14 Nisan - 9 Mayıs 2021 Venüs Boğa Burcunda - Burcunuza Etkileri

Nhessa

Nirvana
Pro Üye
13 Eylül 2013
51.275
2.645

boğa9.jpg

Venüs Boğa burcuna geçiyor, aşkın, güzelliklerin zamanı başlıyor!​

Venüs Boğa burcuna geçiyor, etkileri neler?​

Venüs Boğa burcuna 14 Nisan akşamında geçiyor, etrafa güzellikler saçmaya başlıyor, etkilerine bakalım bize neler getiriyormuş?

Venüs genel anlamı ile aşk, sevgi, güzellik ve para demektir, Boğa ve Terazi burcunu yönetir, bunların karşıt burcu olan burçlarda da Mars yönetiminde olduğundan rahat etmez. Bir süredir Koç burcundaki ilerleyişi Venüsü zor durumda bıraktı bu da haliyle bize ilişkiler, sevgi ve para konularında zorlanma olarak yansıdı. Şimdi ise yönettiği ve çok sevdiği Boğa burcuna geçerek hem daha rahat olacak hem de bize sevgi ve güzellikler saçacak. Hatta Boğa burcuna geçtikten birkaç gün sonra Uranüs ile kavuşumu aktif olacağından bize aşk, ilişkiler, güzellikler ve para konularında sürprizli durumlar getirecek.

17-23 Nisan arasında Venüs – Uranüs kavuşumunun aydınlatıcı, sürprizli ve açılımlar yapıcı etkisi aktif olacak. Bu dönemde beklenmedik gelişmeler, sürpriz aşklar, sürpriz ayrılıklarda (haritalara göre değişir) olabilir. Yine para konularında da beklenmedik ve sürprizli gelişmeler yaşanabilir. Venüs’ün Boğa burcundaki seyri kendimizi şımartma, keyiflere odaklanma, yeme – içmeyi abartmaya sebep verebilir.

Bu dönemde hayatımızda ve kalbimizde sevgiyi artırmak için iyi etkiler var. Keyif verici şeylere odaklanmak ve biraz tembel olabilmek bu etkinin dikkat etmek gereken tarafı. Diyet v.b şeyler için ise zor bir dönem olacak, diyet yapayım derken canınızın daha çok tatlı istemesi mümkün. Aşk konularında sağlam temeller atılabilen, maddiyatla ilgili konularda güzel gelişmeler yakalanabilecek bir dönem olacak. Güzellik konularında girişimler yapmak isteyenler içinde güzel bir dönem olacak, yine bakım, moda ve alışveriş konuları da bu dönemin iyi etkileri arasında. Sevgililer ve eşler arasında güzel uyum olabilecek bir dönem… Aşkın, sevginin ve güzelliklerin parlaması bu dönemin etkileri arasında…

9 Mayıs’a kadar Venüs Boğa burcunda bulunacak ve bu yılın en rahat ve güzel dönemini bize verecek. Güzel gelişmeler olsun, en önemlisi aşk ve sevgi olsun, kalplere dolsun…

Venüs Boğa geçişinin burçlara etkilerini kısaca yayınlıyorum; Yükseleninize göre okumanız daha doğru olacaktır…

Yükselen Koç: Bu güzel etki para alanınızda olacak, lükse para harcamanız da güzel kazançlar sağlamanız da bu dönemde mümkün!

Boğa ve Yükselen Boğa: Bu etkiden en güzel etkilenenler tabiiki burcu veya yükseleni Boğa olanlar. En yüksek etkiyi siz alıyorsunuz ve hayatınızın her alanına güzellik, sevgi, aşk ve iyi duygular yayılıyor…

Yükselen İkizler: Kapalı kapılar ardında yapılan işler ve konuşulan konular söz konusu, beklenmedik yerlerden gelen yardımlarda. Yine sağlığınız ile ilgili güzel bir iyileşme dönemi olabilir. Gizli aşklarda bu dönemde söz konusu olabilir.

Yükselen Yengeç: Sosyal çevrenizde güzel bir dönem, arkadaş toplantılarına ve aktivitelere katılabilirsiniz ve sizde iyi gelebilir. Yine hayalleriniz yolunda güzel adımlar atabilirsiniz. Sosyal çevreden bir aşk itirafı da gelebilir…

Yükselen Aslan: Kariyeriniz ve ilişkileriniz bu geçişten güzel etkilenecek. Bir evlilik kararı veya işinizde güzel gelişmeler bu dönemde söz konusu…

Yükselen Başak: Eğitimler, seyahatler ve yabancılarla ilgili konularda güzel gelişmeler ve güzel başlangıçlar söz konusu olacak… Güzel ve sürpriz bir seyahat olabilir ve size çok iyi gelebilir, keyifli etkiler devrede…

Yükselen Terazi: Parasal konularda Teraziler için güzel etkiler mevcut, ailenin parası, miraslar, ortak yapılan işlerden parasal destekler ve bankalarla ilgili konularda güzel gelişmeler söz konusu… Bu etki sizin burcunuz içinde iyi olacağından keyifli ve güzel bir dönem başlıyor sizin için…

Yükselen Akrep: Karşıt alanınızda olan bu etki size de güzel gelecek ve ikili ilişkiler alanında etki edecek. Hem ortak yapılan işler, hem danışmanlık gibi yapılan işler ve aşk- evlilik konularında güzel gelişmeler söz konusu olacak.

Yükselen Yay: Bu etki sizin iş ve sağlık alanınızda olacak, bu etki ile sağlığınızda iyi bir dönem ve iş alanında güzel gelişmeler söz konusu olabilecek.

Yükselen Oğlak: Bu geçiş sizin aşk, çocuklar ve hobisel işler alanınızda olacak, yeni bir aşk, ilişkinizde güzel bir dönem, bebek haberi veya çocuklarınızla ilgili güzel bir dönem yaşanması söz konusu.

Yükselen Kova: Aileniz, eviniz ile ilgili konularda güzel gelişmeler bu dönemde söz konusu. Evinizde bir yenilenme, yeni dekorasyon, eşyalar veya bir ev taşıma bu dönemde söz konusu olabilir.

Yükselen Balık: İletişim, seyahatler, akrabalar, kardeşlerle ilişkiler alanınıza yansıyacak bu güzel etkiler. Bu dönemde yapacağınız bir seyahat size iyi gelebilir.






Güliz Kına
 

14 Nisan-9 Mayıs 2021 Venüs Boğa Burcunda: Verimli Topraklar​

Sevgi, para ve keyifli zamanların gezegeni Venüs yönettiği Boğa burcuna geçiyor. Güçlü yerleşimde ilerleyecek Venüs sebebiyle hem ruhumuz hem de gözümüzü doyurmak isteyeceğimiz bir dönem geçireceğiz. Materyal düzlemde de yüzümüz gülebilir. Kendimizle daha barışık, tatminkar hissedebilir, güvenlik alanımızı ihlal eden insanlara karşı ise katı tutumlar takınabiliriz. “Güven” teması hem iş hem özel ilişkilerde oldukça önemli hale gelecektir. Huzurlu hissetmemizi sağlayan koşullara yenilerini kazandırırken zoraki devam eden ve tarafların birbirine yeterli değeri sunmadığı ilişkiler ise sekteye uğrayabilir.

merkür astroloji


Venüs Boğa transitinin burçlara etkisi: (Yükselen burcunuzu okumanızı öneririm)

KOÇ: Cebinizin bereketi artıyor ancak harcamalarınız da artacaktır. Güzellik, estetik, dekor ve modaya yönelik harcamalar yapabilirsiniz. Çalıştığınız işyerinde zam alabilirsiniz. Sahip olduğunuz eşyalara yenilerini ekleyebilirsiniz. Ticarette başarılı girişimler, satış ve anlaşmalar dikkat çekebilir. Kendi değerinizi önce kendiniz biçebilir, başkalarının sizi tesir altında bırakmasına izin vermek istemeyebilirsiniz. Kolayca güvenlik alanınıza sokabileceğiniz türden insanlarla ilişkiye başlayabilirsiniz.


