14 Nisan - 9 Mayıs 2021 Venüs Boğa Burcunda - Burcunuza Etkileri

Venüs-Boğa Transiti​


Venüs; Aşkın, sevginin, paranın, küçük şansların, estetiğin, sanatın, ilişkilerin, keyif aldığımız alanların yöneticisidir.
Yönettiğin iki burçtan biri olan Boğa burcunda transite başlarken, oldukça yüceldiği bir konumda olacak.
Öncelikle şunu belirtmek isterim ki toprak gurubunun sabit nitelikli üyesin Venüs’ün çocuğu Boğa burcu; sağlam temellere çok çok önem veririr.

Hal böyleyken ”Güven” Venüs-Boğa transiti sürecinin olmazsa olması olacak.

Venüs 14 Nisan – 9 Mayıs 2021 Tarihleri arasında Boğa burcunda transit edecek.
İlişkiler, işbirlikleri, evlilikler, dostluklar ”Güven” duvarına takılabilir.

Güven, saygı, sevgi, içtenlik içermeyen ilişkinini başlığı ne olursa olsun Venüs-Boğa transitinde muhtemelen sonlanacaktır.

Zoraki süren, menfaatler, çıkarlar nedeni ile süregelen ilişkiler, evlilikler, ortaklıklar, işbirlikleri, dostluklar bu dönemde ağır sınavlar verebilir ve bir çoğu sınıfta kalabilir.

Venüs-Boğa transiti süresince ten uyumu, haz, tutku, karşılıklı tatmin, estetik zevklerin uyumu bir ilişki, evlilik, flört adına öne çıkan kriterler olacak.

Karşımızdaki kişinin konumu, statüsü, kendini ifade etme biçimi, estetik oluşu, havalı, güzel, karizmatik oluşu bizi cezbeden niteliklerden olacak.

İlişkilerde, evliliklerde, flörtlerde, işbirliklerinde, dostluklarda; ‘‘Bana ne katıyor, bana faydası ne, beni ileri taşıyor mu, bana iyi geliyor mu?” gibi sorulara cevaplar arayacağız.

Karşımızdakini anlamak istiyor olsak dahi önceliğimiz ”Anlaşılmak” olacaktır.


Evimizde, yaşam alanımızda konfor isteyeceğimiz, rahat etmek isteyeceğimiz, keyfimize düşkün olacağımız bir süreçtir.
Ev dekorasyonu, ev düzeni, bulunduğumuz alanın estetik oluşu önemli olacak.
Evimiz, odamız, ofisimiz için lüks alış verişler yapabilir, yeniliklere gidebiliriz.
Evde zaman geçirmek, keyifli, lezzetli sofralar kurmak, sevdiklerimize sunumlar yapmak zevk alanlarımız olacak.
Venüs-Boğa transi kilo almaya açık bir sürece işaret eder, bilginize.
Venüs-Boğa trasitinin ”Para” ile ilişkisine bakarsak; oldukça şanslı bir dönemdir.

Gayrimenkul yatırımları, alım-satım, araba değiştirmek, arsa almak, yatırımlardan kazançlar elde etmek adına ideal bir dönemdir.

Para piyasalarında artış, yükseliş, altının yükselişi öne çıkarken, topraktan kazanç, tarımdan kazanç, sanat, medya alanlarından kazançlar sağlamak mümkündür.

Venüs-Boğa trasiti sürecinde öne çıkacak göksel görünümlere bakarsak;

23 Nisan 2021
Venüs-Uranüs Kavuşumu
Sanatçılar, Futbolcular, Tanınmış kişiler, Medyatik kişiler, İnfluencerlar, Politikler, Topluma mal olmuş insanlarla ilgili sprekülatif, sansasyonel, şok etkisi yaratacak haberler öne çıkabilir.
Sosyal medya akımlarında, ana medya akımlarında, basın-yayın organlarında duyacaklarımız, göreceklerimiz ”Yok artık” dedirtecek cinsten olabilir.

25 Nisan 2021 Venüs-Satürn Karesi
İşte bu açı ”Güven” nedir, önemi nedir noktasına değinecek.
İlişkiler, evlilikler, dostluklar, işbirlikleri bu dönem içerisinde ağır sınavlar verebilirler.
Resmi daire işlemleri, Hukuksal işlemler, Yasal işlemler, Borçlar-Alacaklar, ani ödemeler gündeme gelebilir.
Etki tarihleri ise takribi 19-30 Nisan 2021 tarihleri arasında olacaktır.

