14 Nisan - 9 Mayıs 2021 Venüs Boğa Burcunda - Burcunuza Etkileri

a.jpg

Aşk dedik mi akla gökyüzünün en sevilen gezegeni Venüs geliyor. Hani “Aşka düştüm. Gördüğüm an tutuldum.” diyoruz ya işte bütün bu işler Venüs’ün başı altından çıkıyor.

14 Nisan itibariye 9 Mayıs’a kadar aşkın, sevginin, flörtün, eve aldığımız tüm güzel şeylerin ve paranın gezegeni Venüs yönetici Boğa burcunda yani tabir-i caizse kral tahtında.

9 Mayıs’a kadar yeni aşklar ama daha da önemlisi kalıcı aşklar için çok ama çok güzel zamanlar.

💫Sevgiyi göstermekte acele etmiyoruz, yavaş yavaş, sindire sindire ve kalıcılığı esas alıp ilerliyoruz aşk meşk mevzularında.

💫Öyle hemencecik bir anda, inanmadan pat diye girmiyoruz bir ilişkinin içine. Gerçek vaatler, kalıcı sözler verip uzun vadede mutlu olabileceğimize inandığımız kişilerle yürüyoruz aşk yolunu. Bu dönemde başlanan ilişkiler de Boğa burcunun istiktarını alıyor, güven dolu başlıyor.

💫Taraflar belki birbirleriyle fazlaca inatlaşıp gereksiz gurur yapabilirler aman dikkat.

💫Güzelleşmek için de muazzam zamanlar. Estetik, botoks, dolgu, yeni saç modelleri için 9 Mayıs’a kadar aksiyon alalım hanımlar.

💫Para konularında da 20-25 Nisan arası biraz çalkantılı olsa da olumlu zamanlar. Yeni ve kalıcı yatırımlar, ortaklıklar kurulabilir, finansal kararlar alınabilir.

💫Veee en önemlisi iştahımız fazlasıyla açık olacak Venüs Boğa’dayken. Gelsin tatlılar gitsin börekler. :) Kilo almadan 9 Mayıs’a kadar dayanalım.
 
a.jpg

Venüs Boğa Burcuna Giriyor ve Burçlara Etkileri

Venüs sevgi lisanımız. İnsanları nasıl sevdiğimiz, bir canlıyı nasıl sevdiğimiz, sevgiyi gösterme şeklimiz, ikili ilişkilerimiz ve aşkla ilgilidir. Venüs 14 nisanda yücelimde olduğu Boğa burcuna giriyor ve 9 mayıs tarihine kadar boğa burcundaki seyrine devam edecek. İlişkilerde huzuru aradığımız, uzun ilişki arayışına gireceğimiz bir dönem. İngress haritasını da incelediğimde yükselen akrep olduğundan ikili ilişkilerimizde laf taşımadan ötürü yaşayacağımız problemler ortaya çıkabilir. Bu dönemde estetik işlemler yaptırabilir, olumlu sonuçlar alacak olabilirsiniz. İlişkilerde romantizm yaşamak isteyebilir, keyfimize düşkün olabilir, lüks şeylere ilgi duyacak olabiliriz.

Burçlara etkileri


Yükselen Koç: Bu dönemde finansal anlamda bolluğunuz ve bereketiniz artacak olabilir. Güzellik, estetik gibi konulara fazla para harcamak isteyebilirsiniz.


Yükselen Boğa: Bu dönemde kendinizle ilgili güzellik, estetik değişimler yapabilir, olumlu sonuçlar alacak olabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde sevgi, aşk ön planınızda olacak.


Yükselen İkizler: Bu dönemde kendi kabuğunuza çekilmek isteyebilir, yalnızlığı ve sessizliği arayacak olabilirsiniz. İkili ilişkilerde utangaç tavırlar sergileyebilirsiniz. Bilinçaltınızı şifalandırıyorsunuz. Gizli kadın düşmanlara dikkat!