BOĞA: Her konuda neşeli, keyifli hissedebilirsiniz. Para, aşk ve sosyal ilişkiler konularından en az birinden yeni bir başlangıç yapma ihtimaliniz yüksek. İmajınızda da yenilikler yapabilirsiniz. Estetik yaptırma düşünceleriniz olabilir. Doğal görüntünüzle de her zamankinden daha canlı olacaksınız. İlişkiniz var ise yeni bir aşamaya taşınabilir. Hediyeleşme, iltifatlar, flörtler öne çıkabilir. Toprak işleri, çiçekçilik, gıda sektörü ile bağlantılıysanız işinizde bereketlenme görülebilir.


İKİZLER: Bilinçaltınıza attığınız negatif düşüncelerden arınabileceğiniz bir dönem. Yalnız başınıza doğada vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Ruhsal olarak kendinizi dinlemek, sezgilerinizle yol almak istemeniz mümkün. İlişkilerde belirsizlikler devam etse de akışta kalmayı daha rahat becerebileceksiniz. Yüksek meblağ harcamalar yaparak bir anda para kaybetmemeye dikkat etmelisiniz. Kimileriniz iş veya özel nedenlerden dolayı doktor kontrolleri, tahlil veya raporlar ile sık sık ilgilenebilir.


YENGEÇ: Sosyal çevrenizde etkin rol alabilirsiniz. Grup liderliği, organizatörlük gibi işleriniz var ise insanlarla daha rahat iletişim kurabileceğiniz bir süreç olabilir. Arkadaşlarınızla bahar ve yaz aylarında gerçekleştirmek üzere planlar yapabilirsiniz. Geleceğinizde kendinizi görmek istediğiniz yere konumlamaya başlayabilirsiniz. Sürpriz tanışmalar olabilir, meslektaşlarınız arasında iş sebepli bağlantılar kurabilirsiniz. Bu sayede de gelirlerinizde de artış yaşanabilir.


ASLAN: Meslek hayatınız ön plana çıkıyor. Daha paylaşımcı, yaratıcı ve keyifli hissedebilirsiniz. Güçlü kişiler ve patronlarınızla iletişiminiz olumlu ilerleyebilir. Mazeretleriniz anlayışla karşılanabilir. Hayati amaçlarınız da daha görünür olacaktır. İmajınız, statünüz ile beraber insanların dikkatini normalden fazla çekebilirsiniz. Kişisel başarılarınız ev ortamınıza da olumlu yansıyabilir. Konumu yüksek insanlarla ilişki başlangıçları olabilir.


BAŞAK: Medya, büyük ticari işler veya akademik kariyere sahipseniz bu dönemden maksimum verim elde edebilirsiniz. Projeleriniz onay alabilir, atamalarınız açıklanabilir. Kimileriniz yurt dışı ile bağlantılar kurabilir veya seyahat edebilir. Hayata ve sevgi ilişkilerine bakış açınızı değişime sürükleyecek ve akabinde iyileştirecek gelişmeler ile karşılaşabilirsiniz. Gelişime, öğrenmeye çok açık olacağınız bu dönemde insanlara söz verirken daha dikkatli olmalısınız.


TERAZİ: Yatırımlarınıza odaklanabilirsiniz. Eş veya ortağınız sayesinde de kazançlarınızda artış görülebilir. Prim, ikramiye, miras ve kredi yoluyla da hakedişleriniz olabilir. Cinsel yaşamınız hareketlenebilir fakat mevcut ilişkinizde dönüşüm yaşama olasılığınız da mümkün. İçinde bulunduğunuz şartlara farklı yönden bakabilirsiniz. Yalnızsanız tutkulu birlikteliklere çekilebilirsiniz. Okült, ezoterik, psikoloji, felsefe ve araştırma odaklı konuları merak ederek derinleşebilirsiniz.


AKREP: İlişkiler öne çıkıyor. Yalnız kalmak istemeyeceğiniz paylaşıma önem vereceğiniz bir dönem. Verimli ve gelecek vaad eden bir birlikteliğiniz var ise evlilik planları içerisine girebilirsiniz. Size fayda getirecek yeni insanlar hayatınıza dahil olabilir veya olan yakınlarınızla samimi ve eğlenceli buluşmalar gerçekleştirebilirsiniz. Ortaklık, işbirlikleri ve danışmanlıklardan gelir elde edebilirsiniz.


YAY: Sorumluluklarınızı toptan ele alma zamanınız. İş ortamınızda veya gündelik rutininiz de aksayan sizi zorlayan bir konu var ise derleyip toplama ihtiyacı olabilir. Yapacağınız düzenlemeler sizi daha keyifli hissettirecektir. Uyku düzeni, beslenme ve spor alışkanlıklarınız da buna dahil. Evcil hayvan edinmek var ise yakından ilgilenerek eğlenceli oyunlar oynayabilirsiniz. Çalışma/ekip arkadaşlarınızla iletişiminiz başarılı, dayanışmanız da yüksek olabilir.


OĞLAK: Aşk dolu günler geçirebilirsiniz. Hayatınızda biri var ise romantik paylaşımlar yapabilir, birlikte gezebilirsiniz. Yalnızsanız yeni flörtler yaşamınıza dahil olabilir. Yaratıcılığınız, yeteneklerinizle de yakından ilgilenebilirsiniz. Kimileriniz yatırımlarına odaklanabilir. Spekülasyonda şansınızı denemek isteyebilirsiniz. Arzu ediyorsanız şayet hamile kalmak için şartlar uygun olabilir. Çocuğunuz var ise daha sevgi dolu vakit geçirmeniz beklenebilir.


KOVA: Ev ortamınıza huzur ve konfor gelebilir. Aile ilişkilerinizde anlaşmazlıklar var ise barış sağlanabilir, tatlı dilli üslup ile sorunları çözebilirsiniz . Kimileriniz uzun zamandır istediği dekoratif ürünleri, malzemeleri evine alabilir. Sosyal ilişkileriniz de dışarıdan ziyade daha çok evde şekillenebilir. Evden çalışıyorsanız daha mutlu olabilirsiniz. Dostlarınız arasında davetler düzenleyebilirsiniz.


BALIK: Eğitim hayatınız devam ediyorsa daha istekli ve keyifle çalışabilir, araştırmalarınızı yapabilirsiniz. Öğretmenlerinizle iletişiminiz iyi olabilir. Sınavlarınız ve evrak süreçleriniz var ise akıcı şekilde ilerleyebilir. Araç ve gereçler satın alabilirsiniz, var ise arabanızın bakımını yaptırabilirsiniz. Mental olarak dinlenmek, arınmak için de doğru zamanlar. Pozitif düşünceyi kendinize daha kolay çekebilirsiniz. Kendinize inancınız artabilir. Sosyal medya ve topluluklarda konuşmalarınız beğeni toplayabilir.


Begüm Minkis
 
taurus.jpg

14 Nisan 2021 20.22 de Venüs Boğa burcuna giriyor. Bu hafta için etkileri oldukça uyumlu. İlişkilerde istikrar ve uyum getirebilir. Huzurlu bir ortam sağlayabilir.

Venüs Boğa burcunda yöneticidir. Doğasının özelliklerini en iyi şekilde yansıtır. Aşk, ilişkiler,para, sanatsal konular,yaratıcı işlerden yana avantaj sağlar. İlişkilerde sağlam ve uzun süreli ilişkiler arayanlar için güzel zamanlardır. İlişkilerde tek kişiye bağlılık ve sabır oldukça yüksektir. Lüks şeyler zamanıdır. Konfor zamanıdır. Hayattan keyif alma zamanıdır. Güvence zamanlarıdır. Maddi konularda da güvende olmak istediğimiz dönemlerdir.

Yalnız 19-28 Nisan 2021 arasında Venüs Uranüs ve Satürn ile etkileşimde olacak. Uranüs ani değişimler, şaşırtıcı olaylar, özgürlükler, teknoloji, astroloji, tabuları yıkılması, elektrik, kazalar gibi anlamlara gelir. Satürn ise engellemek, durdurmak, sorumluluklar,inşaa etmek gibi anlamlara gelir.