8 Mayıs 2021 Venüs-Jüpiter Karesi
İlişkiler, evlilikler, dostluklar, işbirlikleri adına rahatlayacağımız, her türden iletişim, paylaşım adına keyif enerjimizin yükseleceği, emek verdiğimiz alanlarda karmik hak edişlerimizi alacağımız, şifalı bir dönemdir.
Gerçeklik, sevgi, samimiyet, içtenlik içeren her türden ilişkiyi destekleyen bir süreçtir.
Bereketin arttığı, emek verenlerin karşılık alacağı bir süreçtir.
Finansal anlamda şanslı gelişmelerin öne çıkacağı son derece besleyen, destekleyen, ileriye taşıyan bir süreçtir.




”Hepimize şans, sevgi, uğur getirecek bir transit süreci olmasını diliyorum.”


Sevgiyle;
-Astrolog Seda Turan
 
Venüs Boğa burcunda, peki etkileri neler olacak?
14 Nisan 2021 - 9 Mayıs 2021 tarihleri arasında Venüs yöneticisi olduğu Boğa burcunda olacak. Venüs, Boğa burcunda hareket ederken rahatınıza daha düşkün olmayı tercih edebilirsiniz. Konfor alanınızdan çıkmak istemeyebilirsiniz. Bu durum keyfe düşkünlük getirecektir. Aynı zamanda tenselliğe ve beş duyuyu doyurmaya düşkünlük, yeme içme isteğinin artması görülebilir. Zevk ve maddi değerlere düşkünlük ve buna bağlı olarak maddeye fazla değer vermek ön planda olacaktır. Bu süreçte kendi değerinizi sahip olduklarınızla ölçüp kıyaslama yapabilirsiniz. Tüm bunların geçici bir süreç olduğunu unutmayınız.

Güven ve sadakat

Aşk ilişkilerinde sadakat, sahiplenme ve güvende hissetmek ön planda olacaktır. Bazı ilişkilerde kalıcılık aranacak. Venüs güzelliğin, estetiğin sembolüdür. Venüs'ün yöneticisi olduğu Boğa burcunda iken çevrenizde gördüğünüz her şeyde, yediğiniz yemekte bile estetik arayabilirsiniz.

Önemli tarihler hangileri?

14 Nisan 2021 - 9 Mayıs 2021 tarihleri arasında gezegen etkileşimlerine göre önemli tarihler olacaktır.

Bunlar:
  • 22 Nisan 2021 tarihinde Venüs; Uranüs ve Mars ile yapmış olduğu açılar nedeniyle; aşklar, flörtler ve ikili ilişkilerde beklenmedik sıkıntılar görülebilir. Kişisel doğum haritasına göre bazılarınıza bu tarihte yeni bir aşk gelebilir. Yine bu tarihte yatırım konularına dikkatle yaklaşılmalıdır.
  • 23 Nisan 2021 tarihinde yeni sözleşmelere imza atılabilir. İlişkisi olanlar ilişkisini kalıcı hale getirmek için karar alabilir.
  • 24 Nisan 2021 tarihinde finansal olarak sıkıntı yaşayabilirsiniz. Daha önce yapmış olduğunuz yatırımlarınızdan istediğiniz kazancı elde edememiş olabilirsiniz.
  • 25 Nisan 2021 tarihinde dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Değersizlik duygusuna kapılabilirsiniz.




Emel Açıkel
 

Venüs Boğa burcunda: İnsan hür doğmuştur ama bir yerde zincirlenmiştir.​


boğa3.jpg

İlişkilerde olsun, maddi konularda olsun biraz daha kendimizi güvende hissedeceğimiz ve bu tarz insanlarla karşılaşma fırsatımızın olduğu bir dönem içine giriyoruz.

Zamanın ruhunu okumak gerekirse ilişkisel anlamda güven duygumuzun daha ön planda olduğunu söyleyebiliriz.

Venüs Boğa burcundayken herkesten daha çok sevinecek burçlar: Boğa, Başak ve Oğlak (yükselen ve ay burçları dahil)

Venüs Boğa burcundayken zorluklarla karşılaşabilecek: Oleyyy sonunda hiç kimse! Boğa burcundaki Venüs, herkes için sakin ve rahat bir zamandır.

Venüs Boğa zamanı; Hoşgörülü ve daha rahat bir zaman dilimidir. Venüs Boğa, tüm biçimleriyle zevk arayan bir zamandır. Kendinize ve kişisel bakımınıza önem vermek istediğiniz bir zamanın içine giriyorsunuz. Bugüne kadar hiç önemsemediğiniz kişisel görüntünüzü daha fazla önemseyebilirsiniz. Venüs'ün bir sloganı olsaydı, "tadını çıkar" olurdu. Hayatınızda var olan güzelliklere şükrederek tadını çıkartmaya çalışın.