Yükselen Yengeç: Şanslı bir döneme giriyor olabilirsiniz. Sosyal çevrenizde ön plana çıkacak olabilir, çevreniz tarafından sevildiğinizi hissedecek olabilirsiniz. Bereketiniz artacak olabilir.


Yükselen Aslan: Kariyer ile ilgili alanlarda şanslı bir döneme giriyorsunuz. İş hayatınızdaki kadından güzel destekler görecek olabilirsiniz. Bu dönemde çalıştıkça bolluğunuz bereketiniz artacak olabilir.


Yükselen Başak: Yolculuklar yaptıkça bolluğunuz bereketiniz artacak olabilir. Yolculuklarda birileri ile tanışabilir, aşk yaşamaya başlayabilirsiniz. Farklı kültürden insanlarla flörtler edebilir, yolculuklarda şanslı bir dönemdesiniz.


Yükselen Terazi: Bu dönemde miras ile ilgili konularınızdan olumlu sonuçlar alacak olabilirsiniz. Maddiyatla ilgili konularda şanslı bir dönemdesiniz. Eş geliri veya ailenizin gelirinde artışlar olacak olabilir.


Yükselen Akrep: Bu dönemde var olan bir ilişkinizi evliliğe dönüştürmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde güzel değer göreceğiniz bir dönem sizin için. Ortaklı işler için girişim yapmak isteyebilir, olumlu sonuçlar alacak olabilirsiniz.


Yükselen Yay: Bu dönemde iş arkadaşlarınızla güzel bağlar kuracak olabilirsiniz. Beraber çalıştığınız kadınlardan destekler görebilirsiniz. Çalışmayı, üretmeyi sevdiğiniz bir dönem olacak sizler için. Evcil hayvanlarınız içinde şanslı bir dönem.


Yükselen Oğlak: Bu dönemde şanslı, popüler bir zamandasınız. Çok fazla sosyalleşebilir, flört açısından şanslı bir dönem. Kumar ya da borsa gibi oyunlarda şansınız yüksek olabilir.


Yükselen Kova: Bu dönemde evinizle ilgili dekorasyon yapmak isteyebilir, olumlu sonuçlar alacak olabilirsiniz. Evde vakit geçirmek, ailenizle olmak isteyebilirsiniz. Keyif yapmak, evinizde konforunuzda güvende olmayı isteyebilirsiniz.


Yükselen Balık: Bu dönemde edebi konulara, şiire ilgi duyacak olabilirsiniz. Sosyal çevre, flörtler, kardeşlerden yana şanslı bir dönemdesiniz. Güzel iletişim kurabilir, ikili ilişkilerinizde şanslı olacak olabilirsiniz. Kısa seyahat planlarınız olumlu sonuçlanabilir.









Astro Selen
 
a.jpg

Venüs Boğa Burcundayken;

✓ Yeni tanıştığımız kişilere temkinli yaklaşıp kendimizi koruma eğiliminde oluruz. Öyle hemen güvenemeyiz.

✓ Keyiflerimizi, zevklerimizi ve sevdiğimiz konuları öncelik olarak kabul ederiz.

✓ Sahip çıkma, koruma, güven, sağlam adımlar atma, yapıcı davranışlar ön planda olacak.

✓ Bir ilişkiden kopmaktan, ayrılmaktan, bitirmekten ziyade ilişkiyi onarmaya ve dönüştürmeye çalışırız.

✓ Bu dönemde başlayan ilişkiler ise sağlam, kalıcı ve huzurlu olacaktır.
 
a.jpg

Venüs boğa burcuna yönetici gezegeni olduğu alana giriş yapıyor. Tıpkı patronu olduğu kendi iş yerine ziyarette bulunuyor;

  • maddi güvence isteyip, kendimizi daha ayakları yere sağlam basan kararlar alırken bulacağız.
  • içimizde kelebekler açtıracak eros ortalıkta, özellikle baharın doğanın uyanışıyla bizlere aşk duygusunu çoşturacak.
  • yeme içme konularına düşkünlük artıp kendimizi damak zevklerimiz konusunda gurmeleşirken bulacağız.
  • keyfi-Sefa düşkünlüğümüz artacak. Hedonist yaklaşımlar da bulunmaya başlayacağız.
  • şarkılar türküler okuyup hayatın çoşkusu içimize doğacak.
  • boğa ve terazi burçları bu etkileri daha fazla hissedecekler, haritamızda boğa ve terazi burçları hangi evlerde bulunuyorsa o evlerdeki etkileri yukarıda bahsettiğim yönlerde hissedeceğiz.