Venüs 'ün Satürn ve Uranüs etkisindeki seyrinde .... ilişkilerde aradığımız sağlamlık ve güvenceyi bulmak zor olacaktır. Hatta normalde hayata bakışı bu konular üzerine kurulu olanlar ve değişimden hoşlanmayanlar için bile bu etki özgürlük zilleri gibidir. Bir tarafta özgürlük zilleri çalarken diğer tarafta gerçekçi olmak ve sorumluluk almak durumunda olmak gibi düşünebilirsiniz. Varolan ilişkinizin durumuna göre ilişkiniz bu konularda sınanabilir . Kalıcı bir ilişki ile devam etmek veya özgür olmaya seçmek durumunda kalınabilir. Bazılarınız içinse özgürlüğün anahtarı sorumlulukları zamanında yerine getirmek olabilir. Hayatınızın bir alanında bir dönüşüm ile karşı karşıya kalmak da muhtemel.

28 Nisan- 9 Mayıs2021 dönemi ise oldukça destekleyici. Güzel başlangıçlar yapmak için kullanabilirsiniz. İlişkiler, ortaklıklar, işbirlikleri vasıtasıyla güçlenebilirsiniz. Kalıcı ve sağlam ilişki başlangıçları yapabilirsiniz. Yatırım yapılabilir. Estetik , güzellik ve bakım için şahane güzel zamanlar olabilir.


AstroGözde
 

Venüs Boğa Burcuna Geçiyor I Afrodit ‘in Şans Öpücüğüne Hazır mısınız?​


aşk12.jpg

Aşkın yıldızı Venüs 14 Nisan 21:21 ‘de Boğa Burcuna geçiyor, yuvasına dönen namıdiğer Afrodit 9 Mayıs’a kadar biraz dinlenip ,yuvasında rahat hissedecek sonrasında yine yollara düşecek eh Afrodit bu, bir yerde fazla kalamaz😊
9 Mayıs’a kadar doğum haritalarımızda ki Boğa burcu temaları güçlenecek, hele bir de doğum haritanızda güzel gezegen ve açılar varsa ballı bir ay sizi bekliyor..
Boğa burcu’nun teması güç, istikrar ,maddi ve manevi zenginliktir.
Bu dönem Afrodit biz fanilere şans öpücüğü veriyor, o yüzden gökyüzünden gelen bu şansı alın , ihtiyacınız olan aşk ve para alanınızda kullanın derim.

Koç
Sevgili Koçlar, güzeller güzeli Afrodit’in para hanenize girmesiyle size kısmet öpücüklerini fazlasıyla veriyor. 9 Mayıs’a kadar parasal konularda kazanç sağlayacağınız girişimlerde bulunabilirsiniz. Kendinizi daha değerli hissedeceğiniz zaman dilimine hoşgeldiniz.

Boğa

Sevgili Boğalar, kendi burcunuza giren güzeller güzeli Afrodit size hayat öpücüğü veriyor. Hayatınızda zorlandığınız hangi alan varsa maddi ve manevi olarak rahatlayacağınız bir döneme giriş yapıyorsunuz. 9 Mayıs’a kadar şans sizden yana.

İkizler
Sevgili İkizler, Afrodit on ikinci evinize giriş yapıyor. 9 Mayıs’a kadar bilinçaltınızı şifa öpücükleriyle aydınlatıyor. Bu dönem yapacağınız her türlü bilinçaltı çalışmaları (dua, zikir ve meditasyon) size iyi gelecek.

Yengeç
Sevgili Yengeçler, on birinci evinize giren Afrodit size çekicilik ve fark edilme öpücükleri veriyor, bulunduğunuz arkadaş çevrelerinde yıldızınız parlayacak, kolektif iş birliklerinde kazançlı bir dönem. 9 Mayıs’a kadar kazançlı bir dönemi yaşayacaksınız.

Aslan

Sevgili Aslanlar, onuncu evinize giren Afrodit giriyor, kariyerinizin parlamasına aracılık yaparak toplum içerisinde sizi ön plana çıkartacak şans öpücüklerini veriyor. 9 Mayıs’a kadar bu şans öpücüklerini iyi değerlendirin.

Başak

Sevgili Başaklar, dokuzuncu evinize giren Afrodit size uluslararası konular, sosyal medya, yüksek eğitimle ilgili şans öpücüklerini veriyor. 9 Mayıs’a kadar bu konularda ilerleyebilir, ayağınıza gelen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirebilirsiniz.

Terazi

Sevgili Teraziler, sekizinci evinize giren Afrodit sizi maddi ve manevi anlamda şans öpücüklerine boğuyor. Kendinizi parasal olarak güvende hissedeceğiniz yeni ek gelir fırsatlarını deneyimleyeceğiniz bir süreç. Para kazançlarıyla birlikte kendine olan güveniniz daha da artacak.

Akrep

Sevgili Akrepler, yedinci evinize giren Afrodit aşk ve işle ilgili şans öpücüklerini size veriyor. Evlilik teklifi alabilir, söz veya nişan yapabilirsiniz. İşte güzel kazançlar elde edeceğiniz yeni fırsatlar söz konusu Afrodit sizi daha tutkulu öpecek.

Yay

Sevgili Yaylar, altıncı evinize giren Afrodit size hayatınızda uyanış öpücüklerini veriyor. Bu dönem hayatınızla ilgili önemli değişiklikler yapabilirsiniz.

Oğlak

Sevgili Oğlaklar, beşinci evinize giren Afrodit sizi aşk öpücüklerine boğuyor. Aşkta sevineceğiniz bir dönem.

Kova

Sevgili Kovalar, dördüncü evinize giren Afrodit ev alma, satma, taşınma, yuva kurmayla ilgili sizi şans öpücüklerine boğuyor. 9 Mayıs’a kadar bu konularla ilgili ayağınıza gelen fırsatları değerlendirin.

Balık

Sevgili Balıklar, üçüncü evinize giren Afrodit size yeni iş fırsatları ve kısa seyahatlerle ilgili şans öpücüklerine boğuyor. 9 Mayıs’a kadar yeni iş fırsatları yakın çevrenizle ilgili güzel haberler alabilirsiniz.




Arzum Koyuncu
 

15 Nisan Venüs Boğa; “Aşk İsterim, Aşk Olsun İsterim”​


Adsız tasarım

Venüs sonunda 15 Nisan itibariyle yöneticisi olduğu boğa burcuna geçiyor hem de Afrodit pozisyonda…
Güzellik, estetik, aşk ve maddi kaynakların temsilcisi Venüs yani bilinen diğer adıyla Aphrodite, deniz köpüğünden ve deniz kabuğundan ortaya çıkmış ve Kıbrıs’ a gitmiş burada mevsim tanrıçaları Themis’in kızları tarafından karşılanarak giydirilmiştir. Sevgilisi ve çocuklarının babası Mars yani savaş Tanrısı Arestir. Kocası ise demirci Tanrı Hephaistostur. Elbette Venüs’ ün tek sevgilisi Ares olmamıştır, Hadesten ve hatta Poseidondan da çocukları vardır. Mitteki her adım bize Venüs’ ün bir başka burcu deneyimlemesini anlatır…

Venüs doğum haritalarında boğa burcunda olduğunda, ağır oturaklı, sabit ve sağlam ilişkiler kurmaya işaret eder. Ağır ve temkinli hareket eder, ölçer tartar sağlam kararlar verir. Gerek maddi konular gerekse ilişkiler konusunda emek sarf etmekten kaçınmaz. Tenseldir sevdiklerine dokunmak, koklamak ister.

Venüs Boğa Serüveni

Koç’ un heyecanlı, hoyrat ve çocuksu neşesi yerini Venüs boğayla birlikte temkinli ve sağlam adımlara bırakacak. Venüs artık gece Venüs’ ü yani Afrodit pozisyonuna girdiği için en güçlü pozisyonunda yer alıyor olacak. Güzellik, zarafet, bolluk ve şans getirecek ancak beraberinde maalesef uzun bir süredir boğa burcunda olan Uranüsle 21- 24 Nisan da kavuşacağı için o Venüs boğanın sağlamlığı yerini hazcı, ani ve dürtüsel davranışlara bırakabilir.