Dokunarak ve hissederek hareket etmek isteyeceğimiz bir zaman dilimi içindeyiz. Kısıtlamalarında bu kadar arttığı bir dönemde Venüs’ün boğa süreci daha temaslı olma isteğimize karşı bizi biraz daha zorlayabilir. Dokunmayı, göz göze gelmeyi ya da işlerimizi daha iyi yapmak için bu hisse ihtiyacımız daha fazla olabilir. Bu dönem gerçekten hoşlandığınız kişiyi fark edeceksiniz.


Bu soru tüm her şeyi çözebilecek. Ondan gerçekten hoşlanıyor muyum?

Finansal noktada Venüs oldukça sizleri büyük hedeflere götürebilir. Bu dönem başlatacağınız projeler sizlere kolay ve rahat kazanımlar getirmesi adına büyük bir fırsat taşıyabilir.
Sadece yüksek kaliteli lüks ürünlere daha fazla para harcamakla zaman kaybetmeyin. Aynı zamanda daha akıllı finansal kararlar alarak, parasal durumunuzu iyileştirebilecek bu zamanı yatırım yaparak değerlendirebilirsiniz. Aynı anda hem para harcamak hem de para kazanmak? Bu mümkün olabilir. Bunu tekrar gözden geçirin.




Aygül Aydın
 
0a.jpg
a.jpg


Venüs, Boğa burcunda sağlamcılık, pratiklik, güvenilirlik, keyif ve konfor düşkünlüğü verir. Her şeyin en abartılısını ve şaşaalısını değil ama en iyisine, en güzeline sahip olmak isteyeceğimiz bir döneme girdik. Koç’taki gibi aceleci, sabırsız, ben merkezli hareket etmeyeceğiz. İlişkilerde maceraperest değil güvenli alanda olmak isteyeceğiz. İlk önceliğimiz güvenlik, güvenilirlik ve zevk aldığımız konular olacak. Sevdiğimiz her ne varsa fazlasıyla koruyucu, sahiplenici davranabilir ve biraz kıskançlıklar yapabiliriz. Yeme içme ve alışveriş durumu abartılabilir, diyetlerin ucu bu dönemde kaçabilir. Aldığımız eşyalar veya güzellikle, sanatla ilgili uğraşlar ve Venüs nakit paradanda sorumlu olduğu için, ticari işler de daha olumlu sonuçlar verir. Emlak ve toprak konusu hız kazanır. Bu anlattığım genel yorumlardır.

Toprak ve su elementi burçlar ve burçlarda yükseleni, gezegenleri olanlar Boğa, Başak, Oğlak, Yengeç, Akrep, Oğlak ve Balık burçları pozitif etkilenir aşk, para ve keyif konularında fırsatlar yakalayabilir.

Hava ve ateş elementi burçlar ve burçlarda yükseleni, gezegenleri olanlar İkizler, Terazi, Kova, Koç, Aslan, Yay burçları daha bu ayı bir şeyleri tamamlama ve adını koyma ile uğraşabilir.


Şule Dolaşır
Merküryen
 
a2c824479312943ed233cb9fa02c5cde-taurus-woman-woman-art.jpg

💕☘️Maddi konular,lüks-konfor, ilişkiler, aşk ve değerlerimizin temsilcisi Venüs, 9 Mayıs tarihine kadar Boğa burcu transitinde olacak.Bu transit etkisi ile güvence ihtiyacı,kalıcı ilişkiler ve değerler, sahip olduklarımızı korumak, keyif veren konular, rehavet, bedensel konular, maddi konularda geçmiş kayıplara odaklanma, güvenlik alanı savunması, özdeğer sorgulamaları, değer ve değersizlik konuları, kısaca sahip olunan tüm değerler ile ilgili (maddi-manevi) sorgulamalar yaşayacağımız bir enerjide olacağız.🌸

💕☘️Venüs; Boğa burcunda yönetici konumda kendini iyi hisseder.Fakat bu kez; sabitlerde yerleşik Satürn ve Jüpiter ile zorlu açılar kurarken,Uranüs ile de kavuşarak bu zorlu etkileri aniden yaşatacağının sinyallerini veriyor küçük iyicilimiz Venüs.Elimizdekileri korumak-güvenceye almak,olanı kaybetmemek adına kayıplara odaklanmak etkisi verebilir.Bu süreç içinde kalıcı ilişkiler önem kazanacaktır.Sabit fikirlilik ve sahiplenme de çok baskın hissedilir.Para da bu süreçte ana gündem konusu olup, baş köşeye oturtulabilir.Bedensel güç-irade ve beslenmenin de önem kazanacağı bu sürede ,aşağıdaki tarihlere özellikle dikkat, bu tarihlerde gerginlikten, ani dürtüsel çıkışlardan, düşünmeden hareket etmekten,sabırsızlıktan uzak durmakta ve yeni girişimler veya akılda olan bir konu hakkında yapılacak başlangıçlardan uzak durmakta yarar var .İşte o tarihler 💣

