- 28 Ağustos 2011
- 586
- 679
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kız dalga geçmiyorum. Romantik biri olmadığımdan kaçtı o yorum ağzımdan. Ben doğumgünümü severim. Bayramları severim. 23 Nisan’ı severim bi de 8 Mart’ı. Son yıllarda Dünya Kız Çocukları Günü de beni düşüncelere sevk ediyor (bkz: kız anası olmak). Romantik biri değilim. Yıldönümü, tanışma günü, başlama günü vs kutlamam. Bi gün boşanırsam belki onu kutlarım (aslında mutluyum). Dediğin gibi 14 Şubat bahane, sevene her gün bayram :)niye dalga geçiyorsunuz ki 14 şubat bahane
Dün oğlumun ağzına iğne battığı için eşim onu veterınere götürdü .
Narkozla çıkarmışlar.
Eve geldı .
Eşim veterıner masrafını göstererek al sana 14 şubat hedıyesı dedı .
Bende ona masaj yaptım buda senın hedıyen dedim .
- 5,5 yıllık evlıyım.
Sabahleyın çok iyiydi.Nasıl oldu acaba kediniz? Durumu nasıl?![]()
Sabahleyın çok iyiydi.
Mamasını yedı antibiyotgını zorla olsa da yedırdım .
Diğer kedımle oynuyolardı .Keyfı yerıne geldi çok şükür.
Aklıma geldıkçe kahroluyorumÇok sevindim :) toparlanır inşallah en kısa zamanda. Benim de 2 tane kedim var. Değişik bi miyav dese ne oldu diye peşlerinde dolanıyorum. Sizin ne kadar ğzüldüğünüzü tahmin edebiliyorum o yüzden..
geçmiş olsun inşallah tamamen toparlanır![]()
Mesajiniza tam iyi de gun yeni basladi tum bunlar ne ara oldu diye yazacaktim ki alttaki mesajlari okuyunca 14 subatin dun oldugunu hatirladim.sen dusun halimi artik:))14 şubatım nasıl geçti anlatayım da dertleşelim.
Eşim hep yakınır romantik değilim diye gerçekten de realist bir insanım, mıç mıç durumlardan hoşlanmam romantik,dramatik filmleri sevmem. Eşimin kendisi romantiktir normalde kendisi bana süprizler yapar.
Bizde hediye almayacağız diye kararlaştırdık ama hoşluk yapmayacağız diye değil!!
Dün öğlen ben yemeğe çıkardım eşimi ve çok güzelde bir mektup yazdım sırf hoşluk olsun diye.
Akşam verdim mektubu bu başladı dalga geçmeye şurası olmamış, dilim iyi değilmiş kalemimde iyi değilmiş, kırıldığımla kaldım anlayacağınız.
Belki dert değil ama kendimi aptal gibi hissettirdi.
14 şubat bahane ben artık bu adama süpriz yaparmıyım??