“Seni sevdim, seni birdenbire değil usul usul sevdim
Uyandım bir sabah’ gibi değil, öyle değil
Nasıl yürür özsu dal uçlarına
Ve gün ışığı sislerden düşsel ovalara.”

Venüs Satürn Karesi​

23- 25 Nisan da maddi kaynakları artırmak yönünde çabalara rağmen engellere takılabilir, harcamalarda kısıtlamaya gidebiliriz. Uzun süreli, sağlam ve risk içermeyen yatırımlara yönelebiliriz. Diğer taraftan heyecan verici ilişkinizde sevgiyi alamadığınız bazılarınız için veremediğiniz yönünde sitemli zaman zaman sert söylemler dile gelebilir. Malumunuz bu tarihlerde marsta pasif agresif yengeç burcuna geçmiş olacak.

Venüs Jüpiter Karesi​

6-9 Mayıs tarihlerinde kesinleşecek olan Jüpiter etkileşimiyle birlikte ekilenlerin biçilmesi evresi başlayacak. Buğday ekip, arpa biçmediğinize emin olun! Şu ana kadar emek verdiğiniz ürünün hasadının toplanması ve beraberinde gelen yoğun harcama isteği!

Maddi girişimlerinizde destek almanızda kolaylaşabilir. İlişkinizde ahlak kurallarının, gizli saklı konuların gün yüzüne çıkarak konuşulabileceği, olayların büyümesine neden olabilir, neyse ki Venüs’ ün plütondan aldığı destekle maddi manevi krizlerin kontrolü sağlanabilir.




Özlem Somuncu
 
boğa0.jpg

KOÇ BURCU

Bugün itibariyle finansal kazancınızdaki artış ve bereket sizi mutlu etmeye başlıyor. 9 mayısa kadar finansal koşullarınızı gözeterek kararlar almayı önemseyeceksiniz. Keyfi harcamalarınız artabilir.

BOĞA BURCU

Yönetici gezegeniniz Venüs burcunuza geçiyor ve sizin için şansın arttığı, güzellik ve bereketin sizinle olduğu bir dönem başlıyor. 9 mayısa kadar ilişkilerinizde şansınız da artacak. Dış görünüşünüzde değişimler yapabilirsiniz.

İKİZLER BURCU

Venüsün Boğa burcuna geçmesi ile birlikte 9 Mayıs'a kadar ikili ilişkileri tekrar değerlendirme dönemi. İlişkiniz, ilişkinizdeki detayları kendinize saklamak isteyebilir, bir ilişkiniz yoksa daha uzakta olan ya da ulaşmanız zor birine hayranlık duyabilirsiniz. Para elinizden daha çabuk çıkıp gidebilir.

YENGEÇ BURCU

9 Mayıs'a kadar olan dönemde sosyal çevreniz ve özellikle de kadın dostlarınızdan destek almak size iyi gelecek. Bekar Yengeç'ler çevreleri vasıtasıyla yeni bir aşka yelken açabilir.

ASLAN BURCU

Kariyerinizde takdir gördüğünüz, desteklendiğiniz çok güzel bir dönem başlıyor! 9 Mayıs'a kadar olan dönemde yöneticilerinizle ilişkileriniz güzelleşiyor. Yapmak istediğiniz başvurular, görüşmeler varsa tam zamanı.

BAŞAK BURCU

Hayallerinizin peşinden gitmek için oldukça uygun ve keyifli zamanlar, gelecek planlarınız güzelleşeceği bir dönem başlıyor. 9 Mayıs'a kadar olan zaman diliminde kiminiz eğitimler ya da seyahatlerle ilgili planlar yapabilir.

TERAZİ BURCU

9 Mayıs'a kadar finansal kaynakları büyütme konusunda şanslısınız; aile ve çevrenizden destek alabilir, ihtiyacınız varsa kredi gibi desteklere başvurabilirsiniz. İlişkilerin tutku boyutu ön plana çıkacak.

AKREP BURCU

İlişkiler konusunda şans sizden yana! 9 Mayıs'a kadar romantizmin dozu artıyor. Var olan ilişkileri güzelleştirebilir veya ilişkiniz yoksa yeni flörtlere adım atabilirsiniz. Bu dönemde başlayan ilişkiler kalıcı olacaktır.

YAY BURCU

İş ortamında sevilen kişi siz olacaksınız! 9 Mayıs'a kadar iş ortamındaki sosyal çevreniz sizi memnun edecek. Bu süreçte biraz tembelliğiniz artabilir, yine de destekleniyorsunuz. Ayrıca sağlık alanında beklediğiniz bir gelişme varsa olumlu yönde destekleniyorsunuz. Biraz şekere ve karbonhidrata düşkünlüğünüz artabilir.

OĞLAK BURCU

9 Mayıs'a kadar aşk ilişkilerinde sağlam ve ayakları yere basan adımlar atabilecek, sevildiğinizi göreceksiniz. Kimileriniz ise hobileriniz, yeteneklerinize odaklanmak isteyebilir, sizi mutlu eden konulara önem verebilirsiniz. Çocuklarla ilgili güzel gelişmeler zamanı, çocuk isteyenler için verimli bir dönem.

KOVA BURCU

9 Mayıs'a kadar ev ve yuva içinde ilişkiler güzelleşiyor. Aile içindeki iletişim çok daha yumuşak ve dengeli olacak. Bu süreci yatırım için de değerlendirmek isteyebilirsiniz.

BALIK BURCU

9 Mayıs'a kadar yakınlarınızla olan ilişkileriniz çok daha keyifli bir hale bürünecek. Kardeş ve kuzenlerinizden destek alabilirsiniz. Kendinizi ifade ederken doğru ve yumuşak kelimeleri seçebilir, bu halinizle anlaşmalar, toplantılar, sunumlarda beğenilebilirsiniz. websitesi açmak, sosyal medya işleri, lansmanlar için uygun bir dönem.





Duygu Demir
 
aşk (6).jpg

14 Nisan 2021’de Venüs Boğa burcuna geçiş yapacak ve 9 Mayıs 2021 tarihine kadar orada kalacak. Kendi hayatınızdan çok başkalarının hayatına özenebilirsiniz. Başkalarının yaptıkları işler ve attıkları adımlar size daha cazip gelebilir. Bu dönemde daha çok kendinize odaklanmalı ve yenilikler yapmaya çalışmalısınız. Hayatınızı değiştirmek istiyorsanız geçmişte yaşamış olduğunuz sizi etkileyen olumsuzlukları geride bırakmaya başlayarak bir adım atabilirsiniz.


Venüs Boğa Transiti Burçlara Etkileri


Koç: Venüs sizin para kaynaklarınızı etkilemeye başlayacak. Özellikte 20’sinden sonra kendiniz için veya evinizin içerisini değiştirmek için para harcayabilirsiniz.Uzun zamandan beri istediğiniz fakat elde edemediğiniz bir eşya var ise bunu satın almak isteyebilirsiniz. Kendinizde yapacak olduğunuz değişiklikler sayesinde çevrenizdeki insanların da dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Kendi hayatınıza odaklanmalı ve yapmanız gerekenlerin listesini teker teker çıkarmaya başlamalısınız.




Boğa:
Yaşantınızda sizi mutsuz eden etkenleri bir kenara bırakarak hayattan daha çok zevk almaya başlayacaksınız. İkili ilişkilerinizde ki iletişiminiz oldukça kuvvetli ve samimi olacak. Bu sayede çevrenizdeki insanların size olan güveni daha fazla artacak. İmajınızı değiştirmek isteyebilirsiniz. Bu yüzden gardırobunuzu yenilemek isteyeceksiniz. Sosyalleşmek isteyeceğiniz bir döneme giriyorsunuz çevrenizdeki insanların söylediklerini dikkate alacaksınız.