22-23-24-25 Nisan

💕☘️Venüs Boğa transitinden en olumlu etkiyi , toprak gruplarından Boğa,Başak,Oğlak burçları alırken, desteklenenler ise Balık ve Yengeçler olacak.Herkesin harita potansiyeline göre etki değerlendirilir.Toprak ve su gruplarındaki gezegen yerleşimleriniz önemlidir.🌸

💕Aşkın ve sevginin gezegeni hepimize güzellikler getirsin , sevgiyle...💕


Aysu Neslihan Çetin
 
0a.jpg

🦋Aşkta, sosyallikte ve parada daha şanslı zamanlar getirecek bizlere
🦋İştahımızı da açacak diyet yapanların dikkatine🚨
🦋Astrolojide enn sevdiğiniz en iyicil gezegen olan Jüpiter’in hem Güneşle hem de Marsla çok güzel ve uyumlu açıları var bu bir iki gün...
🦋İyimserlik, anlayış, iyi hissetmek
🦋Güzel gelişmeler hepsi mümkün ♥️
🦋Diğer yandan enerjimiz ve motivasyonumuz da süper 🤩
🦋Gökyüzü kalk toparlan enerjini topla harekete geç diyor.
🦋Sosyal çevrede ve ya gruplar içerisinde aktif rol almak için harika zamanlar
🦋Elbette artık bunlar internet üzerinden oluyor mâlum 😕
🦋Şu bir kaç gün gerçekten efffsane...
🦋Bunun negatif yanı ise iyimserliği abartmak olabilir 🤔
🦋Bir de ayarsız enerji ⚡
🦋Ayarsız enerjiden kaynaklı ben yaparım deyip, kendinizi zeyna sanıp da ağır işlere tek başınıza girişmeyin!
🦋Cömert zamanlar, isteyin♥️
 
0a.jpg


Ve ve ve Venüs tahtına geçti! 9 Mayıs’a kadar Boğa burcunda güçlü çalışacak. Maddi ve manevi değerlerinizi, ilişkilerinizi çok daha benimseyip sahipleneceksiniz. Güven, kalıcılık ön planda olacak. Uzun vadeli yatırımlarla meşgul olabilirsiniz. Koşullar stabil kalsın istersiniz. Ancak şartlar değişsin istemezken ani farkındalıklar yön değişimlerini getirebilir. Ama kimileri de sürprizli, ani çekimler yaşayabilir. Özellikle 23 Nisan civarı. 25 Nisan civarı da alma verme dengeleri hassas, ilişkide ve maddi konularda bazı şeyleri disipline gitmek gerekebilir. Zorlayıcı etkiler var. Zamanınızı verdiğiniz şeyleri ele alış biçiminize özen gösterebilirsiniz. 8 Mayıs civarı ise Venüs Jüpiter karesi durmak gereken yerleri hatırlatabilir özellikle işin işinde flört, aşk, eğlence, iyi vakit geçirmek ve parasal konular varsa... Belki de karşı tarafın alanına müdahele etmeden ancak kendi inandığımız değerleri de savunarak ilerleme kaydedebiliriz.

Venüs Boğa dönemi başlayan işler, ilişkiler kalıcı bakış açısına sahiptir. Ancak Venüs’ün zorlayıcı açılar var. Güvendiğiniz dağlara kar yağarsa dert etmeyin; önümüz bahar. Yine çiçek açarız. Ya da Şems-i Tebriz ne demiş; ‘Güvendiğiniz dağlara kar yağdığında en güzel çare dağ ile karı baş başa bırakmaktır. Gün gelip karlar eridiğinde, dağ yolunuzu gözlediğinizde en güzel cevap başka bir dağdan selam yollamaktır.’ 👋🏻

Venüs İkizler’e geçmeden önce Plüton ile güzel bir açı yapacak. 6 Mayıs civarı durumlar dönüşüme açık. Ancak Plüton retro olacak. Geçmişte üstü kapatılan konularla yüzleşmek gerekebilir. Yine maddi- manevi güç elde etme isteğiyle beraber etkin konuşmalar yapılabilir. Ancak takıntılara dikkat! Bazı şeylerin daha güzel olması için değişim ve dönüşüme ihtiyaç duyulabilir.