Nurten Şimşek
 
Venüs Boğa Burcu'nda ♉

Zevkleri ve keyifleri anlatan venüs, koç burcundaki hareketini sonlandırıp, yöneticisi olduğu boğa burcunda hareketine başladı.

Klasik astrolojide yöneticisi olduğu ve kendini oldukça rahat hissettiği boğa burcunda ilerleyecek olan venüs ile bizde kendimizi daha iyi ve huzurlu hissedeceğiz.

Toprak elementi olan boğa burcuna geçişle odağımızda istikrar ve güven olacak. Güven vermeyen ve istikrar sağlamayan ilişkilerde bu dönem problemler ortaya çıkabilir. Özellikle kendi değerimizi sorguladığımız bir dönem diyebiliriz.

Hayatında biri olmayanlar ise bu dönem güven veren, istikrarlı ve huzurlu bir ilişki arayışı içerinde olacaklar. Temeli sağlam ilişkiler kurmaya çalışacaklar.

Dünyayı, maddeyi, parayı ve beş duyuyu temsil eden boğa burcunun venüs geçişiyle kendimizi maddi olarakta sağlama almak isteyeceğiz. Bu açıdan bu dönem gelir ve giderlerimizi dengelemek ve paramızı değerlendirmek isteyebiliriz. Bu açıdan yapılacak yatırımlar içinde oldukça uygun bir dönem olacaktır.

Yeme içmeyi de sembolize eden boğa burcu etkisi ile iştah artışı yaşayabiliriz. Bu açıdan uyarmakta fayda var. Kilo almamak için daha temkinli ilerlemek isteyebilirsiniz.

9 mayısa kadar sürecek olan transitten en olumlu etkiyi boğa, başak ve oğlak burçları alacaklar.



Pınar Pehlivan
 
a.jpg


Koçlar;
Venüs Boğa transiti boyunca gezegen yoğunluğu sizlerin 2. evinde olacak. Dolayısıyla daha çok maddi konuların öz değer algınızın ve ilişkilerinizin gündemde olacağını söyleyebiliriz.

Boğalar;
Venüs Boğa transiti sizlerin 1. evinde olacak. Bu transit süresince daha çok kazançlar, iş ortamınız, gündelik yoğunluğunuz ve kariyer konuları ön planda olacak. Gelecek kaysı ve belirsiz durumların geçmesi için riske girmeniz bu süreçte daha çok gerekebilir.

İkizler burçları; Venüs Boğa transiti 12. evinde olacak. Transit süresince daha çok kendi içinize dönmek, ruhsal motivasyonunuzu artırmak üzerine çalışmalar yapabilirsiniz. Yeni kararlar alıp uygulamaya geçmek için güzel bir dönemdesiniz. Ruhunuzu şifalandırmanın tam zamanı.

Yengeç burçları;
Venüs Boğa transiti 11. evinde olacak. Arkadaş çevreniz için yeni organizasyonlar planlayabilir, var olan organizasyonlar içerisine katılabilirsiniz. Finansal yatırımlar konusunda çevrenizden destek alabilirsiniz. Ancak yine de maddi planlamalar konusunda akılcı davranmakta fayda var. Eğer kredi, borç gibi mevcut ödemeleriniz varsa bu anlamda arkadaşlarınızdan destek görebileceğiniz bir dönem.

Aslan burçları;
Venüs Boğa transiti 10. evinde olacak. Yeni kariyer planlamaları yapabilir, bu süreçte birtakım gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ortaklı işler ve ilişlilerde halindeyseniz ortağınızla aranızda sonradan çözüme kavuşacak ufak bir anlaşmazlık çıkabilir. Yoğunluk olarak pozitif gelişmeler içerisindesiniz. Var olan ilişkileri bir üst basamağa taşımak için birtakım hareketlilikler olması da mümkün görünüyor.