İkizler:
Venüs sizin aşk hayatınızla ilgili olan konuları gündeme taşıyabilir. Bir ilişkiniz yok ise aşık olduğunuz bir kişiye karşı duygularınız artışa geçebilir. Platonik olan bu durumdan kurtulmak için kendinizi aktarmak isteyebilirsiniz. Sosyalleşmekten daha çok kendi başınıza zaman geçirmek isteyeceksiniz ve bu sizi mutlu edecek. Geçmişte yaşamış olduğunuz ikili ilişkilerdeki sorunları düşünebilir ve bunların üzerine anlam çıkarabilirsiniz. Sizi kıran veya üzen insanlara karşı duygularınızı net bir şekilde aktarmak da zorluk yaşayabilirsiniz.




Yengeç: Arkadaş çevreniz ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Yeni etkinliklere katılabilir ve arkadaş gruplarının arasına girerek kendinize yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Yakın arkadaşınızla birlikte sosyalleşmek isteyeceksiniz. Çevrenizden her anlamda destek görebileceğiniz bir döneme adım atıyorsunuz. Kafanızda kurduğunuz yeni bir iş projesi var ise bununla ilgili çalışmalar yapmaya başlayabilirsiniz.Sağlığınız açısından sizi endişelendiren konuları teker teker geride bırakacaksınız.




Aslan: Venüs kariyer alanınızda yapacak olduğunuz yeni planlamalara ön adım atmanızı sağlayacak. Yapacak olduğunuz işler takdir edilecek ve kariyerinizi zirveye çıkma fırsatı ortaya çıkacak. Patronlarınız varsa onlarla aranızı oldukça iyi tutacaksınız. İş hayatınızda sizi tedirgin eden durumları gözden geçirebilir ve bunun güvendiğiniz insanlarla paylaşmak isteyebilirsiniz. Kariyeriniz için gidecek olduğunuz bir etkinlik veya seminerde yeni insanlarla tanışarak vizyonunuzu genişletebilirsiniz.




Başak: Venüs yurtdışı ile ilgili olan bağlantılarınızı ön plana çıkaracak. Eğitim veya iş hayatınızla ilgili yurtdışından almak istediğiniz bir kurs var ise bununla ilgili olumlu bir gelişme yaşayacaksınız. Yeni bilgiler edinmeye ve öğrenmeye oldukça açık olacağımız bir dönem olacak. Bu sayede farklı kültürlere olan ilginiz de artabilir. Sevdiğiniz insanlarla daha çok vakit geçirmeye dikkat edeceksiniz. İlişkiniz yok ise hayatınıza yeni birini almaya çalışabilirsiniz. O kişi de bu dönemde sizden etkilenmeye başlayacaktır




Terazi:
Venüs para ile ilgili konularınızı ön plana çıkarıyor. Özellikle ortaklaşa olarak yürütmekte olduğunuz işleriniz var ise bunlar ile ilgili konularda olumlu gelişmeler yaşayabileceksiniz. Ailenizin veya eşinizin gelir kaynaklarından olumlu bir şekilde yararlanabileceksiniz ve buralarda artış göreceksiniz. Çevrenizdeki insanlar sizi maddi manevi destekleyecek, ödemediğiniz bir borcunuz var ise size bu konuda yardımcı olacaklardır. Daha öncesinden yatırım yapmak istediğiniz bir alanı tekrar gözden geçirebilir ve buradan güzel bir kar elde edebilirsiniz.




Akrep:
Venüs sizin ikili ilişkilerinizi olumlu açıdan etkiliyor. Aşk hayatınızdaki sorunları ortadan kaldırmak için partnerinizi güzel bir konuşma gerçekleştirebilirsiniz. Ortaklaşa yürütmekte olduğunuz bir işiniz var ise karşınıza çıkan pürüzlere karşılık, yeni çözüm yolları geliştirebileceksiniz. Partnerinizin size karşı olan tavırları sayesinde sevildiğinizi hissedeceksiniz ve onun yanında kendinizi sonuna kadar güvende hissedeceksiniz. İlişkiniz yoksa yeni tanışacak olduğunuz biriyle hızlı bir şekilde bir ilişkiye başlayabilirsiniz.





Yay:
Venüs sizin iş hayatınızı ve evinizin içindeki günlük işlerinizin yoğunluğunu olumlu şekilde etkileyecek. Daha öncesinden kendinizi yorgun hissediyorsanız bu temponun yavaş yavaş azalması sayesinde dinleneceksiniz. Kendinize vakit ayırabileceksiniz. İş ortamınızda sizi tedirgin eden durumları ortadan kaldırabilecek bir potansiyele sahip olacaksınız. İş arkadaşlarınızla iletişiminiz oldukça iyi olacak ve birlikte yeni projelere dahil olabileceksiniz. Yanınızda çalışan var ise onlarla birlikte fikir alışverişleri yapabilir ortak bir konu hakkında karşılıklı destek verebilirsiniz. Çalışmaktan oldukça zevk alacak olduğunuz bir döneme giriyorsunuz




Oğlak:
Venüs çocuklarınızla olan durumumuzu, aşk hayatınızı ve kafanızı dağıtmak için yapacak olduğunuz etkinliklere işaret ediyor. Partnerinizle aranızda sorunlar var ise bunları ortadan kalkıyor ve olumlu açılar sizi bekliyor. Sevgilinizle birlikte oldukça kaliteli zaman geçireceksiniz daha önceden yapmak isteyipte yapamadığınız durumları gözden geçirerek hızlı bir şekilde adım atacaksınız. Arkadaşlarınızla birlikte keyif alacağınız yeni tatil planları yapabilirsiniz. Kendinizi çevrenizdeki insanlara rahat bir şekilde ifade edebileceksiniz.




Kova: Venüs ailenizin içerisindeki ve evinizin içerisindeki durumları olumlu şekilde etkileyecektir. Anne babanızın arasında oluşan sorunlar varsa bunları kolaylıkla çözüm bulabileceksiniz. Ailenizle birlikte vakit geçirmek size her zamankinden daha iyi gelecek ve onlardan alacak olduğunuz destek sayesinde kendinizi daha rahat hissedebileceksiniz. Evinizin içerisinde aitlik hissiyatı yaratmak için yeni bir dekorasyonla uğraşabilirsiniz. Evinizin düzenini değiştirmek isteyebilirsiniz. Yapacak olduğunuz bu değişimler sayesinde kendinizi daha huzurlu hissedebileceksiniz.




Balık:
Venüs ikili ilişkilerinizi olumlu şekilde etkiliyor, arkadaşlarınızla, komşularınızla veya akrabalarınızla daha çok vakit geçirebilir ve birbirinizin dertlerini dinleyebilirsiniz. Kişisel olarak hayatınızda sorun yaşadığınızı hissettiğiniz konular var ise bunlara dair yeni fikirler almak isteyebilirsiniz. Çevrenizdeki insanlardan tahmin etmediğiniz kadar olumlu destek görebileceksiniz. Eğitim hayatınız devam ediyor ise bununla ilgili güzel bir gelişme yaşayabilirsiniz. Hedeflediğiniz noktaya yavaş yavaş gelebileceksiniz.
 
çiçek1b.jpg

KOÇ BURCU YORUMLARI
Venüs burcunuzdan ayrılıyor ve sizi maddi imkanlar açısından destekleyecek bir alana ilerliyor. Sahip olduklarınıza, kaynaklarınıza ve yeteneklerinize daha çok güvenebilirsiniz. Karşınıza çıkabilecek maddi fırsatları değerlendirebilirsiniz.



BOĞA BURCU YORUMLARI
Bugün şans gezegeni Venüs burcunuza geçiyor. Güzelliğinizle, cazibenizle çok daha dikkat çekici olabilirsiniz. Görünümünüzde hoş değişiklikler yapabilirsiniz. İlişkilerinizde, sosyal yaşamınızda, maddi konularda şans sizden yana görünüyor, bu şansı değerlendirmelisiniz.



İKİZLER BURCU YORUMLARI
Şans gezegeni Venüs bugün burç değiştiriyor ve size gözle görülmeyen ancak ruhunuzda hissedebileceğiniz bir şans sunuyor. Ruhsal yönden sizi tamamlayan, anlaştığınız insanlara açık olabilirsiniz. Beklenmedik aşklara hazır olmalısınız.