Toprak, alım-satım, gayrimenkul, seramik, kil, bahçe işleri, tarımla ilgili konular da gündemde olabilir. Yatırım yapmak isteyebilirsiniz. Estetik operasyonları için de aynı şey geçerli. Ancak haritanız desteklemiyorsa hiç girmeyin o toplara. Risk almayın.

Herkese kolaylıkla gelmesini dilerim.
Kalbim sürpriz aşklardan şok yana. ❤️


Begumtells
 
0a.jpg

💟Venüs 9 Mayıs’ a kadar Boğa burcunda✨ .
.
.
🌹Venüs ilişki kurma şeklimizi ve değer verdiğimiz, keyif aldığımız alanları gösterir. . .
.
🍽Yeme içmeye, lükse ilgimizi arttırır. .
.
💵 Para konuları bolca gündeme gelir.
.
🧚🏼‍♀️Venüs Boğa hayatta her şeyden keyif almayı bilir👌🏼
.
💸Güçlü finansal dürtüleri vardır. .
.
🔞İlişkide tensel uyum çok önemli olur. . .
.
📴Sadakat vardır..
.
💪🏼İlişkiyi sağlamlaştırmak için gereken emeği göstermeye hazır oluruz.
.
😜Aynı zamanda tembelliği de sembolize ettiği için bu dönem rahata, konfora ve keyfe çok düşkün olabiliriz.

🌸Haritamızda Venüs’ün bulunduğu evin konuları hayatta en çok keyif aldığımız şeyleri gösterir.
 
Venüs'ün gücünü daha etkin göstereceği zaman aralığı, 24 Nisan itibariyle başlayıp, 8 Mayıs'a kadar devam edecek. (Mars, Plüton ve Neptün'den destek alacak) Tüm girişimler bu zaman aralığında yapılabilir. Ancak tabiki en doğru yönlendirme bireysel danışmanlıkta ortaya çıkacaktır.

Bu süreçte kalıcı, sadakate dayalı ilişkiler kurulabilir. Denenmiş, güven verene eğilim artabilir. Juno da retroda olduğu için yaşanamamış ya da yarım kalmış aşklar gündeme gelebilir. İlişkilerde sahiplenme davranışlarında aşırılık olabilir. Kendini güvende hissedebilmenin tek yolunun maddi ve manevi değerler yaratmak olduğu düşüncesi ağır basabilir. Burası Boğa'nın sınavıdır aynı zamanda: Ancak bir şeylere sahip olunca kendini değerli hissetmek... Buraya biraz kafa yoralım bakalım.😊



Sevgiler 💓
Karma Astrolog Gizem Sak
 
0a.jpg


kalmamalı aşk artık düşlerde.
gerçeğe inmeli.
çünkü venüs artık boğa’da ♥️

♉

aşk; onu düşte düş olarak bırakmayı hak edecek bi’şey yapmadı hiç. gerçeği en hakettiği zamanda şimdi.
vaktidir çağırmanın ve “beni bulmaz” inancını değiştirmenin :KK66:
nasıl ?
şöyle mesela;
ne yap biliyor musun ?
kendine bi’ güzellik!
şık sofralar kur kendine.
şimdi kullan, çeyizleri sandıklarda bekletme.
uyduruk pijamalarla evde gezme.
o çok severek aldığın bluzler üstünde olsun dizilerini izlerken.
ya da elindeki kitabın sayfaları yüzüne bakarken rujunu görsünler mesela.
nevresim mi gecelik mi tercih edersin bilmem ama ipek satenler değsin tenine.
şımart kendini kremlerle.
aynaya bakmak olsun diye bakma, bulana kadar gözünün ferini ara.
sen kendinle flört edersen, evren de senden mavi boncuğunu esirgemez :KK66:

♉

kendini mutlu edene, kendine bi’ güzellik yapana, kendini sahiplenene, kendi kendinin değerini bilene, bunu dışarlarda aramayana venüs mertebesi haktır şu dönem ♥️
çünkü venüs aşk’tır.

♉

cüzdanındaki paralar öyle sıkış tıkış olmasın, düzenle bir de. bereket getirsin diye uğur parası edin kendine, harcama onu. borçlara değil, kazançlara odaklan. para da at bi’ kenara, ne atabiliyorsan şu dönem.
çünkü venüs maddi değerlerdir de.

♉

9 mayıs’a kadar ✌🏻

♉





Çağla Akgün
 
ac50d8b22f8e7876a870a1fcb1ee2d66.jpg


🐞Venüs 9 Mayıs’a kadar Boğa burcunda olacak.Venüs Boğa’dayken değer anlayışımızın en üstün olduğu bu zamanlarda etrafımıza mavi boncuklar saçarız. Doğal olarak albenili,çekici,hoş ve güzel olduğumuz bu süreci,ikili ilişkilerimizi geliştirmek adına kullanmalı,sevgimizi ifade etmeliyiz.