Başak burçları; Venüs Boğa transiti 9. evinde olacak. Bu süreçte yeni eğitimler alabilir, seyahatler için para harcayabilirsiniz. Eğitimine devam eden Başak burçları ise bu süreçte biraz zorlanabilir. Ancak daha sonra Jüpiter’ in yapacağı destekleyici açı ile birlikte problemlerin çözüme ulaşacağını söyleyebiliriz. Geçtiğimiz süreçte yoğun Koç etkileşimi ile yorulmuş olsalar da bu süreçte aldıkları kararlar onların hayrına olacaktır. Ayağa kalkmanın tam zamanı geldi Başaklar.

Terazi burçları;
Venüs Boğa transiti 8. evinde olacak. Yatırımlarınız, ödeme planlarınız konusunda dikkat çekici görünüyor. Var olan ilişkilerle ilgili birtakım krizler çıkabilir, belki de gücü tükenmiş ilişkiler için son görünüyor olabilir.

Akrep burçları;
Venüs Boğa transiti 7. evinde olacak. Ev ve ilişkiler açısından oldukça yoğun olacak gibi görünüyor. Ailevi durumların ya da ev konularının ilişkilerinize olumlu ve olumsuz yansıyabileceği bir dönem olabilir. Yalnız olan Akrep burçları için ise ilişkilerle ilgili birtakım gelişmeler olması mümkün diyebiliriz. Ortaklıklar, danışmanlıklar gibi konularda yoğun gündemleriniz olabilir. Aktif olacağınız bir süreçtesiniz.

Yay burçları;
Venüs Boğa transiti 6. evinde olacak. Vereceğiniz sözler, yapacağınız anlaşmalar sizin içi bu süreçte etkin olacak. Günlük hayatınızda yeri olan ancak bugüne kadar dikkatinizi çekmeyen biri sizin için bu süreçte öne çıkabilir.

Oğlak burçları;
Venüs Boğa 5. evinde olacak. Özgüveninizin yükseleceği bir süreç olacağını söyleyebiliriz. Yeni bir aşk her an kapınızı çalabilir. Haksızlığa uğradığınıza inanıyor ve bazı şeylerin karşılığını alamadığınızı düşünüyorsanız gökyüzü bu anlamda size destek verecek.

Kova burçları;
Venüs Boğa 4. evinde olacak. Ev alım satımı gerçekleştirebilir, evinize yeni eşyalar alabilir, varsa yapılması planlanan tadilatları yaptırabilir, bu anlamda para harcayabilirsiniz. Eşinizle birlikte romantik anlar yaşayabilir, benliğinizi bulduğunuzu hissedebilirsiniz. Kararsız kaldığınız konular da partnerlerden destek alınabilir.

Balık burçları;
Venüs Boğa transiti 3. evinde olacak. Yakın mesafeliyolculuklara çıkabilirsiniz. Aşk her an kapınızı çalabilir, gökyüzü sizi destekliyor. ilişkiyi bir üst basamağa taşımak gibi gelişmeler olabilir. Venüs Boğa transitinde oldukça şanslı olacaksınız! Gereksiz kaygılarınızdan kurtulduğunuzda güzel gelişmeleri daha net görebilirsiniz.




Astrolibra
 
a.jpg


Bu süreçte ilişkilerimizde istikrar arayışında olabilir, sadakat ve güven bekleyebiliriz.Özellikle aşk ilişkilerimiz ve flörtlerimiz ön plana çıkabilir.Sahiplenme duygumuz artabilir, sevme, sevilme hissine odaklanabiliriz.

Yine bu dönemde yapılan ortaklıklardan, anlaşmalardan, ilişkilerden fayda sağlamamız mümkün.
Hayattan daha fazla keyif alıp, küçük şeylerden mutlu olabiliriz.
Sanata, estetiğe yaratıcı konulara ilgimiz artar. Finansal konularda şans bizden yana olabilir, kazançlarımız artabilir.