YENGEÇ BURCU YORUMLARI
Venüs’ün bugün burç değiştirmesiyle birlikte güzel dostluk ve arkadaşlıklar adına keyifli gelişmeler söz konusu olabilir. Sosyal gruplarınızda, arkadaşlarınızın desteğiyle kendinizi çok daha iyi hissedebilirsiniz. Onlardan alacağınız her türlü destek geleceğe ilişkin umutlarınızı besleyebilir.



ASLAN BURCU YORUMLARI
Şans ve kısmet yıldızı Venüs bugün iş ve kariyer alanınıza ilerliyor ve sizi üstlerinizden, patronlarınızdan, yaşlı, olgun kişiler tarafından göreceğiniz yardımlardan yana destekliyor. Hedeflerinize, planlarınıza daha kolay ve rahat şekilde yön verebilirsiniz. Kariyerinizin parladığı bir dönem olabilir.



BAŞAK BURCU YORUMLARI
Venüs’ün bugün burç değiştirmesiyle birlikte özellikle eğitim, yurt dışı, yabancılarla bağlantılı konular, uzaklar ve yolculuklarla ilgili sizi destekleyici koşullar içinde bulunabilirsiniz. Yapacağınız seyahatler iyi geçebilir, yeni insanlar tanıyarak, yeni yerler görerek kendinizi her anlamda zenginleştirebilirsiniz.



TERAZİ BURCU YORUMLARI
Bugün Venüs'ün burç değiştirmesiyle birlikte ortak maddi konularda, iş ve para konularında, yatırım ve alım satım işleri açısından sizi destekleyici koşullar içinde bulunabilirsiniz. Vergi ve miras gibi konularda olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.



AKREP BURCU YORUMLARI
Bugün Venüs karşıt burcunuza ilerliyor ve sizi ilişkiniz, birlikteliğiniz ve evliliğinizle ilgili konularda çok daha şanslı ve kısmetli kılıyor. Eşinizden, yakın arkadaşınızdan, ortağınızdan daha fazla destek görebilir, kurduğunuz ilişkiler adına kendinizi şanslı hissedebilirsiniz.



YAY BURCU YORUMLARI
Bugün Venüs burç değiştiriyor ve sağlığınızla ilgili olumlu gelişmeleri beraberinde getiriyor. Doktorlarınız, terapi, bakım, sağlık uzmanları hayatınızı kolaylaştıracak, güzelleştirecek imkanlar sunabilir. Günlük yaşamınız ve çalışma ortamınızda yapacağınız düzenlemeler sizi daha rahat hissettirebilir.



OĞLAK BURCU YORUMLARI
Bugün Venüs’ün burç değiştirmesiyle birlikte aşk hayatınızda heyecan verici gelişmelere hazır olmalısınız. Önümüzdeki bir ayda kendinizi hayatınızı renklendirecek, canlandıracak yepyeni bir aşkta bulabilirsiniz. İlgi duyduğunuz uğraş ve aktiviteler bu dönemde keyfinize keyif katarken eğlenmeye daha çok zaman ayırabilirsiniz.



KOVA BURCU YORUMLARI
Bugün Venüs burç değiştirerek sizi ailevi konularda destekleyen ve kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayan bir alana ilerliyor. Ailenizle olan ilişkileriniz açısından keyifli bir dönem olabilir, evinizi güzelleştirebilir, dekorasyon işleriyle ilgilenebilirsiniz.



BALIK BURCU YORUMLARI
Venüs’ün bugün burç değiştirmesiyle birlikte iletişim ve eğitimle ilgili daha elverişli şartlar sunan bir döneme ilerliyorsunuz. Yakın çevrenizin desteği, kardeşleriniz, komşularınız, iş arkadaşlarınızla kurduğunuz iyi ilişkiler sağlıklı düşünmenizi sağlayabilir.




Astrolog Pınar Atmaca
 

Venüs Boğa Burcunda...​


30ee62_0a85fcbb78454b35a6893f94e8addbb7~mv2.webp




14 Nisan 2021 saat 21.21 itibari ile Venüs kendi yöneticisi olduğu Boğa Burcu’nda seyahat etmeye başlıyor ve 9 Mayıs’a kadar bu burçta ilerleyecek.

Hızlı başlayan, heyecanlı başlangıçlar yapan Koç Burcu’ndaki Venüs, Boğa Burcu’na geçişi ile birlikte, ilişkilerde sorumluluk almaya kendimizi daha hazır hissettirebilir.

  • İlişkileri yeniden kurma, iyileştirme ve güzelleştirme zamanı.
  • Romantizmin, aşkın güvenilirlik ile el ele yürüyeceği bir dönem.
  • İlişkilere yavaş ve istikrarlı bir yaklaşım göstermeye başlayabiliriz.
  • Karşımızdaki kişiyi anlamaya, uzlaşmaya ve sevgi için emek vermeye başlayacağımız bir süreç olabilir.
  • Maddi- manevi sağlam bir temel yaratmak, kendimizi güvende hissetmek bu dönemde önem taşıyabilir.
  • Para kazançlarımızı arttırmak için içgüdüsel olarak daha fazla emek verebilir, kalıcı yatırımlar yapabiliriz.
  • Sevgi, aşk ve maddi değerlerimiz ile ilgili olumlu değerlendirebileceğimiz bir süreç yaşayacağız.
  • Anı yaşamaya, birlikte olduğumuz kişi ile paylaşımlarımızın huzurlu, keyifli olmasına verdiğimiz önem artabilir.
  • Sadakat, sağlamlık, güven ortamını yaratmak isterken, gölge yanı olan inatçılığı çalıştırmamak önem taşıyabilir.
  • Tarım, toprak işleriyle ilgilenmek için güzel bir süreç olabilir. Bu işlerle uğraşan kişiler için olumlu geçebilir.
  • Estetik, güzellik, dekorasyon, tekstil ve sanat konuları için keyifli, destekleyici bir dönem geçirebiliriz.


Yükselen Burcunuza göre okumalısınız. Bilmiyorsanız Güneş burcunuza göre okuyabilirsiniz.




file.png
30ee62_857819d8b04e452d89473b3d2dc5469b~mv2.webp



Koç Burçları ve Yükselen Koçlar
Maddi kazançlarımıza yönelik olumlu bir zaman olmakla birlikte kendimize olan öz değerimiz yükselebilir. Ek gelirler elde edebilir, yeni kazanç alanları belirleyebilir ve bu konularda fırsatlarla karşılaşabiliriz. Yatırım yapmak için bizi destekleyen bir süreç geçirebiliriz. Rahatımız, keyfimiz, konforumuz için harcamalarımız artabilir.

file.png
30ee62_b600ca2776da43b7ab0117d001c7a70e~mv2.webp



Boğa Burçları ve Yükselen Boğalar
Fiziksel çekiciliğimiz artabilir. Dış görüntümüzde değişimler yapmak için olumlu değerlendirebiliriz. İkili ilişkilerimizde aşkın, sadakatin artabileceği, sağlam, kalıcı bir zemin oluşturabileceğimiz bir süreç olabilir.İlişkisi olmayanlarımız için, bizimle ilgilenen, teklifte bulunan yeni biri hayatımıza girebilir. Keyifli başlangıçlar yapabiliriz.


file.jpg
a27d24_1b4899e242cd433f94016a7bff1645bd~mv2.webp



İkizler Burcu ve Yükselen İkizler
Derinimizdeki duygularla yüzleşerek ilişkilere yönelik bilinç altımızda var olan korkularımızı yok edebiliriz. Geçmişte yaşanan aşklar gündemimize gelebilir. Kadınlarla ilgili yaşanan problemler çözüme ulaşabilir. Gelirlerimizi yeniden arttırma yönünde gelişmeler yaşayabiliriz.


file.png
a27d24_43b858a238e14710a67d11ad193a6268~mv2.webp



Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler
Sosyal çevremizle birlikte geçireceğimiz keyifli bir dönem olabilir. Yeni arkadaşlıklar, yeni kalıcı dostluklar kurabiliriz. Bir arkadaşlığın sevgililiğe dönüşmesi söz konusu olabilir. Hedeflerimiz yönelik olumlu gelişmeler gündeme gelebilir, güzel kazançlar elde edebiliriz. Sosyal çevremizden bir bayandan güzel destekler alabiliriz.