📍9 Mayıs’a kadar olan Venüs Boğa transitinin burçlar üzerindeki etkileri;

📍KOÇ YÜKSELENLER: Bu geçişte;İstediğiniz kazancı yetenekleriniz sayesinde elde edebilirsiniz.Lüks eşyalara para harcamakta isteyebilirsiniz.İşinizde içsel yaratıcılığınız ortaya çıkacak.

📍BOĞA YÜKSELENLER: Bu geçişte;Bazı güçlü,nüfuslu insanlarla iletişime geçebilirsiniz. Eğlenceye,alışverişe para harcayabilirsiniz. Yeni iş arayanlar için olumlu gelişmeler olabilir.

📍İKİZLER YÜKSELENLER: Evli olanlar bazı kafa karışıklıklarıyla yüzleşebilirsiniz. Bu geçiş sizi biraz tembelleştirebilir. Spiritüel uygulamalar,meditasyon,yoga size oldukça iyi gelecek.

📍YENGEÇ YÜKSELENLER: Bu geçiş sizi romantik yapacak ve insanlarla bağlantı kurmak isteyeceksiniz. Arkadaş çevreniz genişleyebilir. Partner ve mülk alanında da sizi destekleyecek bu transit.

📍ASLAN YÜKSELENLER: Kariyerde olumlu gelişmeler olabilir. Yeni bir mülk ,araç alımıda olabilir. Finansal istikrar konusunda olumlu gelişmeler olabilir.

📍BAŞAK YÜKSELENLER: Şansınız artacak. Yüksek öğrenimde şans sizden yana olacak. Terfi,iş transferide olabilir. Ailede güzel gelişmeler olabilir.

📍TERAZİ YÜKSELENLER: Finansal durumunuz güçlenebilir. Ancak yine de bu süreçte para kazanma becerilerinizi geliştirmeye çalışmalısınız.Ani harcamalardan kaçının.

📍AKREP YÜKSELENLER: Güçlü kişilerle ortaklıklar söz konusu olabilir. İş ortaklıklarında iletişim kurarken yine de çok dikkatli olunmalı. Yeni bir ilişkiye başlamanın tam zamanı.

📍YAY YÜKSELENLER: İş değişikliği için uygun zamanlar. Kişisel harcamalar artabilir ama yine de mali durum sağlam kalacaktır. Rakiplerinizle yüzleşmelerde yaşanabilir.

📍OĞLAK YÜKSELENLER: Sevdiklerinize para harcayabilirsiniz. Eğitim için güzel bir dönem olacak. Mesleki yaşamınızda bir adım öne geçebilirsiniz.

📍KOVA YÜKSELENLER: Ev içi dekorasyon vs para harcayabilirsiniz. Ailede keyifli zamanlar artacak. Yaratıcı yeteneklerinizde bir hayli artış olacaktır.

📍BALIK YÜKSELENLER: Kardeşlerle bağlar güçlenecek. Sanatsal projelerde başarı görünüyor. İş yada sevdiklerinizle kısa seyahatlerede çıkabilirsiniz.








Astroyol
 

🍀

0a.jpg

Venüs,gözünü sevdiğim,canını yediğim Boğa’ya geçiyor bugünden itibaren..Koç’tayken aklınızı bi aldı kabul edin.3’ünü 5’ini bir arada idare edip ‘ooo piti piti’ yaptığınızı görüntülüyorum,hoş değil !

Şimdi artık seçim zamanı.Güldünüz,eğlendiniz ama tarafınızı seçin.Venüs Boğa’dayken en zengin kimse o kazanır böyle seçimleri😂Venüs parayı sever bilirsiniz.Güven arayışı içinde olunur şaka bi yana..Vıttırı vızzık ilişkiler tatmin etmez bu bir ay kimseyi..Kimin yanında huzurluysanız ona çekilirsiniz.

Geçen ay söylediğim etki,1 ay daha devam ediyor.Kadersel tanışmalar,buluşmalar mümkün..Yeni tanıştığınız kişilere ilginiz olmasa bile hemen “snne be slk!” demeyin..Vardır öğreteceği bişey !

İçini dolduramayacağınız işlere girmeyin.Olmayan şeyleri zorlamayın..Saçma sapan ilişkileri oldurmaya çalışırken kadersel buluşmaları kaçırıyor olabilirsiniz.