24-25 Nisan tarihleri dışında olumlu etkileri değerlendirmenizi öneririm.
Bu süreçte en çok destek görüp, şanslı hissedecek olanlar BOĞA, BAŞAK, OĞLAK burçları ve bu burçlarda gezegen yerleşimi olanlar...


Pelin Duran
 
a.jpg

Keyfimizin öncelik haline geleceği, parayla, aşkla ilgili güzel gelişmelere gebe bir aya giriyoruz.
Özellikle Boğa, Başak, Oğlaklar bundan nasiplenecek.

Güzel bir tabloya bakmak, müzik dinlemek, lezzetli yemekler, harika bir parfüm bu süreçte ruhunuza iyi gelebilir. Dünyasal nimetlerden keyif alma vakti. Geçmiş, gelecek stresini bir kenara bırakıp anda kalalım, hayatın tadını çıkaralım bu ay ❤️
 
Venüs 14 Nisan – 9 Mayıs arasında Boğa burcunda olacak

Bu süreçte Venüs yönettiği Boğa burcunda istikrar, huzur, bolluk, rahatlık, istikrar, sağlamlık arayacaktır. Bu süreçte yetenekler, beceriler, değer üreticilik önem arz edecektir. İlişkilerde daha sağlam hareket etmek ve istikrarlı olan önem kazanacaktır.
Sosyal ortamlarda daha keyfi ve rahatın peşinde olunabilir. Çeşitli alımlar, moda alış verişleri, giyim, kuşam, yemek kültürü ile ilgili deneyim meyilleri oluşabilir. Doğal olanın da peşinde olunacaktır. Bu bakımdan beslenme alışkanlıkları ile ilgili konularda ilgiler, yeni diyetler, doğal ve organik ürünler, bakım ve güzellik konusuna ilgi olabilir.
Estetik ile ilgili konularda daha sağlam hareket edilebilecek bir zamanlama da olabilecektir.
Venüs Boğa özellikle güzel sanatlarla da ilgilidir. Bu konularda çalışmalar yapanlar için iyi bir zaman olacaktır. Doğal yerlere geziler, köy ziyaretleri için de uygun bir zamanlamadır.


Burak Üstün
 

9 MAYIS 2021’E KADAR VENÜS BOĞA BURCUNDA SEYAHAT EDİYOR…​


Bu tarihe kadar; kadın – erkek ve arkadaşlık ilişkilerinde uzun süredir ihtiyacımız olan olumlu enerjileri göreceğiz… “Huzurun hakim olacağı günler geliyor” derken de tabii insanların sabırlarını da zorlamamızda fayda var… Bu günlerde biraz daha keyif, aşk, zevk, eğlence ve özellikle yeme içme konularına odaklı günler geçireceğiz ama işle ilgili konulardan pek de fayda beklemeyin… “İşle ilgili konular” derken yeni iş gelişmelerinden bahsediyorum ama para ile ilgili mevcut işlerinizde bir şanssızlığınız yok (sadece yeni kapılar açılmayacak)…

22 – 24 Nisan 2021 tarihleri arasındaki üç günlük süreçte yıldırım aşklarına dikkat edin; aşık olmayın demiyorum ama bu üç gün sakin olmakta ve kalbimizden çok aklımızın sesini dinlememizde fayda var…

5 – 8 Mayıs 2021 tarihleri arasındaki dört günlük süreçte, 22 – 24 Nisan 2021 aralığındakinden çok daha fazla aşk böcüğü gibi hissedebilirsiniz; 22 – 24 Nisan 2021’dekinden çok daha sakin olmalısınız 5 – 8 Mayıs 2021 arasında…

7 – 9 Mayıs 2021 tarihleri arasındaki üç günlük süreçte bir maaş zammı ile ya da elinize geçecek beklenmedik bir para ile karşılaşabilirsiniz; bu parayı çar çur etmeyin, 10 – 22 Mayıs 2021 arasında ihtiyacınız olacak!



Algoritmik Astrolog Kalust Şalcıoğlu
 
X