file.png
a27d24_284e023178fa4206a9f40e8d8c035866~mv2.webp



Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar
Kariyerimizi ve geleceğimizi ilgilendiren olumlu bir konu gündemimize gelebilir. Yöneticilerimizden güzel destekler alabiliriz. Yaptığımız işlerin, başarının daha görünür olacağı bir dönem olabilir. Yeni bir iş fırsatı, kariyerde yükselme veya bir evlilik kararı söz konusu olabilir. Karşımıza çıkabilecek fırsatlar ile istikrarlı kazançlar elde edebiliriz.


başak burcu
başak burcu



Başak Burcu ve Yükselen Başaklar
Yeni yerler keşfetmeye, yeni insanlarla bir arada olmaya yönelik çok güzel değerlendirebileceğimiz bir süreç olabilir. Hukuksal bir konunun olumlu anlamda çözümlenmesi söz konusu olabilir. Yeni bir eğitime başlayabiliriz veya gideceğimiz bir seyahatte keyifli gelişmeler yaşayabiliriz.


file.png
30ee62_f5f17103d6324676aba61eeef5c4538b~mv2.webp



Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler
Gelir kaynaklarımız, eşimizin maddi konuları ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayabiliriz. Yatırım yapmak, ödemelerle ilgili konuları tamamlamak için destekleyici bir süreç geçirebiliriz. Borç, miras, nafaka, kredi vs. gibi konularla ilgili şanslı durumlar söz konusu olabilir. İkili ilişkilerimizde derinliğimiz artabilir, tensel paylaşımlarda tutkular yükselebilir.


file.png
30ee62_63ba581e99ff461a9da47bc5d14c34ad~mv2.webp



Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler
Uzun soluklu, kalıcı yeni bir ilişkiye başlayabiliriz veya var olan ilişkimizi sağlamlaştıracak adımlar atabilir, daha romantik ve uyumlu bir dönem geçirebiliriz. Taşınma, yer değiştirme gibi konularımız için destekleyici olabilir. Ortaklıklar veya ortak iş yaptığımız kişilerle bağlantılı sürpriz gelişmeler yaşayabilir, fırsatlarla karşılaşabiliriz.


file.png
30ee62_a862864e49fe40d29b5aa368fc0a7ed3~mv2.webp



Yay Burcu ve Yükselen Yaylar
İş ve kariyerimizi ilgilendiren kalıcı ve güzel gelişmeler yaşayabiliriz. Birlikte çalıştığımız kişilerden destekler alabiliriz. Biraz tembellik etmeye, keyfe, rahata düşkünlük hissedebiliriz. Sağlık konularında ilgilendiğimiz bir durum söz konusu ise olumlu gelişmeler olabilir. İş ortamında karşılaşılan yeni bir flört gündemimize gelebilir.


file.png
30ee62_7e03effc6d3a421ba046d99e31767486~mv2.webp



Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar
Hayattan keyif aldığımız alanlara daha çok yönelmeyi tercih edeceğimiz, yaratıcılığımızın kuvvetleneceği, aşk ve flört konularında keyifli gelişmelerimizin olabileceği bir süreç geçirebiliriz. Yeni uzun süre hayatımızda olacak bir hobiye başlayabiliriz. Bu dönemde yapacağımız yatırımlar olumlu sonuçlar getirebilir. Çocuk isteyenler için destekleyici olabilir.


file.png
30ee62_387ebb8adfbd45c5b2fbbef0cc1d2907~mv2.webp



Kova Burcu ve Yükselen Kovalar
Ev almak, ev taşımak, alım satım konuları için güzel ve destekleyici bir süreç geçirebiliriz. Ev içinde yapılacak tadilatlar, değişiklikler gündemimize gelebilir. Evimizi güzelleştirmek için para harcayabiliriz. Ailemizle, sevdiklerimizle ev ortamlarımızda yapacağımız keyifli görüşmeler, güzel sofralar, yemekler söz konusu olabilir. Ailemizle daha hoş, samimi, güzel zamanlar geçirebiliriz.


file.png
30ee62_cf81c30a65e54d4d94de940d51b1a1c2~mv2.webp



Balık Burcu ve Yükselen Balıklar
Güzel anlaşmalar, sözleşmeler gerçekleşebilir. Ticari konularda istikrarlı, kalıcı adımlar atabiliriz. Yakın çevremize daha fazla zaman ayırmak, birlikte keyifli zaman geçirmeyi tercih edebilir, ilişkilerimizi kuvvetlendirebiliriz. Yeni bir eğitime başlayabiliriz.Hayatımızda kimse yoksa yakınlarımızın aracı olduğu yeni bir tanışma gündemimize gelebilir.



Hepimize Şifa Olsun...

KENAN YASİN BÖLÜKBAŞI
 

Venüs ŞİMDİ Boğa Burcunda​

Bu geçiş sakinleştirici, sessizleştirici etkiye sahip, kendimizle olan ilişkimizi masaya yatırmamızı, bizi güvende hissettiren değerleri düşünmemizi, derin öz sevgi ihtiyacını vurgularken hayatımıza dengeyi geri getirme zamanı.

Bu dönem evren bize yavaşlamamızı, hayatın basit zevklerinden zevk almamızı ve arzu ettiğimiz şeyleri daha derinlemesine incelememizi hatırlatıyor.

Kendinizi şımartın, etrafınızdaki tüm güzelliğe ve sevgiye odaklanın.

Bu birkaç hafta boyunca kendinizi müziğe bırakın, dans edin, lezzetli yemekler yiyin, doğada zaman geçirin ve enerjinizi topraklayın.

Zevki arayın (bütünlük içinde) ve sevinçlerinizin peşinden gidin!

Kelimenin tam anlamıyla yeni bir hayat var önümüzde ilkbaharınızı yaşayın.

..

Venüs, zevk, ilişkiler, denge ve uyum gezegenidir. Aynı zamanda bizi öz değer ve öz sevgi duygumuzu derinleştirmeye davet ediyor.

Hayattan zevk almayı bilin, her şeyi başarmak zorunda değilsiniz bunu unutmayın.

Özellikle bu birkaç hafta için, neşeyi ve rahatlamayı ruhsal pratiğinizin bir parçası haline getirin.

Venüs Boğa burcundayken konforunuz öncelikli sırada yer alacaktır ve aradığınız zevk zaten içimizde yaşıyor.

Karanlık tarafta, aşırı hoşgörülü olup olmadığınıza dikkat edin, çünkü bu da muhtemel gölge etkidir, Venüs’ün lüks için doğuştan gelen arzusu göz önüne alındığında, gereksiz harcamalardan kaçının…





Astrolog Yazar
Sezen Tatlı
 

Boğa Burcuna Geçen Venüs'ün Etkileri​



Boğa burcuna geçen Venüs; aşk hayatınızı bir kaç basamak yukarı çıkarmak için geldi ve hayır; bu seksi süreçten yararlanmak için bir partnere ihtiyacınız yok. 14 Nisan - 8 Mayıs 2021 tarihleri arasında gerçekleşen bu astrolojik olay, Aşk Gezegeni Venüs'ün toprak grubunun sabit burcu Boğa'ya geçmesiyle gerçekleşiyor.

Çoğu retro ve gezegensel olay bizim kaçmak veya saklanmak istememize neden olurken; Boğa burcundaki Venüs bize spektrumun karşı ucunu sunacak. Para, lüks ve zevke de hükmeden aşk gezegeni, bize aşk hayatlarımızı canlandırma veya yeniden yapılandırma şansı sunuyor. Ayrıca tüm bunlar "kendini sev" mottosu da içeriyor.

Boğa burcu duyusal zevklere düşkün bir toprak grubu burcudur, bu yüzden şimdi içinizdeki lüks aşk tanrıçanızı tamamen isteklerinize kanalize etme, hayatın tüm tadını çıkarma zamanı.

Ayrıca Boğa'daki Venüs; başkalarıyla daha derin şehvetli bağlantıları geliştirmemize ve ilişkilerimize daha "topraklanmış" -yani doğru elektrikte- bir enerji getirmemize yardımcı olabileceği için aşk için harika bir zaman olabilir.