Nasıl anlayacağız kadersel olduğunu bea?” dediğinizi duyar gibiyim..Hep söylediğim gibi gözlerine bakıcaksınız..Öyle dik dik değil tabi
”pardon canım kadersel bi etki var mı diye baktım da” denmez tabi,oradaki strateji de size kalmış.Ona da mı ben bakayım sizin için? 😒


Güzel şeyler olucak güzel.Siz felaket tellallarını dinlemeyin.Karanlık da aydınlık da içimizde ! Işığa doğru yürüyelim.




Billurella
 
0a.jpg


AÇ KALBİNİ BEN GELDİM..!

⏳Bugün itibariyle Venüs Boğa burcuna geçiş yapacak.
Venüs: beğeni, sosyallik, dişilik, sanat, ilişkiler, sevgi, kütler, flört, güzellik, zevk, para vb.
Boğa: güvenli, huzurlu, sahiplenen, inatçı, ağırkanlı, sabırlı vb.

➡️Şimdi de biraz süreçten bahsedelim; sevgimizi maddi ve somut şeylerle göstereceğiz. Sahiplenip, sahip olmak isteyeceğiz. İlişkilerimizde daha sakin ve emin adımlarla ilerlemeyi tercih edeceğiz. Uzun süreli, daha güvenilir ilişkilerin peşinden koşar olacağız. Fakat aşırı sahiplenici ve hırslı tarafımızda bu süreçte ağır basabilir. Sevdiklerimizi koruyup kollamak isterken diğer taraftan aşırı kıskanç bir halde alabiliriz. Bu süreçte parayla alakalı tutumunuza da biraz dikkat etmenizi tavsiye ederim. Biraz daha savurgan bir şekilde harcamalar yapabilirsiniz.

❇️Kadın’lar; kendinize güveniniz ve çekiciliğiniz artabilir. Biraz daha kıskanç bir sürece giriş yaptınız. Partnerleriniz de biraz da maddi güvence aradığınız bir dönem olabilir.

❇️Erkek’ler; pratik, hesabını bilen, ayakları yere sağlam basan bir partnerler daha çok ilginizi çekebilir. Öncelikli kriter ise çok iyi yemek yapmasını bilerek kalbinizin yolunu keşfedenler olacaktır.

✅En şanslı burçlar; Boğa, Akrep, Oğlak, Başak dikkat aşk kapınızı çalabilir.




Astrolog Duygu Demir
Astromilat
 
0a.jpg

Hem ilişkilerde hem finansal konularda ayaklarımızın yere basması önemli olacak.

İlişkilerde daha anlamlı deneyimler yaşamak isteyeceğiz. Aşk, güven ve tutku ilişkilerin sürecini belirleyecek. Bu duyguları daha çok arayacağız. Bu dönemde başlayan ilişkilerde finansal konular veya tutkular ilişki süreci boyunca çok etkin olabilir.

Finansal konularda sağlamlaşma ve güçlenme arzusundayız. Maddi hırslarımız artabilir. Kendi bütçemize göre yüklü harcamalar yaparak yaşam kalitemizi yükseltmek isteyebiliriz.

Burçlara etkisinde;


Koç/Yengeç/Terazi/Oğlak iş ve finans bağlantılı yeni girişimler, yeni yatırım ve birikimler içinde olabilir. Yaşamın bir alanında eski bir düzen aniden son buluyor. Bireysel planlarınızda destekleneceksiniz.

Boğa/Aslan/Akrep/Kova bu dönemden en çok etkilenecek burçlar. İş ve özel hayatınız gibi yaşamın temel noktalarında kalıcı bir başlangıç yapma zamanı. Özgüveniniz artıyor. Kendinizi ortaya koyuyorsunuz. Tutku ve aşkın yoğun olduğu bir ilişki kapınızı çalabilir.

İkizler/Başak/Yay/Balık eğitim, seyahat ve yasal süreçlerinizde ani gündemler oluşacak. Yepyeni planlar ve yeni hedefler gündeminizde olabilir. İş hayatındaki rutininiz ve iş düzeni değişebilir. Sağlıkla ilgili hassasiyetlere dikkat etmelisiniz.


Merve Rençber
 
İlişkilerde; sadakat ve istikrar öne çıkacaktır. Güven veren ikişkiler ve partnerler önceliğimiz olacaktır.
Yaşamın hemen her alanında kaliteyi yükseltmek arzumuz maksimum seviyede olacağından, kaliteli alışveriş yapmak konusunda kesenin ağzını açabiliriz.
Yaşamak için değil, yemek için yaşamak mottomuz olabilir ki; iştahlara dikkat bu noktada! Ya buzdolabınız dolu olacak, ya da bankadaki hesabınız. Tercih sizin...
Ev alımı - satımı, gayrimenkul piyasası hareketlenebilir.
Huzur , güven, istikrar ve kalıcılık hem ilişkilerde hem de parasal konularda dikkat edeceğimiz başlıklardan bazıları...



