayım ve yaz sonuna kadar 58 kilo olmak istiyorum. Bu kiloluk ilk ve son günlüğüm olucaktır devamını beklemeyiniz :sly::)

Son düzenleme:
Kimse yorum yapmamış neyse ben anlatayım yine de anlatıcağımı. Tatil olunca bir de aile yemeyi sevdiğinden başlayamadım diyete pek sağlam ama yılmak vazgeçmek var mı yok tabii ki. Jillian michaelse başlıcam bu akşam açıkçası kendimi diyete hiç hazır hissetmiyorum beynimde kıtlık düşüncesi en üst düzeyde umarım bu düşünceyi atlatabilirim Nasıl yapıcagımı bilmiyorum :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunlugun hayirlii olsunnn umarmm hedefledigini yapabilirsin :)

Sevgili kiloluğum
Bir kaç gündür araştırma yapmaktaydım nihayet sonuçlandı.Küçük öğünlerle 2-2.5saat arayla saat 6ya kadar beslenicem ve her gün yarım saat koşu yapıcam yarın başlıyorum.
Hedefe kalan gün: 101
Kalan kilo:14

iyi akşamlar günlüğün hayırlı olsun benim de 13 kilo vermem lazım burdan yardımcı olalım birbirimize

iyi akşamlar günlüğün hayırlı olsun benim de 13 kilo vermem lazım burdan yardımcı olalım birbirimize

Çok sevinirim kaç yaşındasınız,Nasılsın beslenerek kilo vermeyi planlıyosunuz?

73.3 kilo ile bugün diyetime başlıyorum Allah yüzümüzü kara cıkarmasın amin

Kahvaltı: 1,5 çeri domates,yarım salatalık,2 kibrit kutusu peynir,4zeytin

slm canım 27 yaşındayım karatay tarzı beslenereek kilo vermeyi hedefliyorum ben de yarından itibaren başlayacam canım

slm canım 27 yaşındayım karatay tarzı beslenereek kilo vermeyi hedefliyorum ben de yarından itibaren başlayacam canım

Aslında ben de bu akşam film keyfi yaptık kaçırdım yarın beraber başlarız o zaman ben karatayla 2 yıl önce 6-7 kilo vermiştim ama bu yıl sıkılıyorum evde ara öğünle yapınca daha kolay oluyo krize girmiyorum. Bir de ilk günler pazara kadar yani az yiyerek mide küçültme ve diyete alıştırma yapıcam

Kahvaltım:1,5 çeri domates,çeyrek salatalık,2 kibrit kutusu peynir,5zeytin

Ara:2şeftali
Öğlen:fırında yarım orta boy patatesve tavuk 1çeri domates 2 kiraz

Akşam biraz karbonhidrat yüklü oldu ama olsun 4 yk pirinç pilavı, yarım fırında patates,1 tabak terbiyesiz şehriye çorbası

Canım çok tatlı bir şeyler istiyor ama kendime hatırlatıyorum yapıcam inşallah

Kahvalti: 2 çeri domates 6 zeytin 2 dilim kaşar yarım dilim tereyağlı ballı ekmek şekersiz çay
Ara: 2 kücük kayısı

Öğlen: 1 tabak şehriye çorbası,3 yk kaşığı yoğurt
Ara: 1 küçük şeftali
Akşam: 4 köfte 2 avucum kadar çörek

Ahh be günlüğüm be annem almış çikolatalari yapmis corekleri bir de regliyim hic sorma aklimdan bi ses gidip ye nolcak diyo ama isin asli canim da o kadar cekmiyo su corekleri yemeseydim iyiydi hep onlar bozdu psikolojimi ama annemle abim cok zorluyo ye diyet yapma diye onlara bile soylemedim her ogun onume koyuyolar 1 somon dilim ekmegi ama her seferinde tirtiklayip yiyormus gibi yapiyorum. Acikcasi diyetteyim diyorum da neye gore diyet yapiyorum bilmiyorum gurulduyo karnim ben de 3 yasaktan yemeden doyurmaya calisiyorum haydi hayirlisi spor da kaldi bu aralar

Kiloluğum inanamıyorum şu saatte hiç üşenmedim jillian level 1/1 yaptım hiç tatlı falan da yemedim kendime kendimi kanıtlamış oldum bu yaz kesinlikle bu iş biticek

Back
X