Tüm burçlar, Boğa'daki Venüs'ten gelen hedonistik enerjiyi hissetmek için şu an uygun durumda ve şimdi bunu kucaklama zamanı! Eğer izin verirsek, bu şarj transiti bizi aşk gezegeninin en sevdiği alanlarda meyveleri toplamamıza izin verecek: aşk, seks ve para.

Aynı zamanda, yatak odasındaki ısının bir çentik atladığını göreceğimiz, flörtlerin başladığı (veya bazılarının yeniden alevlendiği), zevk arzumuzun öne çıktığı bir aşamadır bu.

Tabii ki tüm bu süreç cinsel zevkle sınırlı değil. Bu kozmik aşama, hayatımızın her yerinde duygusallığa ve romantizme eğilmemizi ve her alana lüks bir dokunuş getirmek için duyularımızı çeşitli alanlarda gerçekten meşgul etmemizi teşvik ediyor. Bu, evinizi bazı muhteşem keten çarşaflar ve lüks kokulu mumlarla yükseltmek anlamına da gelebilir.

Peki Boğa burcundaki Venüs'ten nasıl maksimum yarar alabilirsiniz?
Bizimle birlikte söyleyin: Öz bakım, öz bakım, öz bakım!

Venüs Boğa burcundayken, zevki ön plana koyun ve öz bakım rutininizi mümkün olduğunca ayrıntılı hale getirin. Biraz hedonist olmak ve bu transit sırasında iyi hissettiren şeylere tamamen kanalize olmak için harika bir zaman. Aşk hayatlarımız artık çok daha şehvetli olabilir, çünkü bedenlerimizle çok daha uyumlu olacağız ve romantizmin lüks tarafını kucaklamaya hazır haldeyiz. Kokulu çiçek buketlerini, mum ışığında akşam yemeklerini ve süslü iç çamaşırlarını düşünün. Yine de, Boğa'daki Venüs biraz tembellik de getirdiğinden, hiçbir şeye acele etmek istemeyeceğiz.


Müşra Demir

 

Venüs Boğa Burcunda​



Venüs 14 Nisan ile 9 Mayıs arasında Boğa burcunda seyahatini sürdürecek. Venüs; aşk, uyum, güzellik ve barış gezegenidir. Venüs sevgi lisanımızdır. Canlıları, evreni, insanları nasıl sevdiğimizi ve sevgimizi nasıl ifade ettiğimizi simgeler. Venüs’ün Boğa Burcunda olması 9 Mayıs’a kadar sevgi gösterme biçimimizi Boğa burcu özellikleri ile yaşayacağımızı gösterir.

Boğa burcunun, mantıklı, garantici ve istikrarlı özelliklerinin yanı sıra; maddiyata ve zevkli konulara düşkünlüğü, sanat ve estetiğe yatkınlığı vardır. Venüs’ün Boğa burcunda olduğu bu dönemde alışveriş, estetik, parasal konular, yeni flörtler, sanatsal işler ön planda olacak. Özellikle beraberliklerimizi netlik ve güvence altına almak isteyeceğimiz günler yaşayacağız.

9 Mayıs tarihine kadar Aşk ve sevgi taşı olan Pembe Kuvars Doğal Taş Kolye’yi içinizdeki aşk enerjisini açığa çıkarmak için bu günlerde kullanabilirsiniz.


Venüs’ün Boğa Burcunda Olmasının Burçlar ve Yükselen Burçlar Üzerinde Etkisi

Venüs’ün Boğa burcunda ilerlediği bu günlerde her burçtan insan farklı alanlardan etkilenecektir. Gezegen geçişlerinin evrensel etkilerinin yanı sıra burcunuzu ve yükselen burcunuza ait etkilerini de aşağıda okuyabilirsiniz.

Koç ve Yükselen Koç

Bu dönem Koç burçları için ilişkiler ve maddi kaynaklar ön planda olacaktır. Kariyer hayatınızda beklenmedik teklifler alabilir, yeni başlangıçlara adım atabilirsiniz. Maddi olanaklar ve yatırımlar konusunda temkinli olmanız gereken bir döneme giriyorsunuz.

Boğa ve Yükselen Boğa

Bu günler sizler için dış görünüşünüze özen gösterdiğiniz bir dönemdir. Estetik müdahalede bulunabilir, kişisel bakımınızla ilgilenebilir, kendinizle ilgili ufak tefek bile olsa değişikliklere yönelmek isteyebilirsiniz. Muallakta kalmış birçok konunun netleşeceği bir dönem sizi bekliyor.

İkizler ve Yükselen İkizler

12. evinizde gerçekleşecek olan Venüs Boğa transiti İkizler burcunu ruhsal anlamda etkileyecek. Kendi iç dünyanıza dönmek isteyeceğiniz günler yaşayacaksınız. Bu günlerde yoga, reiki, meditasyon yapabilirsiniz. Hayatınız ile ilgili net hamleler yapmadan önce sezgilerinize danışın.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Bu dönemde sosyal hayatınız ve arkadaş çevreniz ile ilgili konular gündeminizde olacak. Başlatmaktan çekindiğiniz bir flörtünüz varsa daha ciddi adımlar atabilirsiniz. Maddi anlamda yakın çevrenizden destek görebilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan

Kariyer hayatınızda yaşanacak olumlu gelişmeler sizleri çok etkileyecek, parladığınız bir dönemdesiniz. Ortaklarınız ile yaşanacak bazı sorunlar ortaya çıkabilir ancak büyümeden çözümlenecektir. Bu dönemde krizleri fırsata çevirin, özellikle iş hayatınızda yükselmek için adım atabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak

Mahkeme, anlaşma ya da davalar gündeminizde olacak. Bu konular ile ilgili olumlu dönüşler alabilirsiniz. Özellikle aşk konusunda da güzel gelişmeler sizi bekliyor. Süregelen beraberliklerinizde daha somut adımlar atabilir, yeni bir beraberliğe net bir şekilde başlayabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi

Maddi anlamda beklediğiniz ya da beklemediğiniz kaynaklarda para akışı gündeminizde olacaktır. Miras, ortaklı işler gibi konularda olumlu dönüşler alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Kariyer hayatınızda ise beklediğiniz terfiler bu dönemde kapınızı çalabilir.

Akrep ve Yükselen Akrep

Bu dönemin en aşık burcu Akrep diyebiliriz. Ummadığınız bir anda karşınıza birisi çıkabilir, devam eden beraberliğinizde romantik günler yaşayabilirsiniz. Akraba ve yakın çevrenizden destek göreceğiniz günler sizi bekliyor.

Yay ve Yükselen Yay

Sağlık yönünden oldukça şanslı bir dönemdesiniz. Uzun zamandır sağlık alanında bir tedaviye başlamayı düşündüğünüz bir konu varsa bu günleri değerlendirebilirsiniz. Sağlıklı beslenme ve spor alanında bir başlangıç yaparsanız karşılığını alacağınız bir dönemdesiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Oğlak burçları için tam anlamıyla aşk mevsimi diye adlandırabiliriz. Romantik birliktelikler, tutkulu aşklar bu dönemde gündeminizde. İlgi alanınıza giren bir konuya odaklanabilirsiniz. Venüs’ün Boğa burcunda oluşu çocuklarla ilgili konuları gündeminize taşıyacak. Çocuk sahibi olmak isteyen Oğlak burçları için çok şanslı günlerdir.

Kova ve Yükselen Kova

Yeni bir eve taşınmak, gayrimenkul alıp satmak için çok iyi bir dönemdesiniz. Yaşadığınız alanları güzelleştirmek, dekorasyon ile ilgilenmek için verimli günler. Aile hayatınızda huzurlu anlar yaşarken maddi anlamda destekleneceksiniz.

Balık ve Yükselen Balık

Araştırıp ürettiğiniz bir dönemdesiniz. Yakın çevreniz akrabalarınız ile iletişiminizin keyifli. Bu günler ilgi duyduğunuz hobi alanlarınızda kendinizi geliştireceğiniz bir dönemdir.




ASTROLOG ELVAN
 
X