Olgu Ilgın
 
a.jpg

♀️Güzellik, aşk, sanat, estetik, zevkler, keyifler, para, küçük şanslar, sevgi konuları açısından daha şanslı bir dönem olacak çünkü Venüs güçlenecek. ❌Bir süredir Koç burcunda zarardaydı. Hızlı başlayıp sonu gelmeyen ilişkiler, riske atılıp para kaybetmeler, kavgacı ilişki tarzı yerini daha sakin, somut, garantici, sahiplenici, keyifli etkilere bırakıyor.

💑 İlişkiler açısından somut ilişkilerin başlamasına, sahiplenici ilişkiler kurulmasına, huzur ve güven arayışına, tensel temasın önemli olacağı ve keyifli daha sakin ve emin adımlarla ilerleneceği ilişki şekilleri yaşanabilir.

💲Finans anlamında daha tedbirli, garantici yatırımlar yapılabilir. Kalıcılık önemli olacaktır.💰Birikitirme enerjisinin hakim olacağı zamanlar fakat lüks harcamalarda yaşanabilir.

🎨Hobiler anlamında sanatsal yönler geliştirilebilir. Özellikle seramik, heykel, çamurla uğraşmak güzel olacaktır.🌱Boğa burcu toprak gurubudur ve toprakla uğraşmak keyif verecektir bu dönem. Bunları yapamıyorsak bir çiçek almak büyütmek içimizde olan köklenme duygusunuda güçlendirecektir.🌸

💄Estetik yaptırmak isteyenler için güzel bir zaman olabilir tabi şu anki şartlar ne derece elveriyorsa. Hiç bir şey yapamıyorsak bence evde doğal bakımlar yapmakta güzel olacaktır.💆‍♀️Güzellik adına ne yaptırmak istiyorsanız bu dönem kullanılabilir.💇‍♀️

🍔 Yemeye, içmeye, zevklere, tembelliğe fazlaca düşeceğimizden hem ramazan dönemi hem daha çok kısıtlamalar arttığından kilolar alınabilir dikkat diyorum.

Herkes için ileriye dönük güzel ilişkilerin başladığı, doğru birikimlerin yapıldığı, güzel şanslar elde edildiği bir zaman olsun.
Boğalar, Başaklar, Oğlaklar güzel etkiler sizleri bekliyor. Balıklar ve Yengeçlerde sonraki şanslılar.
 
0a.jpg

🎇 Yükselen KOÇ 🐏 Maddi anlamda, parasal birikimler yatırımlar konusunda...
🎇 Yükselen BOĞA ♉ Fiziksel görüntünüzle gözönünde olmak, imajınız..ileriye dönük alınacak kararlar.
.🎇Yükselen İkizler ♊ Gizli platonik aşklar, meditasyon, inzivaya çekilmek..kendine vakit ayırmak..
🎇 Yükselen Yengeç Yeni arkadaş çevresinden taze, kalıcı bir ilişkiye başlamak..Yeni projeler, umutlar...
🎇 Yükselen Aslan Kariyeriniz de sağlam kalıcı işlere imza atmak, evlilik, statü değişikliği
🎇 Yükselen Başak ♍ Yabancı uyruklu kişilerle tanışma, seyahat planları, yüksek eğitim öğretim
🎇 Yükselen Terazi ⚖ Eşinizden, iş ortağınızdan parasal destekler, miras, nafaka tazminat dava konuları
🎇 Yükselen Akrep Evlilik kararı, veya yeni iş ortaklıkları ve yeni sözleşmeler imzalar..
🎇 Yükselen Yay Sanatsal ve takım işleriyle ilgili iş hayatınızda kazançlar. İş arkadaşınız ile yeni bir aşk ilişkisi..
🎇 Yükselen Oğlak ♑ Yeni, kalıcı, sağlam bir aşk ilişkisine başlangıç, spekülatif para 💵 💷 konularında kazançlar..
🎇 Yükselen Kova ♒ Ev, aile yuvada huzurlu, kaliteli zamanlar, ev deklarasyon işleri, alım satım işleri..
🎇 Yükselen Balık 🧜‍♂️ Yakın çevrenizden yeni bir aşk ilişkisi, kendini etrafına güzel ifade etmek iyi hissetmek ve ticari kazançlar..




Özlem Aksu
 
a.jpg

Beklentileri olanlar girecekleri ortamlarda yeni biriyle tanışabilirler, gerek arkadaş gerekse iş çevresi.

Güner Erol
 
X